ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

ΑΜΑΡΥΝΘΟΣ ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΚΑΙ Η ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙ.

Παμψηφεί αθώα κρίθηκαν τα παιδιά που είχαν συκοφαντηθεί και διασυρθεί ως “άθλιοι βιαστές”, “ρατσιστές” και άλλα τινά, σχετικά με την υπόθεση της Αμαρύνθου. Αυτό ήταν αναμενόμενο βέβαια αφού “περιέργως” ενώ οι αρχές είχαν ανασύρει το επίμαχο βίντεο από το κινητό τηλέφωνο μαθήτριας που επιβεβαίωνε τα λεγόμενα των μαθητών, όλοι το απέκρυπταν και η υπόθεση συνέχιζε να αιωρείτο για λόγους σκοπιμότητας. (οι αιτίες στο τέλος του άρθρου).
Τώρα που η αθώωση ήρθε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, ας θυμηθούμε τις δηλώσεις των ελεεινών πολιτικών ταγών αυτής της χώρας. Οι υποτιθέμενοι προστάτες των θεσμών που ασέλγησαν με τον ελεεινότερο τρόπο σε ανήλικους μαθητές, αγνοώντας έννοιες όπως “Δικαιοσύνη”, “τεκμήριο αθωότητας” και λοιπούς πυλώνες κάθε δημοκρατικής κοινωνίας. Θαυμάστε τους έναν προς έναν. Οι ινστρούχτορες του μίσους, που προέβησαν σε ένα άνευ προηγουμένου ρατσιστικό παραλήρημα, δείχνοντας το πραγματικό πρόσωπο της Ελληνικής εξουσίας, καλοταϊσμένης και επίορκης που ακόμα τρέφεται από το μαύρο χρήμα της Siemens, της Εργενεκόν, του δουλεμπορίου και της πρέζας. Θαυμάστε τους:
http://3.bp.blogspot.com/_yRC-68Hc6MA/SW37OCojvvI/AAAAAAAAEXY/TIeSv3QMQpo/s400/%CF%80%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CF%82+%CE%B1%CE%B3%CE%B1%CE%B8%CE%BF%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B9+6.1.2009+090.jpgΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ. Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, της Ελλάδας ο φρουρός. Ο θεματοφύλακας των θεσμών.Της Ελλάδας ο φρουρός.
Κόλαφος στις τότε δηλώσεις του: «Δεν μπορεί να γίνονται τέτοια πράγματα. Εχουμε ευθύνες όλοι μας. Να μπει ένα τέλος. Είναι ντροπή. Αμαυρώνουν τη χώρα» είπε ο κ. Παπούλιας σε συνάντησή του με το ΔΣ της οργάνωσης «Χαμόγελο του παιδιού». Παράλληλα έστειλε το «δεξί του χέρι», τον πρέσβη κ. Κ. Μπίκα, να συναντήσει τη νεαρή και τη μητέρα της για να τους εκφράσει τη συμπαράστασή του.
Μπράβο κύριε Πρόεδρε της Ελληνικής δημοκρατίας. Μπράβο θεματοφύλακα των θεσμών. Μπράβο σου που βαφτίζεις “βιαστές, ρατσιστές” 16χρονα παιδιά, ΠΑΙΔΙΑ, που εσύ υποτίθεται καλείσαι να υπερασπίσεις ως υπέρτατος άρχων. Συγχαρητήρια κύριε Παπούλια. Η ιστορία θα σε θυμάται ως τον Πρόεδρο της χρεωκοπίας, της διάλυσης κάθε δημοκρατικού ιδεώδους, της επικράτησης του Ισλαμοφασισμού και του τρόμου στην Ελλάδα.
Άξιος ο μισθός σου “Λαοφιλή Πρόεδρε”.
http://www.easypedia.gr/el/images/shared/2/2d/%CE%93%CE%B5%CF%8E%CF%81%CE%B3%CE%B9%CE%BF%CF%82_%CE%A0%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%AD%CE%BF%CF%85.jpgΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, Πρωθυπουργός της Ελλάδας, τότε αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Συνεχίζουμε με τον κολοσσιαίο σημερινό πρωθυπουργό. Τον άνθρωπο που είχε το θράσος να τιμήσει βιαστή ανηλίκων εντός του Ελληνικού κοινοβουλίου (Κύριε πρωθυπουργέ εις γνώση σας “τιμήσατε” έναν βιαστή ανήλικου μετανάστη;)
και έπειτα να μη ζητήσει ούτε συγνώμη. Αυτός λοιπόν ο άνθρωπος, ο έτερος θεματοφύλακας των θεσμών, με το που έγινε γνωστή η “ιστορία”, έσπευσε να καταδικάσει: Ο κ. Παπανδρέου “κατηγόρησε τους καθηγητές (!!) του εκεί σχολείου ότι “εξισώνουν τους θύτες με το θύμα (!!)” αφού επέβαλαν 5νθήμερη αποβολή σε όλους. Κάλεσε δε την τοπική κοινωνία να περιφρουρήσει, όπως είπε, «τις αξίες της ανθρωπιάς με ιδιαίτερη προσοχή» και συμπλήρωσε: «Χρειάζεται τη μεγαλύτερη δυνατή ανθρωπιά μια κοπέλα που βρέθηκε μακριά από την πατρίδα της για να κάνει την Ελλάδα δικιά της»
Από κοντά βεβαίως και ο αριστερός Γαργαντούας, ο Αλέκος Αλαβάνος. Θαυμάστε τον: Ο κ. Αλαβάνος χαρακτήρισε «άθλιες καταστάσεις» τα όσα συνέβησαν στην Αμάρυνθο και έκανε λόγο για φαινόμενα ρατσισμού «που περνούν ορισμένες φορές τους πόρους της ελληνικής κοινωνίας».
Δεν χρειάζεται να αφιερώσουμε παραπάνω χώρο στα λοιπά ρετάλια του πολιτικού βίου, εάν θέλετε να δείτε τις αιτίες της διόγκωσης και της συκοφαντίας ανήλικων παιδιών από όλη την επίορκη κουστωδία, διαβάστε αυτό: Καλλιέργεια φυλετικού μίσος μεταξύ Ελλάδας – Βουλγαρίας: Μεθοδεύσεις και σκοπιμότητα.
Κάντε και μία αναζήτηση στο διαδίκτυο για να δείτε το Οργουελικό τοπίο των ΜΜ”Ε”. Ουδείς φυσικά θα βγει να απολογηθεί, οι περισσότεροι θα εξαφανίσουν και την είδηση.                                           ΠΗΓΗ:olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: