ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2010

Κι άλλη... «καταγγελία» έκανε (κι άλλος;) Χιλιανός !!! Την ΚΑΤΑΡΑ ΜΑΣ νά 'χουν όλοι όσοι καταστρέφουν την Ελλάδα ΜΑΣ - ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ !!!

Αθήνα, Ελλάδα 04/01/2010 19:13 (ΑΠΕ-ΜΠΕ)

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ - Έρευνα για καταγγελία ξυλοδαρμού αλλοδαπού κρατούμενου

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ - Προσοχή, να γίνει η παρακάτω διόρθωση στο τηλεγράφημα με τίτλο «Έρευνα για καταγγελία ξυλοδαρμού αλλοδαπού κρατούμενου»:

Έρευνα για μία ακόμη καταγγελία ξυλοδαρμού αλλοδαπού κρατούμενου στο Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως διέταξε ο γενικός αστυνομικός διευθυντής Αττικής, υποστράτηγος Νίκος Σερέτης, ύστερα από δημοσίευμα στην εφημερίδα «Ελευθεροτυπία».

Την καταγγελία κάνει 25χρονος Χιλιανός μικροπωλητής ο οποίος αναφέρει ότι τον συνέλαβαν στις 29 Δεκεμβρίου στην Πλατεία Καπνικαρέας ενώ γύριζε στο σπίτι του χωρίς εμπορεύματα και αφού τον οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως, πέντε αστυνομικοί τον ανάγκασαν να βγάλει τα ρούχα του, του έδεσαν τα χέρια και στη συνέχεια τον χτυπούσαν με κλομπ και γροθιές, ενώ προέβησαν και σε...

άλλες κακοποιήσεις σε βάρος του. Πάντα κατά τους ισχυρισμούς του νεαρού, τις σκηνές κατέγραφαν κάποιοι από τους αστυνομικούς με τα κινητά τους τηλέφωνα.

Ο αττικάρχης στη διαταγή του ζητάει να διαπιστωθούν το αληθές της καταγγελίας και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε ο ξυλοδαρμός, σύμφωνα με την καταγγελία του αλλοδαπού, καθώς και ποιοι είναι οι δράστες προκειμένου να επιβληθούν αυστηρές κυρώσεις εφόσον διαπιστωθεί η ενοχή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: