ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2010

ΕΑΝ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ, Η ΙΤΑΛΙΑ ΘΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΩΣ ΙΣΟΤΙΜΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ Ε.Ε.!!!!!!

Ο Μπερλουσκόνι δεν παίζει με αυτά...

Οι πληροφορίες από την Ιταλία λένε συγκλονιστικά πράγματα αφού ήδη συζητείται στη γειτονική μας χώρα, το νομοσχέδιο που θέλει να περάσει το ΠΑΣΟΚ στην Ελλάδα! Έτσι λοιπόν εάν τελικά ψηφιστεί το νομοσχέδιο του ΠΑΣΟΚ για την παροχή Ιθαγένειας και ψήφου στους λαθραίους, η Ιταλία θα πάψει να δέχεται ως ισότιμους πολίτες της Ε.Ε. γενικά όλους τους Έλληνες!!!!

Αυτό σημαίνει ότι:

1)Οι Έλληνες δεν θα μπορούν να κινηθούν ελεύθερα και να διαμείνουν στην Ιταλία σύμφωνα με τους όρους της συνθήκης του Σέγκεν περί ελευθερίας μετακίνησης και διαμονής των πολιτών των κρατών μελών της Ε.Ε. αλλά θα λογαριάζονται ως πολίτες προερχόμενοι από τρίτες χώρες με ότι συνεπάγεται αυτό νομικά.... και φυσικά θα χρειάζεται και visa και διαβατήριο για να εισέλθει ο Έλληνας στη χώρα.

2)Οι Έλληνες φοιτητές στην Ιταλία που αριθμούν πάνω από 50.000 σήμερα, θα πρέπει να πληρώνουν κάθε χρόνο περίπου 2.000 ευρώ για την ανανέωση της φοιτητικής άδειας παραμονής τους στην χώρα όπως συμβαίνει με κάθε αλλοδαπό από χώρα εκτός Ε.Ε.! Το Ελληνικό κράτος προτίθεται να πληρώσει αυτά τα χρήματα;

3)Είναι 100% βέβαιο ότι και άλλες χώρες της Ε.Ε. εκτός από την Ιταλία θα ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο γιατί με το νομοσχέδιο αυτό του ΠΑΣΟΚ η Ελλάδα καταστρατηγεί τη συνθήκη του Σέγκεν η οποία αναφέρεται αποκλειστικά σε πολίτες των χωρών μελών της Ε.Ε. αφού ως γνωστόν οι περισσότεροι λαθρομετανάστες στην Ελλάδα προέρχονται από χώρες που δεν είναι μέλη της Ε.Ε...

Καταλαβαίνετε δηλαδή που μας οδηγεί το ΠΑΣΟΚ...

Διαλέξτε και πάρτε λοιπόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: