ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Κυριακή 21 Μαρτίου 2010

Χέρι-χέρι τραγουδάει ο Κατσιμίχας!


Ο Χάρης Κατσιμίχας, γνωστός τραγουδοποιός του έντεχνου τραγουδιού, αγαπημένος σε πολλούς νέους αλλά και μεγαλύτερους έδωσε συνέντευξη στην γνωστή δωρεάν εφημερίδα Athens Voice.

Η γνωστή για τις απόψεις της εφημερίδα άλλα περίμενε κι άλλα άκουσε. Συνήθως στο χώρο του έντεχνου ροκ τραγουδιού παρουσιάζονται καλλιτέχνες αριστερής και ορισμένες φορές ακροαριστερής ιδεολογίας προκειμένου να ανεβάσουν τις πωλήσεις των δίσκων. Ο Κατσιμίχας όμως δεν μπήκε και δεν θα μπει σε καλούπια όσο κι αν προσπαθήσουν ορισμένοι να τον εντάξουν. Για να δούμε γιατί τους βγήκε ξινή η συνέντευξη και την τέλειωσαν άρον άρον..Διαβάστε το απόσπασμα:

"Τη στάση των κομμάτων της Αριστεράς που λέει όχι στα μέτρα πώς την κρίνεις;

Εσύ νομίζεις ότι ο λαός δεν καταλαβαίνει; Δεν βλέπετε ότι ο κόσμος συναινεί παρότι τα φέρνει δύσκολα; Έχει πολύ μεγαλύτερη ωριμότητα ο κυβερνώμενος από αυτούς που μας κυβερνάνε.
Τελευταία υπάρχει έντονη συζήτηση για το θέμα των μεταναστών. Η άποψή σου;
Οι μη νόμιμοι να φύγουν αύριο το πρωί!
Δεν τσαντίζεσαι που υπάρχουν περιοχές στην Αθήνα στις οποίες φοβάται κανείς να περπατήσει μόλις σκοτεινιάσει;
Εννοείται. Να λοιπόν που έρχεται αυτό που σου έλεγα πριν, ότι εγώ δεν ανήκω στους καταχωρισμένους ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, αριστερούς· είμαι ένα είδος σκεπτόμενου πολίτη που μπορεί να βρει δίκιο σε κάτι και σε έναν Καρατζαφέρη. Όταν λέει ο Καρατζαφέρης, και ο κάθε Καρατζαφέρης, είναι πολλοί! Είναι πολλοί για εμάς! Να έρθουν οι άνθρωποι – οι νόμιμοι εννοείται, αλλά είναι και οι νόμιμοι πολλοί. Θα το καταλάβουμε αυτό; Και επειδή το λέει ο Καρατζαφέρης που είναι ακροδεξιός πάει να πει ότι λέει ψέματα;"

Εννοείται πως αμέσως μετά έληξαν την συνέντευξη. Το παραπάνω είναι η απόδειξη πως μόνο ένας Έλληνας πολιτικός μπορεί να συνδέσει τα ασύνδετα!! Ελπίζω να μην υπάρξουν συνέπειες για την μη ορθή άποψη του Κατσιμίχα!!

πηγή συνεντεύξεως: Αthens Voice                                                                                                          ΠΗΓΗ:networkedblogs.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: