ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010

Δημοσιογραφική προπαγάνδα για πολυπολιτισμική Ελλάδα!



Με έκπληξη διαβάσαμε άρθρο που δημοσιεύθηκε την Πέμπτη στα Νέα, άρθρο με τίτλο "Δίνουμε την ιθαγένεια με το σταγονόμετρο".

Και λέμε έκπληξη διότι οποιοσδήποτε δημοσιογράφος που σέβεται τον εαυτό του οφείλει να προβαίνει σε εμπεριστατωμένη, ενδελεχή έρευνα, την οποία έχει καθήκον να προβάλει με κάθε αντικειμενικότητα.  Με λύπη διαπιστώσαμε πως το  άρθρο αυτό στερείται όλων των παραπάνω.

Γι' αυτό το λόγο, επαναδημοσιεύουμε αυτούσιο σχόλιο που άφησε αναγνώστης του άρθρου, σχόλιο το οποίο αποκαλύπτει όλη την αλήθεια που ορισμένοι δημοσιογράφοι προσπαθούν απελπισμένα να αποκρύψουν από τους Έλληνες.

Κ. συντάκτες δεν υπάρχουν "μονόδρομοι"... Και δεν είναι επιχείρημα το "προκειμένου να φθάσει τις επιδόσεις άλλων ευρωπαϊκών κρατών". Δηλαδή επειδή οι άλλοι (Ευρωπαίοι) έβγαλαν τα μάτια τους, πρέπει να τους ακολουθήσουμε κι εμείς;; Έλεος πια μ' αυτό το κόμπλεξ και το ραγιαδισμό πως ότι κάνει η Ευρώπη είναι σωστό και πρέπει να το ακολουθούμε τυφλά... Εξάλλου είναι πολύ διαφορετικές οι γεωπολιτικές συνθήκες στην Ελλάδα απ''ότι στις περισσότερες άλλες χώρες της ΕΕ.

Η Ελλάδα σύμφωνα με τον κ.Χρυσοχοϊδη και στατιστικές, δέχεται τα 2/3 των λαθρομεταναστών ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ της Ευρώπης!!!

Περίπου 300.000 κάθε χρόνο εισβάλλουν στα σύνορά μας. Πόσοι εισβάλλουν στη Σουηδία/ Φιλανδία/ Ολλανδία κοκ (παράνομα) κάθε χρόνο;; 5000;; 10.000;;  Είναι το ίδιο να δέχεσαι 90.000 αιτήσεις ασύλου ή νομιμοποίησης, με π.χ. 500;; Ερωτώ;;; Στις 500 μπορείς να δεχθείς ακόμη και τις 400, στις 90.000 (Ελλάδα) πόσες θα δεχθείς (κάθε χρόνο) 50.000;; 70.000;; ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ;;; Δεν θα αλλοιώσεις την πληθυσμιακή σου σύσταση κ συνοχή ακολουθώντας μια τέτοια πολιτική;;

Επίσης σ' αυτές τις χώρες όσοι νομιμοποιούνται περνούν "από κόσκινο" (ποινικό μητρώο, ιστορικό, εξετάσεις κοκ) επειδή είναι ΣΟΒΑΡΕΣ κ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ. Στην Ελλάδα ισχύει κάτι τέτοιο;; Ο κύριος που αναφέρετε στο άρθρο σας (Νίκος Καμπούρογλου) είχε ενημερώσει τις αρχές των ΗΠΑ μέσω της οικογενείας κ συγγενών που ήδη διέμεναν εκεί πως θα έρθει... Και παρόλα αυτά τον υπέβαλλαν σε αρκετές εξετάσεις κ δοκιμασίες όπως ο ίδιος αναφέρει προτού του δώσουν την υπηκοότητα ενός Έθνους (του Αμερικανικού) το οποίο δεν είναι πραγματικά Έθνος, αλλά ένα συνονθύλευμα ανθρώπων από όλες τις φυλές του κόσμου, με αφετηρία το 1492 μ.Χ. κι όχι το 2000 π.χ.

Αυτοί ΠΑΣΧΙΖΟΥΝ να ΕΔΡΑΙΩΣΟΥΝ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ με εντελώς αποκλίνουσες ιστορικές/ πολιτιστικές/ γλωσσικές/ θρησκευτικές καταβολές ΚΙ ΕΜΕΙΣ, πάμε να ΔΙΑΛΥΣΟΥΜΕ ένα, από τα αρχαιότερα/ σημαντικότερα και ΟΜΟΙΟΓΕΝΕΣΤΕΡΑ ΕΘΝΗ, ολόκληρου του πλανήτη...!!!

Και ως επι το πλείστον στην χώρα μας εισβάλλουν μουσουλμάνοι, οι οποίοι είναι ΜΗ ΑΦΟΜΟΙΩΣΙΜΟΙ και ΕΧΘΡΟΙ του ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ και του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ όπως έχει καταδείξει η μεταξύ μας ΙΣΤΟΡΙΑ, τόσων αιώνων... Και το παράδειγμα του κ. Καμπούρογλου είναι εντελώς ΑΤΥΧΕΣ για την επιχειρηματολογία σας αφού ο εν λόγω κύριος εισήλθε στις ΗΠΑ ΝΟΜΙΜΑ...

Αντίθετα όλοι αυτοί -που το ΠΑΣΟΚ κι εσείς- θέλετε να δώσετε ιθαγένειες & ψήφο(!) εισέβαλλαν στην Ελλάδα ΠΑΡΑΝΟΜΑ κι ως εκ τούτου ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ είναι ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ... Από τότε που ήρθαν, μας έχουν κάνει να νιώθουμε ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΑ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΣ στην χώρα μας και τώρα ΘΕΛΕΤΕ να μας κάνουν και ΚΟΥΜΑΝΤΟ;; ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ δεν είναι δυνατόν να δοθεί σε ΑΛΛΟΔΑΠΟ, ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ μπορεί να δοθεί αλλά με ΠΟΛΥ ΑΥΣΤΗΡΟΥΣ όρους και μόνο ΣΕ ΜΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ...

ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, αρκετά υποφέραμε από δαύτους τόσους αιώνες κ ακόμη κ σήμερα (εξισλαμισμοί - παιδομαζώματα - γενοκτονίες - Τουρκίες κλπ)

Δ Η Μ Ο Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α  Τ Ω Ρ Α !  Να αποφασίσει ο Ελληνικός λαός για το μέλλον του κι όχι "ΤΑ ΝΕΑ" της ΝΕΑΣ τάξης, ο κ. G.Papandreou και τα τσιράκια του όπως Δραγώνα κ Φραγκιουδάκη... ΣυνΕΛΛΗΝΕΣ με 1.000.000 εκ. υπογραφές οι κύριοι του ΠΑΣΟΚ είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να διενεργήσουν ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ, σύμφωνα με την νομοθεσία της ΕΕ... 

ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΤΩΡΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: