ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2010

Κουτσοί στραβοί....τα βάζουν με την Αστυνομία.Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!

ΕΠΕΣΕ ΣΥΡΜΑ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΕΣ ΠΟΡΝΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ,ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΑΛΛΑ... ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΛΑΣΗ ΚΑΙ ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.
ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΔΩΡΟ ...ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΟΥΝΕΒΑ.

Έρευνα για την καταγγελία του ξυλοδαρμού του 25χρονου Σενεγαλέζου, Τζίλι Ντάου, κρατούμενου στο Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως διέταξε ο γενικός αστυνομικός διευθυντής Αττικής, υποστράτηγος Νίκος Σερέτης.
Ο 25χρονος μικροπωλητής, που αναφέρει ότι συνελήφθη στις 29 Δεκεμβρίου στην Πλατεία Καπνικαρέας ενώ γύριζε στο σπίτι του χωρίς εμπορεύματα, κατήγγειλε στην "Ε" ότι αφού τον οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως, πέντε αστυνομικοί τον ανάγκασαν να βγάλει τα ρούχα του, του έδεσαν τα χέρια και στη συνέχεια τον χτυπούσαν με κλομπ και γροθιές, ενώ προέβησαν και σε άλλες κακοποιήσεις σε βάρος του.
Όπως αναφέρει ο Τζίλι Ντάου, τις σκηνές κατέγραφαν κάποιοι από τους αστυνομικούς με τα κινητά τους τηλέφωνα. Στη διαταγή του, ο αττικάρχης ζητάει να διαπιστωθεί το αληθές της καταγγελίας και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε ο ξυλοδαρμός, καθώς και ποιοι είναι οι δράστες, προκειμένου να επιβληθούν αυστηρές κυρώσεις εφόσον διαπιστωθεί η ενοχή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: