ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2010

Η Νέα Τάξη αντεπιτίθεται

Από Factorx 



Το γνωστό «Παρατηρητήριο της Ουάσινγκτον-Βερολίνου» ( διάβαζε «Ελσίνκι» – ΕΠΣΕ ) σε μια αποκαλυπτική δημοσίευση που δεν την έχει ακόμα καταχωρήσει στην επίσημη ιστοσελίδα του , αλλά την ανέβασε , σήμερα 3/1/ , σε «φιλικό σάϊτ» (http://politikokafeneio.com) παρουσιάζει «450 υπογραφές ανθρώπων του πνευματικού και επιστημονικού κόσμου» υπέρ της κας Θάλειας Δραγώνα «.
Δύο πράγματα έχουν σημασία :
α) το υποκριτικό και αναληθές κείμενο , «σκεπτικό» , κάτω από το οποίο τέθηκαν οι υπογραφές , και
β) το πρωτοφανές «εύρος» της γκάμας των ανθρώπων της Νέας Τάξης – Νέας Εποχής ( «NEW – AGE « ) στην Ελλάδα που διεκδικούν το δικαίωμα σαν «επιστήμονες» και «ειδήμονες» να διαπαιδαγωγήσουν- μυήσουν με τις μειοψηφικές και επιστημονικά αμφιλεγόμενες , μειοψηφικές , απόψεις τους τον ελληνικό λαό ( κοινός «να μας αλλάξουν την πίστη» ) , από δημόσιες θέσεις «κλειδιά» .
Τέλος αυτό που είχε ιδιαίτερη σημασία δεν είναι μόνο να υποστηρίξουν την «πρωτοπορία» της κας Θ. Δραγώνα ( ενάντια στο δήθεν « κυνήγι των μαγισσών» ) , αλλά το γεγονός ότι με την ευκαιρία αυτή ζητούν ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ – ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ – όλων όσων υποστηρίζουν τις αντίθετες απόψεις , τις οποίες χαρακτηρίζουν «ρατσιστικές» , «ακροδεξιές» κ.λ.π
Μιλάμε δηλαδή για μια πραγματική αντιδημοκρατική – ανελεύθερη επίθεση
Ας τους θαυμάσουμε και δοξάσουμε !
http://politikokafeneio.com/Forum/viewtopic.php?p=164690#164690
ΝΤΑΝΤΟΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: