ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2010

Νεοκλής Σαρρής : Tομές 5/1

Μέρος 1ο: Rum köçek. Σχολιάζεται άρθρο του κ. Ριχάρδου Σωμερίτη με θέμα «Η αγωνία του Βαρθολομαίου», που δημοσιεύτηκε στο Βήμα της 29 Δεκ 09.

Μέρος 2ο: Μετανάστες: Δύο μέτρα και δύο σταθμά. Σχολιασμός άρθρου του καθηγητού Συνταγματικού Δικαίου στο Πανεπιστήμιο Αθηνών κ. Νίκου Αλιβιζάτου με θέμα «Μετανάστες: «συνταγματικό τόξο» για την Ελλάδα», που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Καθημερινή στις 3 Ιαν 10.

Μέρος 3ο: Μετανάστες: Ερωτήματα κοινής λογικής. Συνέχεια σχολιασμού άρθρου του καθηγητού Συνταγματικού Δικαίου στο Πανεπιστήμιο Αθηνών κ. Νίκου Αλιβιζάτου με θέμα «Μετανάστες: «συνταγματικό τόξο» για την Ελλάδα», που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Καθημερινή στις 3 Ιαν 10.

Μέρος 4ο: Δραγώνα: Προοδευτικοί με το αζημίωτο. Τα χρήματα που δίνονται σε «προοδευτικούς» πανεπιστημιακούς για προγράμματα (αλλά και σε δημοσιογράφους) μήπως έχουν ως αντάλλαγμα την προσφορά κάποιας «υπηρεσίας», όχι απαραίτητα «επιστημονικής»; Η ένσταση λοιπόν εδώ έγκειται στο ότι όταν έχεις δοσοληψίες με το Υπουργείο σε θέματα προγράμματος, αιδημόνως δεν αναλαμβάνεις πολιτικό αξίωμα, διότι ως γνωστόν η γυναίκα του Καίσαρα πρέπει να φαίνεται... υπεράνω συμφέροντος!

Μέρος 5ο: Δραγώνα: Η στήριξη της ακροδεξιάς. Ο τρόπος με τον οποίο έγινε η επίθεση κατά της κα. Δραγώνα (από το κόμμα του κ. Καρατζαφέρη), ήταν ο μόνος τρόπος για να ενισχυθεί η θέση της, διότι κανείς από την ακροδεξιά δεν κάθισε να διαβάσει το βιβλίο και να ασκήσει κριτική. Προφανώς εξ αιτίας αυτής της τακτικής ερμηνεύεται και η στάση που τήρησε απέναντι στην κα. Δραγώνα ο ακαδημαϊκός κ. Κων/νος Δεσποτόπουλος.

Πηγή : http://www.youtube.com/user/LoMak62

Δεν υπάρχουν σχόλια: