ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2010

Αυξάνονται τα θύματα της Δια-πολιτισμικότητας ,του «Ανοίκειν», και της Tolerance (Ανεκτικότητα).

-Εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια της Χαλκίδας, το έγκλημα με θύμα την 55χρονη από τα Πλακάκια της Ερέτριας, το οποίο είχε διαπραχθεί παραμονή των Χριστουγέννων. Η γυναίκα έφερε τραύματα από μαχαίρι στον λαιμό και σε διάφορα άλλα σημεία του σώματός της.Ως δράστης κατηγορείται ένας 43χρονος από το Πακιστάν, ο οποίος συνελήφθη.Ο κατηγορούμενος, ο οποίος διέμενε παράνομα στην χώρα, μετά το έγκλημα παρέμεινε στην περιοχή, όπου εργάζονταν σε διάφορες επιχειρήσεις και σε αγροκτήματα. Ήταν δε σεσημασμένος για κλοπές και οι αστυνομικοί που ασχολήθηκαν με την υπόθεση έφτασαν στον εντοπισμό και τη σύλληψή του, από τα δακτυλικά του αποτυπώματα που βρέθηκαν στο σπίτι του θύματος.

-Νεκρή βρέθηκε από τον άνδρα της , μια ηλικιωμένη γυναίκα 81χρόνων, στον οικισμό Γαλανέικων-Αμυγδαλίτσας του δήμου Λυρκείας.Το σπίτι έφερε ίχνη διάρρηξης και οι χώροι του βρέθηκαν σε ακαταστασία. Από την προανάκριση που ενήργησε η ασφάλεια Άργους, προέκυψε ότι δράστες είναι τρεις αθίγγανοι.

- Στη Λάρισα , ο άγνωστος άντρας, μπήκε από το ανασφάλιστο παράθυρο του μπάνιου και ενώ η ιδιοκτήτρια κοιμόταν, την ακινητοποίησε , την έδεσε, τη φίμωσε και απειλώντας την με ένα κουζινομάχαιρο, τη βίασε, ενώ φεύγοντας την κλείδωσε μέσα παίρνοντας τα κλειδιά της και ένα κινητό τηλέφωνο.
-Ληστεία σε βάρος ηλικιωμένης γυναίκας, με λεία 1.000 ευρώ, έγινε στο Βόλο. Οι δύο ληστές ήταν νεαρά άτομα, οι οποίοι μπήκαν στο σπίτι της ηλικιωμένης από αφύλακτη πόρτα και της απέσπασαν το αναφερόμενο χρηματικό ποσό, με την απειλή μαχαιριού...

-Ένα 27χρονος αλλοδαπός μπήκε σε σπίτι στο Νεοχώριο Αιτωλοακαρνανίας με σκοπό να κλέψει.
Στο σπίτι εκείνη την στιγμή βρισκόταν η ιδιοκτήτρια , της πήρε τα 90ευρώ που είχε στο σπίτι και στην συνέχεια αποπειράθηκε να τη βιάσει χωρίς ευτυχώς να τα καταφέρει.

-Οι λαθρομετανάστες επέστρεψαν στην Πάτρα, και άρχισαν πάλι μεταξύ τους, οι συμπλοκές σε κεντρικά σημεία της πόλης.Άγρια συμπλοκή μεταξύ Σομαλών και Αφγανών έγινε τα ξημερώματα πρωτοχρονιάς, στην περιοχή της Ακτής Δυμαίων. Οι Σομαλοί κοιμούνταν μέσα σε βαγόνια του ΟΣΕ που βρίσκονται στην περιοχή, όταν τους επιτέθηκε ομάδα 30 περίπου Αφγανών με καδρόνια, ξύλα, μαχαίρια και άλλα αιχμηρά αντικείμενα.
Ακολούθησε συμπλοκή, που είχε σαν αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό ενός 49χρονου Σομαλού στο κεφάλι, στο δεξί του μάτι και το πόδι, αλλά και τον τραυματισμό άλλων έξι ατόμων.
Ο Σομαλός νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στην οφθαλμολογική κλινική του νοσοκομείου της Πάτρας, καθώς έχει χάσει το δεξί του μάτι.

Η Ελλάδα ζει τον πρώτο ουσιαστικά μουσουλμανικό εποικισμό μετά την ανεξαρτησία της.

Οι Αφροασιάτες λαθρομετανάστες που συνεπικουρούνται από τους μουτζαχεντιν του Σύριζα και των Εξαρχείων θα ζητήσουν όχι μόνον τζαμί αλλά και την εφαρμογή της σαρία, δηλαδή του μουσουλμανικού νόμου στα πρότυπα του παλαιού οθωμανικου δικαίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: