ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2010

ΓΕΡΑ ΜΠΗΚΕ Ο ΑΝΤΕΝΑ ΣΤΟ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΥ - ΤΙ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΞΟΦΛΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΕΙΣ ΤΗΝ ΕΘΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ;


Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε τα υπόλοιπα κανάλια Alpha, Mega, Σκάι, NET, ΕΤ1 (που τους τα ακουμπάμε κι όλας) γιατί είναι ΓΝΩΣΤΟ σε όλους ότι προωθούν τα σχέδια της Νέας Τάξης περί πολυπολιτισμικότητας.

Αυτός που μας εκπλήσσει καθημερινά, έχοντας γίνει βασιλικότερος του βασιλέως είναι ο ΑΝΤ1. Καθημερινά ρεπορτάζ με τους κακόμοιρους τους λαθρομετανάστες που βαφτίζει μετανάστες, που δουλεύουν για να ζήσουν και ποτέ δεν ληστεύουν με καλάσνικοφ, που τους κατατρέχουμε εμείς οι "κακοί" ακροδεξιοί και τσιμουδιά για χιλιάδες ΠΟΙΝΙΚΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ που διαπράττουν καθημερινά και που ούτε το astynomia.gr πλέον δεν δημοσιεύσει πλην των πολύ χτυπητών. Για να βρει κανείς τα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ πρέπει να ανατρέξει σε τοπικές, επαρχιακές εφημερίδες, να τις πάρει μια- μια και τότε θα ανακαλύψει πάκα τις ανομίες διαπιστώνοντας ΤΙ ΤΟΥ ΑΠΟΚΡΥΒΟΥΝ τα ΜΙΣΘΑΡΝΑ ΟΡΓΑΝΑ των μεγάλων εκδοτικών συγκροτημάτων και καναλαρχών.

Σήμερα λοιπόν μας είπε ο ΑΝΤ1 στο καθημερινό ρεπορτάζ-πλύσης εγκεφάλου -μετά την προ ημερών απαξίωση μέχρι και του Ηρόδοτου- πως τα επαγγέλματα απελευθερώνονται επιτέλους από τον Τζέφρυ και έτσι ο κάθε Πολωνός θα μπορεί κι αυτός να γίνει υδραυλικός, ηλεκτρολόγος ο κάθε Βούλγαρος οδηγός ταξί και ούτω καθ εξής κι ο κάθε Ρουμάνος να ανοίξει την δική του επιχείρηση.

Τσιμουδιά για τους μαγαζάτορες του κέντρου της Αθήνας που φυτοζωούν, τσιμουδιά για το παραεμπόριο που ανθεί από τους λαθρομετανάστες όταν τον Έλληνα τον στίβουν στους φόρους, στην εγκληματικότητα και στις ληστείες από την αλλοδαπή ΜΑΦΙΑ αναγκάζοντάς τον να μαζέψει τον ομμάτιον του και να γίνει ζητιάνος. Δεν τους απασχολεί αυτό διόλου. ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ!Προτεραιότητα έχουν οι ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ!

Πάνω από 700.000 μουσουλμάνοι μας είπαν ζουν (έχουν κατακλύσει είναι η σωστή φράση) το κέντρο της Αθήνας και ω τι αδικία... δεν έχουν έναν τόπο να προσευχηθούν, δηλαδή με λίγα λόγια χτίστε τζαμιά και αναβιώστε μία νέα ισλαμοαυτοκρατορία στη πόλη μας.(καθόλου ΔΕΝ αναφέρθηκε στα εκατοντάδες ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΤΖΑΜΙΑ).

Τσιμουδιά πως αυτοί οι ΛΑΘΡΟμετανάστες που τους βαφτίζει μετανάστες πήραν νομιμοποίηση. Τσιμουδιά ότι τις κάρτες διαμονής μπορούσε να τις αγοράσει ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ για 400 ευρώ στην Ομόνοια. Πλήρης αποσιώπηση οι χιλιάδες διαρρήξεις σε δήμους σε όλη την χώρα, που φυσικά δεν ήταν για να πάρουν τα λιγοστά ευρώ του ταμείου ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ που ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟΥΣΑΝ μετά στα γνωστά στέκια.

Άντε βρε άτιμα...πώς σας "ξέφυγαν" εσάς αυτά; Η προπαγάνδα σας λαμβάνει σύντομα τέλος κύριοι. Κονομήστε ότι είναι να κονομήστε για το κανάλι σας, αρπάξτε ως μαυραγορίτες όσα λάφυρα προλαβαίνετε μέσα στα πλαίσια διαφήμισης της ΝΕΑΣ ΚΑΤΟΧΗΣ που δίνετε στο κοινό να μασήσει και ανανεώστε και ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ... Αυτός ο τόπος δεν θα σας χωρά ΛΕΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ.

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: