ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010

Όλη η αλήθεια για την οικονομία μας - Βγάλτε τα χρήματα στο εξωτερικό!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ

Ο κίνδυνος να μπει η Ελλάδα στο ΔΝΤ ή αλλιώς να μας στείλουν πίσω...στην δραχμή είναι κάτι παραπάνω από ορατός. Όπως σας τα λέγαμε για τα εμβόλια(η μεγάλη απάτη με την γρίπη που αποδείχθηκε) έτσι θα σας τα πούμε και τώρα. Δεν μπορεί να έχουμε εμπιστοσύνη σε αυτή την κυβέρνηση(και σε καμία) από την στιγμή που δεν παίρνει μέτρα μείωσης των μισθών που είναι αναγκαία και τα θέλει η Ε.Ε. Άρα έχουμε και λέμε:
1). Όσοι βγάλατε πέντε φράγκα με κόπους μιας ζωής βγάλτε τα χρήματα στο εξωτερικό.
Μπορεί οι τραπεζίτες να κιτρινίσουν διαβάζοντας την πρόταση μας αλλά ξέρουν ότι η μεταφορά στο εξωτερικό έχει μηδενικό ρίσκο σε αντίθεση με την Ελλάδα που μέχρι τον Απρίλιο δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει.
Ανά πάσα στιγμή μπορείς να χάσεις τα πάντα. Ενώ αν πας και τα κλείσεις στο εξωτερικό έχεις μικρότερο επιτόκιο αλλά σίγουρα θα έχεις τα χρήματα σου. Είναι νόμιμο και ηθικό.
Ρωτήστε πρώτα κάποιους έμπιστους σας που έχουν σχέση με τα οικονομικά και θα διαπιστώσετε ότι δεν έχουμε άδικο.
Κάποτε πρέπει να πούμε την αλήθεια στον Ελληνικό λαό και με το να λέει ο πρωθυπουργός ότι χρήματα υπάρχουν μάλλον μας κοροϊδεύει.
Τα μέτρα που έχει πάρει η κυβέρνηση δεν ικανοποιούν τους ξένους και γιαυτό έχουν μπουκάρει στην Ελλάδα και ψάχνουν αριστερά και δεξιά να βρούνε στοιχεία.
Με φόρο στα τσιγάρα και στα ποτά δεν κλείνει η τρύπα. Μόνο αν μας δυσαρεστήσουν με μειώσεις μισθών και περικοπή επιδομάτων θα υπάρξει μια κάποια λύση.

Παιδιά πιο απλά. Βρισκόμαστε στο χείλος της καταστροφής. Όποιος θέλει το πιστεύει. Μην βλέπετε που τα ωραιοποιούν όλα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: