ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2010

Εγκληματίας κατά της ανθρωπότητας ο ΓΑΠ;

Αναδημοσιεύθηκε από olympiada
Το απαραίτητο κερασάκι
για να περάσει η “τούρτα” των αλλαγών στις διαδικασίες απόδοσεις ιθαγένειας, είναι το επιχείρημα της “αφομοίωσης“. Κάθε φορά, σε κάθε τσιτάτο, για να πειστούν οι “αντιδραστικοί”, χρησιμοποιείται αφειδώς η ανάγκη της “αφομοίωσης” των μεταναστών από την Ελληνική κοινωνία. Γι’ αυτό και τα νέα μέτρα δεν αποσκοπούν βέβαια στην “αλλοίωση” του εκλογικού σώματος ή στην εξεύρεση νέου πυρήνα ψηφοφόρων της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης, τώρα που το πανηγύρι των διορισμών φαίνεται να τελειώνει, αλλά στην “αφομοίωση”.
Αξίζει λοιπόν να θυμηθούμε τη δήλωση ενός πολιτικού ανδρός για τη διαδικασία “αφομοίωσης” που δεν είναι εφεύρημα του ΓΑΠ αλλά έχει εφαρμοστεί με “επιτυχία” σε άλλες χώρες της ΕΕ. Ειδικά στην “αγαπημένη” μας:
“Η αφομοίωση είναι έγκλημα κατά της ανθρωπότητας”!

Αυτό ακριβώς είπε ο Τούρκος πρωθυπουργός σχετικά με την διαδικασία αφομοίωσης των Τούρκων στη Γερμανία. Η δήλωση μάλιστα έγινε εντός Γερμανικού εδάφους σε ένα μαινόμενο πλήθος από Τούρκους της Γερμανίας, της Γαλλίας, του Βελγίου και άλλων Ευρωπαϊκών χωρών.

Αυτή τη δήλωση θύμησε και ο Γερμανός αξιωματούχος Έρχαρτ Κέρτινγκ με αφορμή τις συνεχιζόμενες επεμβάσεις του Τουρκικού κράτους στα εσωτερικά της Γερμανίας με αφορμή τους μετανάστες. Σας θυμίζει κάτι;

Ο Κέρτινγκ μάλιστα τεκμηρίωσε τα λεγόμενα του με αριθμούς λέγοντας ότι παρ’ όλα τα κίνητρα που δίνονται για “ενσωμάτωση”, τόσες δεκαετίες μόλις 80,000 από τους 220,000 Τούρκους του Βερολίνου έχουν αποδεχτεί τη




Γερμανική ιθαγένεια. Όλοι οι υπόλοιποι λειτουργούν σαν “εξωγήινοι” στην κοινωνία του Βερολίνου, δέχονται εντολές από το Τουρκικό κράτος, ενεργούν σαν Τούρκοι πολίτες ενώ και η Τουρκία τους μεταχειρίζεται σαν Τούρκους πολίτες. Αυτό είναι απολύτως λάθος, συμπλήρωσε ο Κέρτινγκ.

Ίσως ο ΓΑΠ με τις γνωστές του θέσεις περί δημοκρατίας* να είναι πιο αποτελεσματικός στο θέμα της αφομοίωσης, ολοκληρώνοντας αυτό το “έγκλημα κατά της ανθρωπότητας”. Τι σημασία έχει που δεν τα κατάφεραν οι Γερμανοί και τώρα έχουν μπάστακα στο κεφάλι τους; Εμείς τον είχαμε αιώνες τώρα.

* Η πλειοψηφία δεν μπορεί να αναπληρώσει έναν άνθρωπο. Αντιπροσωπεύει όχι μόνο τους ηλίθιους αλλά και τους δειλούς. (Α. Χίτλερ, Ο Αγών μου)
* Η πλειοψηφία δεν μπορεί να γίνεται σεβαστή από ένα κράτος γιατί το κατεβάζει στο επίπεδο της. Το κράτος οδηγείται από ολίγους ή ακόμα και έναν.(Μ. Μουσολίνι, Ο ορισμός του Φασισμού)
* Oι πολιτικοί, δεν είναι εδώ για να εκφράζουν τον μέσο όρο ούτε για να σύρονται από τις πλειοψηφίες. Aλίμονο. Tότε θα κάναμε μια καλή δημοσκόπηση για κάθε θέμα μικρό ή μεγάλο και θα είχαμε τις λύσεις. (Γιώργος Α. Παπανδρέου, ΚΛΙΚ 1999)

Δεν υπάρχουν σχόλια: