ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2010

Το λαθρονομοσχέδιο το έγραψαν οι πράκτορες. Αυτοί που το υιοθέτησαν τι είναι;

Η «Ελληνική Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου» επεξεργάστηκε επί διετία σχέδιο «Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας» με σχετική αιτιολογική έκθεση. Την παρουσίασαν στις 26 Μαρτίου 2009 και στις 16 Νοεμβρίου 2009, την υπέβαλαν στον Σαραγκούση και τον Τζέφρυ.
10 μέρες μετά το Υπουργικό Συμβούλιο υιοθέτησε την πρόταση.


Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, έχει γραφεία στην Βαλαωρίτου 12, ΤΚ.10671, και το τηλέφωνό τους για να τους στείλετε τις …ευχαριστίες σας είναι 210 3613117, e-mail: hlhr@hlhr.gr , www.hlhr.gr

Στην επιστολή τους στον Σαραγκούση αυτοδιορίζονται και σε συμβούλους της κυβέρνησης.

«Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,

Το διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Ένωσης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (www.hlhr.gr,)σας συγχαίρει για την ανάληψη των καθηκόντων σας και επιθυμεί με την παρούσα επιστολή να θέσει υπόψη σας την οπτική της Ένωσής μας σε θέματα αρμοδιότητας του Υπουργείου σας.

Εν συνέχεια, εφόσον αυτό κριθεί ανά περίπτωση χρήσιμο από εσάς, η Ένωση μας δύναται να παρέχει με οποιονδήποτε τρόπο κριθεί αναγκαίος τη συνδρομή της για την αναμόρφωση του υπάρχοντος νομοθετικού και οργανωτικού πλαισίου για τα ζητήματα μετανάστευσης και ιθαγένειας.

Η Ελληνική Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου και του Πολίτη είναι η πρώτη οργάνωση που ιδρύθηκε στην Ελλάδα με αντικείμενο την προστασία των θεμελιωδών δικαιωμάτων. Από το 1953 έως και σήμερα (με το αναγκαστικό διάλειμμα της δικτατορίας)
επιδιώκουμε, με τεκμηριωμένες δημόσιες παρεμβάσεις, να προάγουμε τις εγγυήσεις του Δημοκρατικού Κράτους Δικαίου στη χώρα μας σε όλους τους τομείς, με ιδιαίτερη βέβαια ευαισθησία στα θέματα της αρμοδιότητάς σας».

Το διοικητικό συμβούλιο της ΕΕΔΑΠ αποτελούν οι Αλιβιζάτος Νίκος , Ιωαννίδης Γιάννης, Καμπύλης Τάκης, Κωνσταντίνου Γιάννης, Παπαπαντολέοντος Κλειώ, Παπαϊωάννου Κωστής, Παρασκευόπουλος Νίκος, Τσιτσελίκης Κωνσταντίνος, και ο Χριστόπουλος Δημήτρης

Για τον Αλιβιζάτο και τον Τσιτσελίκης έχουμε γράψει.
Ο Χριστόπουλος είναι , Επίκουρος Καθηγητής της Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας του Παντείου Πανεπιστημίου.
Τον Μάιο του 2009, όπως καταγγέλλουν οι φοιτητές του, ο Χριστόπουλος, για μια ακόμη φορά, τους υπέβαλε σε γραπτές εξετάσεις δίνοντας τους να σχολιάσουν είτε έναν υποθετικό πίνακα που αναπαριστούσε τον Ιησού Χριστό σε στιγμή σεξουαλικής συνεύρεσης με λαϊκή τραγουδίστρια ντυμένη καλόγρια (!!!) είτε το βιβλίο γνωστού αυστριακού συγγραφέα όπου ο Χριστός, μεταξύ άλλων, εμφανίζεται να κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών(όλο το κείμενο των θεμάτων του καθηγητή είναι δημοσιευμένο στο φύλλο της 22.5.2009 της Εφημερίδας Espresso).

Ο Χριστόπουλος έχει αναπτύξει έντονη συγγραφική δραστηριότητα υπερασπιζόμενος τα δικαιώματα των μειονοτήτων στην Ελλάδα, επιχειρώντας να παρουσιάσει την ελληνική μειονότητα της Αλβανίας μακριά από την ελληνοκεντρική θεώρηση που προτάσσει κατά βούληση τα εθνικά δίκαια, όπως λέει ο ίδιος σε σχετικό βιβλίο, που έχει συγγράψει από κοινού και με άλλα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης.

Υπήρξε επίσης ενεργό μέλος του Κέντρου Ερευνών Μειονοτικών Ομάδων που υποστήριξε την ίδρυση σκοπιανής Στέγης Μακεδονικού Πολιτισμού στη Φλώρινα, κεντρικός ομιλητής σε ημερίδες στο Πάντειο για την τσαμουριά και τους τσάμηδες και πολλά άλλα.

Πηγές strategy-geopolitics4.blogspot.com , http://www.hlhr.gr/index-el.htm

Δεν υπάρχουν σχόλια: