ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010

Η απόδοση της Ελληνικής Ιθαγένειας σε αλλοδαπούς αποτελει Πολιτικό Δούρειο Ίππο!


Για ποιο λόγο το ΠΑΣΟΚ επιχειρεί να πρωτοτυπήσει διεθνώς και να δώσει ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ και όχι ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ στα παιδιά των λαθρομετανάστων;

Διότι το νομοσχέδιο αποτελεί στην κυριολεξία πολιτικό δούρειο ίππο:

Για να δεχθεί ο Ελληνικός λαός πιο ευκόλα το νομοσχέδιο, το ΠΑΣΟΚ δίνει την Ελληνική υπηκοότητα και το δικαίωμα στους αλλοδαπούς να ψηφίζουν μόνο στις Δημοτικές εκλογές και όχι στις βουλευτικές. Προυπόθεση για αυτό είναι να έχουν παραμείνει στην χώρα για 5 χρόνια! Αυτοί θα κατέχουν την Ελληνική υπηκοότητα αλλά ξένη ιθαγένεια.

Όμως, μαζι με την υπηκοότητα το ΠΑΣΟΚ δίνει και την Ελληνική ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ στα παιδιά των λαθρομεταναστών. Εδώ όμως δεν διευκρινίζεται το γεγονός ότι αυτά θα μπορούν να ψηφίζουν και στις ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ εκλογές! Εκτός και αν το ΠΑΣΟΚ σκοπεύει να παραβιάσει με κάποιο τέχνασμα το Σύνταγμα.

Με την απόδοση της Ελληνικής ιθαγένειας δεν θα υπάρχει καμία απολύτως νομική διαφορά μεταξύ του αλλοδαπού που θα έχει λάβει την Ελληνική ιθαγένεια, και ενός εξ αίματος Έλληνα! Διότι το ΠΑΣΟΚ καταργεί την εξ´ αίματος ιθαγένεια, την αντικαθιστά με βάση το δίκαιο του εδάφους. Ο νόμος λοιπόν, δεν θα μπορεί να διαχωρίσει μεταξύ των δύο, με αποτέλεσμα τα αλλοδαπά παιδιά που θα λάβουν την Ελληνική ιθαγένεια να απολαμβάνουν εξολοκλήρου τα πολιτικά δικαιώματα ενός σημερινού Έλληνα πολίτη με Ελληνική ιθαγένεια!

Ο περιορισμός του δικαιώματος ψήφου στις Δημοτικές εκλογές για τους λαθρομετανάστες αποτελεί ένα καταπραυντικό "τέχνασμα", που έχει ως στόχο να πραπλανήσει τον Έλληνα ψηφοφόρο ώστε να επαναπαυθεί και να μην νιώσει ότι απειλείται η εκλογική του δύναμη!

Ο πραγματικός στόχος του ΠΑΣΟΚ δεν είναι η αυξηση των ποσοστών του στις Δημοτικές εκλογές αλλά η εδράιωση που θα επιφέρει η απόδοση της ελληνικής ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ στα παιδιά των λαθρομεταναστών στις επόμενες βουλευτικές εκλογές!

Γιατί επιλλέγεται αυτή η χρονική στιγμή. Διότι με δεδομένο ότι οι επόμενες βουλευτικές θα διεξαχθούν το 2003, θα έχουν περάσει πάνω από 18 χρόνια από την μαζική κάθοδο των Αλβανών στην Ελλάδα. Ας θυμίσουμε ότι στο διάστημα 1991-1995 είχαν επαναπροωθήθει 1.019.006 Αλβανοί λαθρομετανάστες (220.977 το 1995!)... (Ελεύθερος Τύπος) Αυτά είναι ίσως τα μόνα αξιόπιστα νούμερα που έχουμε στην διάθεση μας, για να υπολογίσουμε πόσοι πραγματικά βρίσκονταν στην Ελλάδα την περίοδο εκείνη.

Μέχρι τότε ο αριθμός των παιδιών που θα λάβουν την Ελληνική ιθαγένεια και θα έχει ενηλικιωθεί ίσως να ξεπερνά τις 300.000, αριθμός που αναλογεί στο 10% της εκλογικής δύναμης που συγκέντρωσε το ΠΑΣΟΚ τον Οκτ. 2009.

Η πολιτική "αυτοκτονία" του Αντώνη Σαμαρά

Οι σημερινές εξαγγελίες του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά, περί καταργήσεως του συγκεκριμένου νόμου όταν θα φέρει την ΝΔ στην εξουσία, αποτελούν υποσχέσεις δίχως αντικρισμα. Διότι με βάση την υπόσχεση αυτή ο Αντώνης Σαμαράς εξασφαλίζει ότι στις εκλογές του 2013 όλοι οι νέοι αλλοδαποί ψηφοφόροι θα ψηφίσουν το ΠΑΣΟΚ ώστε να διασφαλίζουν τα εκλογικά τους δικαιώματα, επιφέροντας έτσι τον επ αορίστου αποκλεισμό της ΝΔ από την εξουσία!

Με αυτόν τον τρόπο ο Αντώνης Σαμαράς ενισχύει το ΠΑΣΟΚ!


Εκτός βέβαια και αν στο ενδιάμεσο ξυπνήσουν επιτέλους οι Έλληνες. Πράγμα εξαιρετικά αμφίβολο!

ΕΨ

Δεν υπάρχουν σχόλια: