ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2010

ΤΑ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΙΚΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΨΕΥΤΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑ & ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΖΟΥΛΑΠΙΑ ΤΗΣ Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ, ΧΥΔΑΙΟΛΟΓΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ Γ.ΠΙΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ

Αλληλεγγύη στη πάλη των λαών – Όχι στο μίσος των εθνικιστών


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Η Επιτροπή Ειρήνης Νέας Σμύρνης καταγγέλλει το ρατσιστικό παραλήρημα του καθηγητή του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, κ. Γιώργου Πιπερόπουλου, ο οποίος, με το άρθρο του «Δημοψήφισμα για τους (λαθρο)μετανάστες», στην εφημερίδα «Επίκαιρα της Ν. Σμύρνης», ξεδιπλώνει με φασίζουσα διάθεση, γερές δόσεις σοβινισμού. Πρόκειται για κείμενο κατ’ επίφαση επιστημονικό, μιας και επί της ουσίας δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα εθνικιστικό ντελίριο, ανεπιτυχώς κρυμμένο πίσω από λαϊκίστικη επιχειρηματολογία. Ο καθηγητής, εκφράζοντας τη δική του ξενοφοβία και των λίγων ομογνώμων του, αγωνιά να μας πείσει ότι οι μετανάστες φταίνε για όλα, με «επιχειρήματα», που αν δεν ήταν επικίνδυνα δεν θα διστάζαμε να τα χαρακτηρίσουμε γελοία (αποκορύφωμα το επιχείρημα ότι οι μετανάστες είναι κάποιοι πλούσιοι, που για άγνωστους λόγους εγκαταλείπουν τα σπίτια τους ή αλλιώς υπάρχει κάποια συνομωσία, όπου κάποιοι τους πληρώνουν για να σκοτωθούν στα σύνορα της Ελλάδας!!! ή να έχουν αμοιβή χίλια ευρώ!!!).
Ο Ελληνικός λαός έχει πικρή εμπειρία από την εφαρμογή τέτοιων ιδεών: τους γερμανοφασίστες, τους χίτες και τους δοσίλογους, το μετεμφυλιακό κράτος της βίας και της καταπίεσης, την αμερικανοκίνητη χούντα. Οι σύγχρονοι εκφραστές αυτών των ιδεών είναι οι ιμπεριαλιστικοί οργανισμοί της Ε.Ε. και του ΝΑΤΟ, που, δυστυχώς και με τη δική μας συμμετοχή, σφάζουν τους λαούς για την ικανοποίηση των συμφερόντων των μονοπωλίων, που στραγγαλίζουν οικονομικά ολόκληρα κράτη, για να διατηρήσουν τα κέρδη τους. Από εκεί προέρχονται οι μετανάστες και χρέος μας είναι, όχι μόνο να είμαστε αλληλέγγυοι, αλλά να παλέψουμε μαζί τους για:

  • Να ανατραπεί η πολιτική της ΕΕ, του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και του νεοφασιστικού ΛΆΟΣ, που αρνείται τη νομιμοποίησή τους και καλλιεργεί τη βία με το δόγμα της «μηδενικής ανοχής».
  • Να δοθούν ίσα εργασιακά δικαιώματα στους μετανάστες. Να σταματήσει η ομηρία τους που έχει ως αποτέλεσμα να εκβιάζονται από τους μεγαλοεπιχειρηματίες για να τους δίνουν μεροκάματα πείνας.
  • Να δημιουργηθούν οργανωμένοι ανθρώπινοι χώροι υποδοχής τους, να παρθούν μέτρα ενάντια στα κυκλώματα που τους εκμεταλλεύονται και να επικρατεί απόλυτος σεβασμός των παραδόσεών τους.
  • Να δοθούν ταξιδιωτικά έγγραφα, σε όσους έχουν προορισμό άλλα κράτη.
  • Να αποδεσμευτεί η χώρα μας από τους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς και να γυρίσουν τα ελληνικά στρατεύματα πίσω.
Για τη Γραμματεία της Επιτροπής Ειρήνης Νέας Σμύρνης

Ο Πρόεδρος
Νίκος Μπατιστάτος

Αναρτήθηκε από Επιτροπή Ειρήνης Νέας Σμύρνης


Σημ.SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR: Ωπα βρε "αντιρατσιστές" της πλάκας απο τη Ν.Σμύρνη, σαν πολύ φόρα πήρατε και αμολάτε τις κοτσάνες απανωτά.

Αν κάτι "έχουμε" με τον κ. Καθηγητή είναι, ότι δεν "έπεισε" τον Αντ.Σαμαρά( που μετά πάθους στήριξε και δικαίωμά του,) να ενστερνισθεί τα όσα γράφει στο περισπούδαστο πατριωτικό άρθρο του.
Τώρα εσείς, ΠΟΥ ζοριζόσαστε εσείς, στο μεταναστευτικό; δεν μπαίνουμε σε αντιπαράθεση μαζί σας, γιατί είναι άνευ λόγου η συνομιλία με οικοδομικά υλικά (Τούβλα, αδρανή υλικά κ.λ.π.). ΕΣΕΙΣ δεν είσαστε που κάθε τρείς και λίγο παίρνετε δρόμους ραχούλες και βουνά και κανοναρχείτε για οποιοδήποτε σοβαρό θέμα να γίνεται Δημοψήφισμα; Το ΙΔΙΟ λέει και σύμπας ο Ελληνικός λαός, εκτός απο εσάς, τους ΚουκουλοΦΛΩΡΟΥΣ, το ίδρυμα Soros, τα τσανάκια των φιλοσκοπιανότουρκων, τους πρεσβευτές της νέας τάξης των παγκοσμιοποιημένων ανθελλήνων, των θαυμαστών του οθωμανικού δικαίου. Τι ζητάει ο Ελληνικός λαός (Ο φασιστικός, ναζιστικός, ακροδεξιός κατ`εσάς;)


Δ-Η-Μ-Ο-Ψ-Η-Φ-Ι-Σ-Μ-Α !!
Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: