ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2010

"Κάποιες σκέψεις περι Ελλήνων ΡΟΜ"


"Φίλε τρωκτικέ θα ήθελα να μοιραστώ κάποιες σκέψεις περί ΡΟΜ. Προσοχή δεν πρόκειται για ρατσιστική επίθεση αλλά για μια κοινωνική αδικία!
Χτες το πρωί σε...
μεγάλο κανάλι είδα θέμα με κατοίκους του Ασπροπύργου να καταγγέλουν τσιγγάνους για καταπάτηση έκτασης και τους τελευταίους να απαντούν με τα γνωστά (ε και τι να κάνουμε, ε και που να πάμε... κλπ) μεταξύ άλλων.

Με μεγάλη έκπληξη που σύντομα έγινε αγανάκτηση παρακολούθησα τις απαιτήσεις των τσιγγάνων αλλά και την προσέγγιση των δημοσιαγράφων. ( Προς τους τελευταίους δηλώνω αηδιασμένος. Τους θεωρώ το έσαχατο σημείο παρακμής της εποχής μας! Θα πουλούσαν και την μάνα τους ακόμα προκειμένου να βγάλουν είδηση. Όταν όμως προσεγγίζουν ΤΟΣΟ σοβαρά ζητήματα οφείλουν να είναι ενημερωμένοι και δίκαιοι παρόλο που στις περιοχές που μένουν το πρόβλημα φαντάζει μακρινό....)

Θέτω μερικά ζητήματα:

1) Κάποιος γραμματέας των ROM έλεγε ότι υπάρχει νόμος από την δεκαετία του '10 για να παραχωρηθεί έκταση στους τσιγγάνους....


Κύριοι, τότε έγινε η περιβόητη ανταλλαγή πληθυσμών με την Τουρκία! Ήρθαν στον Ελλαδικό χώρο περί τις 100 - 150 χιλιάδες Τουρκόγυφτοι τη στιγμή που στο εσωτερικό της Τουρκίας οι πραγματικοί Έλληνες δέχονταν το σφαγιασμό και την βιαιότητα των Τούρκων σε μια οργανωμένη γενοκτονία... Προφανώς και αυτός ο μεγάλος πληθυσμός έπρεπε κάπου να εγκατασταθεί όπως και έγινε και με τους πρόσφυγες της Μικράς Ασίας. Νέα Ιωνία, Νέα Φιλαδέλφεια, Νέα Σμύρνη ακόμα και τα ΄προσφυγικά' στην Αλεξάνδρας είναι τόποι υποδοχής των προσφύγων! Και οι τσιγγάνοι λοιπόν κάπου εγκαταστάθηκαν αρχικά αλλά λόγω της συνηθειάς τους να περιφέρονται, διασκορπίστηκαν, φτιάχνοντας μικρές κοιτίδες...

Το ότι εγκαταστάθηκε το πρώτο κύμα ΔΕΝ σημαίνει ότι κάθε τσιγγανόπουλο που γεννιέται (ανεξέλεγκτα..., θα θιχτεί παρακάτω...) θα ΑΠΑΙΤΕΙ από την πολιτεία γη!!!!

Μην τρελαθούμε τελείως...

2) Στην ίδια εκπομπή έδειξε πλάνα από μια παράγκα γεμάτη τσιγγανάκια με άθλιες συνθήκες! Δεν υπήρχε νερό, δεν υπήρχε ρεύμα τίποτα (Φυσικά το οικόπεδο ήταν ΚΑΤΑΠΑΤΗΜΕΝΟ...)

Ρωτάω, η κάθε γέννα κοστίζει 6-7 χιλιάδες ευρώ? Δηλαδή καθένας μας που θα κάνει κατα μεσο όρο 1-2 παιδιά δεν σκέφτεται τα 15 χιλιάρικα? Αυτοί οι πάμφτωχοι, καημένοι άνθρωποι γιατί παντρέυονται στα 15 τους και κάνουν 5-7 παιδιά ο καθένας? Στην ηλικία μου ο καθένας τους έχει ΠΟΛΛΑ εγγόνια.... Που βρίσκει η μέση τσιγγάνικη οικογένεια τα λεφτά για τόσα παιδιά (40 - 50 χιλιάρικα μόνο οι γέννες?)

Προφανώς και είναι απλή η απάντηση!!! Δεν πληρώνουν ΔΡΑΧΜΗ για τις γέννες ας είναι καλά η μέριμνα και η φιλευσπλαχνία μας!

Επίσης, παίρνουν του κόσμου τα ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ για πολυτέκνους και για ανύπαντρες μητέρες. Παρόλο που οι γάμοι τους κρατάνε μια βδομάδα, ΔΕΝ δηλώνονται στα επίσημα όργανα για να μην χαθούν τα επιδόματα των ανύπαντρων.

Δουλέυτε κορόιδα όλη την ημέρα για να παίρουν ΤΑ ειδόματα οι τσιγγάνοι! Εδώ όταν δώθηκε η έκτακτη επιχορήγηση των 3000 ευρώ για τους πυρόπληκτους στην Ηλεία. είχε αδειάσει όλη η Δυτική Αττική (Άνω Λιόσα, Ζεφύρι, Μενίδι, Μάνδρα, Μαγούλα, Ασπρόπυργος ) γιατί οι καημένοι οι ROM έτρεξαν με την γνωστή κουτοπονηριά τους να πάρουν το επίδομα που φυσικά ΔΕΝ δικαιούταν...

Στα περί επιδομάτων τέλος, άλλη συνηθισμένη τακτική είναι η ακόλουθη: με τα ίδια 6-7 παιδιά παίρνουν το επίδομα πολλοί και διαφορετικοί γονείς των ΙΔΙΩΝ παιδιών..
Γιατί απλά οι περισσότεροι έχουν πολλά ονόματα...ανάλογα με την περίσταση βέβαια...

3) Έχει αναρωτηθεί κανείς ΠΟΣΑ εποδόματα δίνει η ΕΕ για δημιουργία κατοικίας και ξεκίνημα νέων επιχειρήσεων στους ROM? 50-100 χιλιάρικα για το καθένα! Έχετε παρατηρήσει αύξηση εμπορικής δραστηριότητας των τσιγγάνων, ειδικά στην πώληση χαλιών? Έχουν γεμίσει τα Άμω Λιόσα και οι Αγιοι Ανάργυροι! Φτιάχτηκε ειδική αγορά στο Αιγάλεω... Τι άλλο θέλουν? ΤΙ? Για να καταλάβω και εγώ!!!!!

4) Τελευταίο ζήτημα, το γύφτικο πέσιμο. Τι είναι αυτό?

Πάνε μαζικά σε μια αραιοκατοικημένη περιοχή και εγκαθίστανται. Το γεμίζουν παράγκες.. Όταν εδραιωθούν, φωνάζουν και άλλους και αυξάνεται ο συνοικισμός. Τα οικόπεδα προφανώς καταπατημένα! ( παρόμοια με αυτό που γίνεται κοντά στο αεροδρόμιο σήμερα που πρέπει να προσεχθεί...)

Οι λίγοι κάτοικοι αγανακτισμένοι με την κατάντια της περιοχής, αναγκάζονται αντί εξευτελιστικού αντιτίμου να πουλήσουν και να φύγουν! Ποιοί αγοράζουν μα φυσικά οι ίδιοι οι γύφτοι... Ρίχνουν το κασέ και μετά οργώνουν...

5) Δεν ξεχνάω την μεγάλη μπίζνα που κάνατε με την ανοχή της πολιτείας σε συνεργασία με τους Αλβανούς στο εμπόριο ναρκωτικών! Πολύ σημαντικά αυτά που γράφω αλλά το πρόβλημα το ζούσα από απόσταση αναπνοής για πολλά χρόνια.... Να χαίρεστε τις βιλάρες τις BMW και τις MERCEDES σας καημένοι ROM...

Κύριοι, ας τελειώσει η κοροιδία..... ΦΤΑΝΕΙ η κοροιδία! Έχετε εξαθλιώσει τον μέσο Έλληνα πολίτη και σε έσχατα σημεία.... Δηλαδή τι γίνεται εδώ πέρα? Θέλετε να γίνουμε ένα απέραντο τσαντηρι? Άν το θέλετε τότε πάσο...


Eπειδή αυτά που γράφω τα θεωρώ σοβαρά, επισημαίνω ότι γνωρίζω καλά τι γράφω...
Προφανώς και δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα με οποιονδήποτε τσιγγάνο που τηρεί απλούς κανόνες συμπεριφοράς! Κανένα απολύτως και φυσικά είναι περιττό να πω ότι υπάρχουν και πολύ καλοί άνθρωποι μεταξύ τους, όπως από την μεριά τους είναι περιττό να λένε ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι.

Σωστό, αλλά από την στιγμή που οι απαιτήσεις τους προς την νωχελική πολιτεία (είμαι βέβαιος ότι πολλοί γνωρίζουν ακριβώς το τι γίνεται αλλά την κάνουν γαργάρα, άλλοι φοβούμενοι το πολιτικό κόστος, άλλοι από προσωπικά συμφέροντα και άλλοι από ανευθυνότητα...) γίνονται μαζικά και υπό συσπέιρωση, τότε θα κριθούν και μαζικά!!!"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: