ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010

Ο ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚΟΣ Βούγιας αρνείται το δημοψήφισμα.Παραλήρημα αρλουμπολογίας του υπουργού



Τα παιδιά των μεταναστών δεύτερης γενιάς που, σύμφωνα με τον Ιφικράτη «μετέχουν του ελληνικού πολιτισμού», και ως εκ τούτου, αποτελούν ζωντανό κομμάτι της κοινωνίας μας, δεν θα απελαύνονται πια από τη χώρα μας για τυπικούς λόγους. Το ζήτημα αυτό αφορά ατομικά δικαιώματα και ένα δημοψήφισμα δεν ενδείκνυται για τέτοιες περιπτώσεις. Επίσης να προσθέσω, ότι η νομοθετική αυτή πρωτοβουλία υπήρχε με ακρίβεια στις προγραμματικές μας δηλώσεις. Καθώς η εντολή του ελληνικού λαού δόθηκε με βάση το σύνολο αυτών των δηλώσεων και είναι ακόμα νωπή, δεν προκύπτει κανένας λόγος δημοψηφίσματος επάνω στο συγκεκριμένο θέμα.
http://www.newstime.gr/?i=nt.el.article&id=29376
Μερικές παρατηρήσεις στις αλλοπρόσαλες δηλώσεις του Βούγια Αλ-Σαλέχ.
1.Είναι τόσο άσχετος που δεν ξέρει ούτε τον Ισοκράτη και τον αποκαλεί Ιφικράτη.
2.Ο Ισοκράτης λέει περι ''ημετέρας παιδείας'' και όχι περι ''Ελληνικού πολιτισμού''Δεν φτάνει που τον διαστρεβλώνετε τουλάχιστον κάντε το με τρόπο .Μην ξεφτυλίζεστε έτσι.
3.Ο Συνήγορος του πολίτη σας ξεφτύλισε και είπε σαφώς οτι η ιθαγένεια δεν αποτελεί ατομικό δικαίωμα.Εσείς εκτίθεστε και συνεχίζετε την παραποίηση.
4.Οι προγραμματικές δηλώσεις είναι μετά τις εκλογές.Αρα δεν ψήφισε με βάσει αυτές ο Ελληνικός λαός.Του υφαρπάξατε την ψήφο και τον κοροιδέψατε.
Πουθενα στο προεκλογικό σας πρόγραμμα δεν υπήρχε το νομοσχέδιο για την ιθαγένεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: