ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΣ;

Ολοκληρώθηκε χθες το μεσημέρι η πρώτη συνδιάσκεψη του ΛΑΟΣ με κύριο θέμα την συλλογή υπογραφών για την διεξαγωγή δημοψηφίσματος για το λαθρονομοσχέδιο.
Δεν θα ασχοληθούμε με την επιτυχία ή μη της συγκεκριμένης προσπάθειας για την οποία όλοι οι πατριώτες πρέπει να ευχόμαστε ανεξαρτήτως ενστάσεων και μικροκομματικών διαφορών να πετύχει.
Θα ασχοληθούμε με την ανάγκη η προσπάθεια πέρα από επιτυχία να έχει μια όντως υπερκομματική ταυτότητα για να ενώσει όσους περισσότερους Έλληνες γίνεται. Το λέμε αυτό γιατί αν και πάρα στελέχη του ΛΑΟΣ υποστηρίζουν αυτή την ιδέα.Ο κωλοτούμπας πρόεδρος φρόντισε πάλι να τορπιλίσει την ενότητα που δημιουργείτε προσπαθώντας για άλλη μια φορά με λαϊκίστικο και δημαγωγικό τρόπο να αποκομίσει προσωπικά και αμφίβολα κομματικά οφέλη. Μια ιδέα που εκφράστηκε απο χιλιάδες επώνυμους και ανώνυμους πολίτες οικειοποιήθηκε απο τον κ.Καρατζαφέρη με τον συνήθη εγωκεντρικό του τρόπο.
"ΕΓΩ θα ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ το δημοψήφισμα εάν δεχτεί ο κ.Παπανδρέου να στήσει κάλπη στην κοινοβουλευτική του ομάδα" αυτά ήταν τα λόγια του προεδράρα που....ξεσήκωσαν το ακροατήριο.
Εμείς θα ρωτήσουμε όμως.
1ονΚαταρχάς τι εννοείται ΕΓΩ κ.πρόεδρε;
Δεν έχετε μάθει τόσα χρόνια στην πολιτική ότι αυτό που μετράει (έστω και ας μην το εννοείται)είναι το ΕΜΕΙΣ και όχι το ΕΓΩ;
Δεν καταλαβαίνετε ότι έστω και για τα μάτια του κόσμου πρέπει να δώσετε το παράδειγμα και όχι να αυτοπροβάλεστε;
Μπορεί οι κομματικοί ακόλουθοι να σας έχουν κακομάθει αλλά δεν απευθύνεστε (υποτίθεται) σε κομματόσκυλα αλλά Έλληνες πολίτες που θέλουν να συμμετάσχουν σε μια προσπάθεια για το καλό της πατρίδας και που σίγουρα δεν ενδιαφέρονται για την δικιά σας προβολή που σε τελική ανάλυση μόνο κακό κάνει.
2ον Τι εννοείται με το θα σταματήσω;Δηλαδή (πέρα από την φτωχή λαϊκίστικη πρόταση προς τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ) πως θα το σταματήσετε;Μήπως θα ΔΙΑΤΑΞΕΤΕ τα στελέχη σας να εγκαταλείψουν την προσπάθεια ξεχνώντας και τα "υπερκομματικά" και τα "πατριωτικά" σας κίνητρα;Ο απλός κόσμος που συγκεντρώνει υπογραφές και που γράφει τις διαταγές σας στα παλιά του τα παπούτσια θα εγκαταλειφθεί επειδή εσείς θα ΔΙΑΤΑΞΕΤΕ;
Αυτός είναι ο υπερκομματισμός σας;
Αρκετά όμως με τον κωλοτούμπα.Θα ήθελα να αναφερθώ και στον κ.Γεωργιάδη ο οποίος έπεσε επίσης σε βαρύ ατόπημα.Κατά την διάρκεια της συνδιάσκεψης κάποιοι νεολαίοι άρχισαν να φωνάζουν απαιτώντας να βγεί ο κόσμος στο δρόμο.
Ο κ.Γεωργιάδης με μεγάλη μας ικανοποίηση τόνισε ότι αυτό ΘΑ γίνει.Ομως η ψαλιδισμένη γλώσσα του όταν επισκέπτεται τα μεγαλοκάναλα παράγινε λαλίστατη στο ΤΗΛΕτζόγος όταν κατηγόρησε αυτα τα παιδιά ως ανεγκέφαλα λόγω της...νεότητας,ότι δεν γίνεται πολιτική με συναισθηματισμούς και ότι εμείς δεν είμαστε αριστερά!!!!
Κ.Γεωργιάδη είστε μορφωμένος άνθρωπος και δεν θα έπρεπε να έχετε αυτή την συμπεριφορά και ιδίως απέναντι σε παιδιά με αγωνιστικό πνεύμα και αγάπη για την πατρίδα εκτός και αν αύριο θέλετε ως αγωνιστές όχι νεολαίους αλλά υπέργηρους βασιλόφρονες και κρυφοχουντικούς.Φυσικά η πολιτική δεν γίνεται με συναισθηματισμούς αλλά κάνετε ένα μεγάλο λάθος οι Ελληνες ΒΑΡΕΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ και ΘΕΛΟΥΝ ΑΓΩΝΑ και αν δεν είστε διατεθειμένοι να μπείτε μπροστά τότε καθίστε στην άκρη και περιοριστείτε στις κορώνες και τα μαθήματα.Οσο για το αν γίνει κάποια πορεία φοβάστε ότι θα μας χαρακτηρίσουν αριστερά και ότι ο ΛΑΟΣ στηρίζει τον νόμο και την ταξη.
Θα σας έλεγα ότι πέρα απο το γεγονός ότι είναι κατοχυρωμένο δικαίωμα και η απεργία και η διαδήλωση δεν μπορείτε απο την μια να στηρίζετε την οποιαδήποτε συντεχνιακή διαδήλωση και απο την άλλη να λέτε ότι για την συγκεκριμένη που άλλωστε δεν έχει ούτε οικονομικό ούτε συντεχνιακό χαρακτήρα φοβάστε για την κατάλυση της ανύπαρκτης τάξης και των επιλεκτικά εφαρμοσμένων νόμων που ισχύουν σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: