ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ....ΑΠΙΘΑΝΟΙ


Σύγκρουση μεταξύ της κυβέρνησης και ΛΑΟΣ είχαμε χθες στην Βουλή με αφορμή τα μπλόκα των αγροτών.Αυτό που συμβαίνει πάντως είναι καταπληκτικό και μάθημα σε όσους θέλουν πραγματικά να ανοίξουν τα μάτια τους και να δουν ΠΟΙΟΙ βρίσκονται μέσα σε αυτό το κτίριο και ΠΩΣ μεταχειρίζονται τον Ελληνικό λαό και τα προβλήματα του.
Πρώτος απο όλους ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ κ.Παπουτσής.
Ξέχασε ότι η παράταξη του έκανε "καταδρομικές" επιχειρήσεις σκίζοντας τα λάστιχα των τρακτέρ.Και καλά θα πει κάποιος αυτό ήταν επί "σημιτικού" ΠΑΣΟΚ το οποίο η σημερινή ηγεσία το έβαλε στον...πάγο.
Μόλις πέρσι όμως το ίδιο κόμμα που ζητούσε την ψήφο των πολιτών δεν στήριζε τις ίδιες κινητοποιήσεις;Οι δικοί του αγροτοσυνδικαλιστές μαζί με του ΚΚΕ δεν ξεσήκωναν τον κόσμο;
Ο σημερινός πρωθυπουργός δεν "έκλαιγε" απο τα χημικά που πετάχτηκαν στο λιμάνι του Πειραιά όταν πήγε να συναντήσει τους Κρητικούς αγρότες;
Αυτός δεν ήταν που φώναζε για την αστυνομοκρατία και τα δίκαια αιτήματα των αγροτών;
Αλλά τότε ήταν αντιπολίτευση και τα λόγια είναι τσάμπα.
Ως κυβέρνηση όμως τα πράγματα αλλάζουν όπως φαίνεται και από την δήλωση του κ.Παπουτσή.
"Την περίοδο της κρίσης, όταν η κυβέρνηση χρειάζεται συναίνεση απ’ όλες τις πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις προκειμένου να βγάλουμε τη χώρα από τα αδιέξοδα και την κρίση στην οποία μας οδήγησε η Ν Δ, διαπράττουν έγκλημα όσοι, με ανεύθυνες διαρροές και ακατάσχετη κινδυνολογία, σπέρνουν τον τρόμο και την απαισιοδοξία στην αγορά, την οικονομία και την κοινωνία. Και αυτό δεν μπορούμε πλέον να το επιτρέψουμε"
Δηλαδή πέρσι δεν υπήρχε κρίση για τον κ.Παπουτσή,η αγορά δεν κινδύνευε απο τις δηλώσεις τους περί πλήρης κατάρρευσης της χώρας,ούτε είχε πρόβλημα από τα μπλόκα.Ολα ως εκ θαύματος τα ανακάλυψε σήμερα.
Μαλιστα ο κ. Παπουτσής για να χρυσώσει και το χάπι στους αγρότες που...... γνωρίζει επεσήμανε πως ο Πρωθυπουργός υλοποιεί τις προεκλογικές του υποσχέσεις για αξιοποίηση 1 δισ. ευρώ από εκείνα που έδωσε η ΝΔ στις Τράπεζες, αυξάνοντας τις επιστροφές ΦΠΑ στους αγρότες του ειδικού καθεστώτος, δίνοντας επίδομα κοινωνικής αλληλεγγύης στους αγρότες, αυξάνοντας τις συντάξεις του ΟΓΑ, εντάσσοντας τους αγρότες στο νομοσχέδιο για την ρύθμιση των χρεών, καταργώντας το ειδικό τέλος ακίνητης περιουσίας.
Μπράβο κ.Παπουτσή και λίγα δίνετε. Τα έχετε όμως;
Αν τα έχετε καλά θα κάνετε όμως μήπως πρώτα θα έπρεπε να κυνηγήσετε τους μεσάζοντες;να βρείτε ΠΟΣΟΙ είναι αγρότες και όχι "μαιμούδες" να δείτε ποιοι και πως έπαιρναν και συνεχίζουν να παίρνουν τις επιδοτήσεις;Βέβαια όλα αυτά αν τα κάνετε θα έχουν κάποιο πολιτικό κόστος ενώ η λύση του "δώσε" είναι ποιο εύκολη.
Εγώ όμως κ.Παπουτσή που δεν μπορώ ή δεν θέλω να κλείσω το δρόμο ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΤΕ;
Η απάντηση είναι τα @#$@%% σας.
Δυστυχώς κανένα κόμμα δεν σας λέει την πραγματική αλήθεια.Οτι οι αγρότες έχουν τεράστια προβλήματα γιατί εσείς και η ΝΔ τους τα δημιουργήσατε και αντί όλα αυτά τα χρόνια να τους λύσετε έστω κάποια βρήκατε την εύκολη λύση του "δώσε" με αποτέλεσμα να έρθει η στιγμή που δεν μπορείτε πλέον να δώσετε. Και τώρα καλείστε να αντιμετωπίσετε αγρότες που στην ουσία όλα αυτά τα χρόνια τους κάνατε δημόσιους υπάλληλους.
Αντίλογο στην κυβέρνηση ανέλαβε να παραθέσει ο Προεδράρας.Ο γνωστός κωλοτούμπας και φυσικά και εδώ δεν θα μπορούσε να ξεχάσει τον...εαυτό του.
"Ή οι αγρότες δεν έχουν καταλάβει το μέλλον τους, ή δεν σας εμπιστεύονται, γιατί χρόνια τώρα το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία, βρίσκει τους αγρότες στα μπλόκα" δήλωσε.
Δηλαδή τώρα τι να πείς, αυτός δεν ήταν που φώναζε πέρσι ότι προκαλείτε τεράστια ζημιά στην Εθνική οικονομία με το κλείσιμο των δρόμων;
Αυτός δεν έλεγε ότι είναι απαράδεκτη η τακτική συντεχνιών να διεκδικούν προκαλώντας ζημιά σε άλλες κοινωνικές ομάδες;
Αλλά ξέχασα πέρσι ήταν η ΝΔ κυβέρνηση ενώ φέτος η "κοινωνική ευαισθησία" περιορίζεται στους αγρότες.Και αφού είπε και άλλα "διαφημιστικά σλόγκαν" κατέληξε να δωρίσει το 1 εκατ ευρώ που είχε δώσει στο ταμείο αλληλεγγύης για...διαφημιστικούς λόγους αφου το διατυμπάνισε ακόμα και στα επαρχιακά ΜΜΕ,στους αγρότες.Μπράβο προεδράρα κοίτα αμα δεν το πάρουν μη στεναχωρεθείς και τα βάψεις μαυρα.Μπορείς να το κάνεις μια γύρα κάποιος θα βρεθεί να το πάρει.Μπορείς να βγάλεις και αφίσα (ξέρεις εσύ ) με την επιταγή στο χερι (χερι-χέρι με την επιταγή) και αν και δεν είμαι διαφημιστής όπως εσύ σου προτείνω την λεζάντα "άλλος για το εκατομμύριο".Ε του κερατά μερικούς ψήφους παραπάνω θα τους πάρεις.
Παρεμβαίνοντας ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Κώστας Μαρκόπουλος, παρατήρησε πως "η κα Μπατζελή, αντί να συζητήσει με αυτούς που μέχρι προχθές τους χαϊδεύατε τα αυτιά για να ανεβαίνουν στα τρακτέρ, τους κάνει δεξίωση στο Ζάππειο. Έτσι θα συνομιλήσετε με τους αγρότες;"
Ο κ. Μαρκόπουλος όμως δεν σταμάτησε εκεί αλλά ζήτησε με τη σειρά του να διατεθεί 1 δισ. ευρώ για την στήριξη της αγροτικής παραγωγής!!!! Και εδώ είναι που λές ε αι @$%@.
κ.Μαρκόπουλε γιατί δεν τα δίνατε εσείς;
Και δεν είναι μόνο ότι δεν τα δώσατε,προτιμήσατε να δώσετε τα μισά προκαλώντας την ΕΕ με αποτέλεσμα ο Ελληνικός λαός να κινδυνεύει να τα επιστρέψει τριπλάσια.Δεν είναι ότι ανεχτήκατε και συνεχίσατε το ίδιο βιολί που παραλάβατε απο το ΠΑΣΟΚ αλλα και ως αντιπολίτευση σήμερα δεν μπορείτε να βάλετε σε τάξη τους βουλευτές σας κυνηγώντας τον Χατζηδάκη στον Θεσσαλικό κάμπο.
Η αξιοπιστία σας κύροι είναι ΑΞΙΟΘΑΥΜΑΣΤΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: