ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2010

[Βιβλίο]: Το τέλος μιας ουτοπίας - Η Ελλάδα αποτελεί ένα πολιτικό πείραμα, που θα υποστεί ΣΥΝΤΟΜΑ τον εξευτελισμό της μετάλλαξης... ΝΔ+ΠΑΣΟΚ μας έσκαψαν τον λάκο!

Πηγή: Copyright © «Το τέλος μιας ουτοπίας», Ιωάννης Κολοβός - Εκδόσεις ΠΕΛΑΣΓΟΣ.

Τμήμα από τον πρόλογο, του κ. Κωνσταντίνου Π. Ρωμανού:
«...Όλα δείχνουν ότι η Ελλάδα είναι πιλοτικό πείραμα της Νέας Τάξης, θύμα νέων σχεδιασμών στα Βαλκάνια που προϋποθέτουν την διάλυση του ελληνικού έθνους, τον διαμελισμό του κράτους, την υβριδιοποίηση του γένους. Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες διότι οι δυνάμεις που μας επιβουλεύονται δεν θα περιμένουν άλλο. Μεγάλη Αλβανία, Κόσοβο, Σκόπια, Τουρκία, Η.Π.Α., το μουσουλμανικό τόξο στα Βαλκάνια, η διεθνοποίηση της Θεσσαλονίκης, αυτής της δεύτερης Ιερουσαλήμ...

Όντως. Κανένα έθνος της Ευρώπης δεν υπονομεύεται από το ίδιο το κράτος όπως η Ελλάδα. Πουθενά δεν υπάρχει τέτοια συστράτευση της πολιτικής και πνευματικής Ελίτ, των ΜΜΕ και μηχανισμών της διοίκησης κατά του ζωντανού πυρήνα του έθνους όπως εδώ. Πουθενά δεν υπάρχει τέτοια αναλγησία μπροστά εις την γκετοποίηση των πόλεων, την απειλή της μαφιόζικης αλλοδαπής εγκληματικότητας, την υπονόμευση των θεσμών, την αλλοίωση της παιδείας, την ελληνική υπογεννητικότητα σε συνδυασμό με την αλλοδαπή υπεργεννητικότητα, την διαφαινόμενη απώλεια πολιτικού ελέγχου, την διάρρηξη της παράδοσης, της ιστορίας, του πολιτισμού, της κοινωνικής συνοχής, τον επαπειλούμενο διαμελισμό της χώρας μέσα από τη σύμπραξη μιας πέμπτης φάλαγγας με τον αλυτρωτισμό των γειτονικών κρατών.

Η Ελλάδα δεν είναι Ευρώπη. Αλλά δεν παύει να είναι η πολιτιστική κοιτίδα της Ευρώπης και μεγάλου μέρους της πολιτισμένης ανθρωπότητας.

Θα υποστεί τον έσχατο εξευτελισμό της μετάλλαξης εις άλλον είδος, το όνειδος της απάρνησης του εαυτού της; Θα εκπέσουν οι Έλληνες σε καθεστώς ζωώδους δουλείας;

Θα γίνει η Ελλάδα παράδειγμα προς αποφυγήν για όλα τα έθνη;

'Ηθε η αφύπνιση των Ελλήνων να σκορπίσει τις σκιές της νύχτας. Και να διασφαλίσει την επιβίωση όχι του ιδανιστικού, αλλά του Υπαρκτού Ελληνισμού!»

-------
Σημείωση περί πνευματικής ιδιοκτησίας:
.. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ενημερώσω, πως στο βιβλίο υπάρχει η παρακάτω δήλωση πνευματικού δικαιώματος από τον συγγραφέα και τις εκδόσεις του βιβλίου:
«Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, έστω και μέρους του βιβλίου, άνευ της γραπτής άδειας του συγγραφέως». Σε επικοινωνία που είχα με τον αξιότιμο κ. Κολοβό, η θέση για αναδημοσίευση είναι:
«Μπορείτε να αναδημοσιεύσετε όποια αποσπάσματα κρίνετε ενδιαφέροντα υπό την αυστηρή προϋπόθεση της ακριβούς μεταφοράς των αποσπασμάτων και της πλήρους αναφοράς στην πηγή τους (δηλαδή στο βιβλίο, στον συγγραφέα και στον εκδοτικό οίκο).» Οποιαδήποτε ενδεχομένως αναδημοσίευση μέρους ή των πλήρων παραπάνω κειμένων από το blog μου, από άλλους bloggers ή χρήστες, απαιτεί την δήλωση των αναγραφόμενων στοιχείων. Χρησιμοποιώ επιπρόσθετα την χρήση «Copyright ©» για να τονίσω αυτή την προϋπόθεση.
-------

Σε αυτό το σημείο θα δώσω ένα πρακτικό παράδειγμα - από το βιβλίο - για το πως η μετανάστευση αλλοδαπών ωφελεί (ειρωνικότατα!) την Ελλάδα, μια άποψη που τείνουν να την αξιοποιούν αριστεροί και προπαγανδιστές υπερ της πολυπολιτισμικότητας.

«Εντάσεις μεταξύ Ελλήνων και αλλοδαπών γονέων σημειώνονται κατά την διεκδίκηση θέσεων στους βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Αθηναίων. Σύμφωνα με τα στοιχεία του Δήμου, στους βρεφονηπιακούς σταθμούς του του έχουν γίνει δεκτά 5.148 παιδιά ως 4 ετών, εκ των οποίων τα 1.609 (το 31.25%) έχουν γονείς αλλοδαπούς. Ο Δήμος Αθηναίων έχει δεχθεί πολλές φωνές διαμαρτυρίας από τους γονείς - δημότες, οι οποίοι, παρά τα χαμηλά εισοδήματά τους, δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν θέση για τα παιδιά τους. Αυτό συμβαίνει σε κάποιο βαθμό γιατί ένα από τα κριτήρια επιλογής είναι και η οικογενειακή κατάσταση των γονέων των νηπίων. Όμως, ενώ η οικογενειακή κατάσταση των Ελλήνων αποτυπώνεται στην φορολογική δήλωση την οποία υποβάλουν μαζί με την αίτηση εγγραφής του νηπίου, η οικονομική κατάσταση των αλλοδαπών είναι δύσκολο να αποτυπωθεί με ακρίβεια αφού πολλοί εργάζονται ανασφάλιστοι ή έχουν εισοδήματα που δεν καταγράφονται. Έτσι οι αλλοδαποί γονείς εμφανίζονται σε αρκετές περιπτώσεις ως περισσότερο χαμηλόμισθοι απ' ότι είναι στην πραγματικότητα και παίρνουν τις θέσεις.» - Αναφ: Καθημερινή, 30/9/2007

Τώρα σκεφτείτε λίγο.. Το άρθρο ήταν το 2007. Από το 2004-2008, σύμφωνα με την Eurostat το ποσοστό των νόμιμων μεταναστών στην Ελλάδα είναι περίπου 8.1%. Κι όμως, στο Δήμο Αθηναίων, το 31.25% (4 φορές το ποσοστό των νομίμων μεταναστών!!!), καταλάμβαναν θέσεις που δικαιούταν αναλογικά αντίστοιχα οι Έλληνες φτωχοί!..... Αλήθεια.. Πόσο επί τοις εκατό καταλαμβάνεται σήμερα;

Διαβάστε να πάρετε μια ιδέα όσοι δεν γνωρίζετε:
«... αλματώδης είναι και η αύξηση της παρουσίας αλλοδαπών μαθητών στα ελληνικά σχολεία. Κατά το σχολικό έτος 1995-1996 στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση φοιτούσαν 8.455 αλλοδαποί μαθητές, οι οποίοι έφθασαν τους 108.684 κατά το σχολικό έτος 2004-2005. Σε αρκετά σχολεία ο αριθμός των αλλοδαπών μαθητών υπερβαίνει το 45% του συνόλου(αν.109). Έρευνα του ΕΚΚΕ με τίτλο "Μεγαλώνοντας στην Αθήνα" η οποία μελέτησε την κατάσταση των σχολείων της πρωτεύουσας, διαπίστωσε  ότι το 30% των μαθητών, που φοιτούν στα 102 σχολεία της Αθήνας είναι αλλοδαποί. Το ποσοστό τους ανα σχολείο κυμαίνεται από 5.4% ως 83.74% του συνόλου των μαθητών. Αξιοπρόσεχτο είναι ότι στα 28 από τα 102 αυτά σχολεία το ποσοστό των αλλοδαπών μαθητών υπερβαίνει το 40% (αν.110)» - 109: 27/2/2006 Ελευθεροτυπία, 24/10/2006 Το Βήμα.

Ήδη το 2006, φοιτούσαν στα Ελληνικά σχολεία 30% παιδιά αλλοδαπών!.. Σήμερα έχουμε 2010. Το 30% δεν θα έχει γίνει 35-40%;.. Σε 10-15 χρόνια, αυτά τα 30% παιδιά αλλοδαπών δεν θα αποτελούν το 30% του πληθυσμού της χώρας;.. Προτού προλάβουμε να γεράσουμε, η γενιά του '70-'80-'90, το Ελληνικό Έθνος ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ πια όπως το μάθαμε, άσχετα με το αν θα περάσει ή όχι το νομοσχέδιο του ΠΑΣΟΚ.


Προδοθήκαμε! Αλωθήκαμε από το 1998 και μετά, κυρίως από το 2004 και μετά.. Επί ΝΔ! Μιας ΝΔ που αντί να στηρίξει την Ελλάδα, και να προστατεύσει το έθνος, είχε ως υπουργό εσωτερικών τον κ. Προκόπη Παυλόπουλο!...

Δείτε η ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ Πατριωτική ΝΔ, τι θέσεις υποστήριζε μέσω του υπεύθυνου υπουργού της από το 2004-2009:
«Ο υπουργός Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης Προκόπης Παυλόπουλος όμως είναι πολύ πιο σαφής καθώς θεωρεί ότι η Ελλάδα "...μετατρέπεται σταδιακά σε μια ανοιχτή και πολυπολιτισμική κοινωνία"(Δελτίο Τύπου ΥΕΔΔΑ 21/3/2006). Μάλιστα ο κ. Παυλόπουλος θεωρεί ότι η μετανάστευση "είναι ένα απόλυτα φυσιολογικό, ευεργετικό για τις ίδιες τις κοινωνίες, φαινόμενο σήμερα... Και αυτό το φαινόμενο βοηθάει τις κοινωνίες και τους λαούς και να προοδεύσουν και να αναπτύξουν τους πολιτισμούς τους, όταν ξέρουμε πόσο τα μεταναστευτικά ρεύματα μπολιάζουν τις κοινωνίες και τους πολιτισμούς για να πάνε μπροστά. Γονιμοποιούν, στην κυριολεξία, τους πολιτισμούς. Γονιμοποιούν τις κοινωνίες"(Δελτίο Τύπου ΥΕΔΔΑ 10/11/2005). Μάλιστα, ο κ. Παυλόπουλος, μιλώντας για τις ευκαιρίες εκ των υστέρων νομιμοποίησης που έχουν παρασχεθεί στους παρανόμους μετανάστες στην Ελλάδα υπογραμμίζει ότι "η όλη προσπάθεια θα συνεχιστεί ως την πλήρη εξάλειψη του φαινομένου ύπαρξης παρανόμων μεταναστών στη χώρα μας" (Δελτίο Τύπου ΥΕΔΔΑ 27/10/2006). Αυτό φάνηκε και κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου, που παρείχε στους παρανόμους μετανάστες την τέταρτη ευκαιρία νομιμοποίησης, κατά την οποία ο κ. Παυλόπουλος παραδέχτηκε ότι «Θέλουμε να νομιμοποιήσουμε όσους περισσότερους μπορούμε» (Athens News 27/10/2006).

Ο κ. Παυλόπουλος ήταν επίσης ξεκάθαρος, όταν δήλωνε "Θα κάνουμε όσες προσπάθειες νομιμοποίησης χρειάζεται, ώστε να μην υπάρχει έστω και ένας παράνομος μετανάστης στη χώρα μας... Κατά τα λοιπά, έχουμε πάρει τα μέτρα μας με την νομοθεσία την οποία θεσπίσαμε, ώστε να μην υπάρχει εφεξής εκείνη η ανεξέλεγκτη κίνηση μεταναστών την οποία γνωρίσαμε στο παρελθόν..."(Τα Νέα, 7/5/2007).»

Επίσης, στη σελίδα http://news.trikki.gr/news/ellada/22766-2010-01-13-06-28-52 διαβάζουμε:
«Μετά το 2004, συνέχισε ο κ. Παυλόπουλος, η κυβέρνηση Καραμανλή προέβη σε νομιμοποίηση πολλών μη νόμιμων μεταναστών, σε συμφωνία όμως με τα αρμόδια fora της ΕΕ (ΜΚΟ (πλείστες χρηματοδοτούμενες από την κυβέρνηση), όπως το ΕΠΣΕ κ.α. ;;; ) και σεβόμενη πλήρως το κοινοτικό κεκτημένο, ενώ, παράλληλα, οργάνωσε σύγχρονη δημοκρατική, ανθρωπιστική και κοινωνικώς δίκαιη μεταναστευτική πολιτική και ταυτοχρόνως, θέσπισε σύγχρονο κώδικα ιθαγένειας...»

Μέχρι τις εκλογές του 10/2009, ο κ. Παυλόπουλος, ήταν βαλμένος Υπουργός της πατριωτικής ΝΔ!... Και έλεγε και έκανε, ότι ακριβώς λέει και τώρα ο κ. Παπανδρέου! - Για να μην υπάρχει ούτε ένας παράνομος μετανάστης, γι' αυτό όλοι πρέπει να νομιμοποιούνται!.. Δεν τα έκανε το ΠΑΣΟΚ αυτά!.. ΤΑ ΕΚΑΝΕ Η ΝΔ, που η μόνη αλλαγή που έχει τώρα, είναι ο πρόεδρός της ο οποίος συμπεριφέρεται όπως ακριβώς και ο Καραμανλής - πολύ προσεχτικά στο τι λέει.


«Ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής είναι πολύ προσεκτικός όταν αναφέρεται στο θέμα και μιλά γενικά και αόριστα περί "ενσωμάτωσης του μεταναστευτικού στοιχείου στην Ελληνική κοινωνία"( Γραφείο Τύπου ΝΔ 25/10/2003, 14/2/2004)»

Διαβάζουμε στην Καθημερινή: http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_politics_100061_12/01/2010_386420
«Στην ανακοίνωση που εξέδωσε αμέσως μετά, ο κ. Σαμαράς κατηγόρησε την κυβέρνηση για «μικροκομματικές σκοπιμότητες», ενώ απέρριψε τα κυβερνητικά σχέδια για χορήγηση ιθαγένειας με τη συμπλήρωση 5ετούς νόμιμης διαμονής και, αυτομάτως, στα παιδιά των μεταναστών που γεννιούνται στη χώρα. «Οι άλλες ευρωπαϊκές χώρες δεν αντιμετωπίζουν τα κύματα παράνομης και ανεξέλεγκτης μετανάστευσης που αντιμετωπίζει η Ελλάδα και, παρ’ όλα αυτά, υιοθετούν αυστηρές προϋποθέσεις για την πολιτογράφηση και την απόδοση ιθαγένειας», σημείωσε ο κ. Σαμαράς. Σε ό,τι αφορά τα παιδιά των νομίμων μεταναστών που γεννιούνται στην Ελλάδα εξήγησε πως «θα παίρνουν με αίτησή τους ιθαγένεια, όταν ενηλικιώνονται κι εφ’ όσον έχουν ολοκληρώσει τουλάχιστον την 9χρονη υποχρεωτική εκπαίδευση, προϋπόθεση που πιστοποιεί τη συμμετοχή τους στην ελληνική παιδεία».

Ενώ στο άρθρο http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2010/01/blog-post_1680.html διαβάζουμε να λέει ο Σαμαράς:
«Σεβόμαστε, βέβαια, τα παιδιά των νομίμων μεταναστών που γεννιούνται στην Ελλάδα. Αυτά θα παίρνουν με αίτησή τους ιθαγένεια, όταν ενηλικιώνονται κι εφ’ όσον έχουν ολοκληρώσει τουλάχιστον την 9χρονη υποχρεωτική εκπαίδευση. Προϋπόθεση που πιστοποιεί τη συμμετοχή τους στην ελληνική παιδεία. Αυτό άλλωστε, προβλέπει και η νομοθεσία μιας σειράς ευρωπαϊκών χωρών με διάφορες παραλλαγές.»

Θυμηθείτε ότι το 30% των παιδιών αλλοδαπών στην Αθήνα, το 2006, που αναφέρεται παραπάνω και λίγοι το ξέρουν!.. Με την 9 χρονη υποχρεωτική εκπαίδευση, κατα Σαμαρά, όλα αυτά τα παιδιά θα πάρουν ιθαγένεια!.. Σε πέντε - εννιά χρόνια δηλαδή, κατα Σαμαρά, θα έχουμε, θέλουμε δεν θέλουμε 30% νέους νεο-έλληνες πολίτες στην Αθήνα ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ!!!!.. Αυτό το ποσοστό Πανελλαδικά εκτιμάται στο 13%!!!!.. Η πρωτεύουσα - κεφαλή της Ελλάδος, θα αλωθεί πρώτη για να ακολουθήσει και η επαρχία - πολύ σωστή ανθελληνική τακτική!!


Όντως. Ο κ. Σαμαράς, είναι ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΟΣ σε αυτά που λέει!.. Και ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΟΣ!...

.. Ξαναγυρνάω στα της Νέας Δημοκρατίας, σε όσα έκανε από το 2004-2009, με αφορμή ένα άλλο άρθρο: http://ellinikoforum.blogspot.com/2010/01/blog-post_962.html
Εκεί διαβάζουμε: «Όλα γίνονται κατόπιν σχεδίου.
Οι Πακιστανοί και οι Αλβανοί που θα πολιτογραφήσει ο Τζέφρης, θα μπορούν να προσληφθούν σε ένα χρόνο στο Δημόσιο. Το έχει κανονίσει ο Πάκης (Νόμος 3584/2007,αρθρο 12) »

Τι έκανε λοιπόν η υποτίθεται πατριωτική ΝΔ;... Όχι μόνο δεν πήρε σοβαρά μέτρα να αποτρέψει την παράνομη είσοδο μεταναστών, όχι μόνο δημιούργησε μεταναστευτική πολιτική που δίνει δικαιώματα απόκτησης ιθαγένειας σε μετανάστες βάση πιο ελαστικών κριτηρίων, όχι μόνο ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ, αλλά και ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΝΟΜΟ ΩΣΤΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, με τελικό σκοπό την εθνοκτονία του Ελληνικού έθνους, χάρην της πολυπολιτισμικότητας την οποία αρχίζουν να αντιπαθούν στην Ευρώπη.


Αλήθεια.. Ρώτησαν ποτέ τον λαό, αν αυτός θέλει ή όχι τον πολυπολιτισμό;

Το νομοσχέδιο του ΠΑΣΟΚ, είναι απλά ένα κατάπτυστο κερασάκι στην Τούρτα! .. Η ίδια η Τούρτα όμως, που μας έφτιαξε η ΝΔ.. ΣΚΟΤΩΝΕΙ!... Γι' αυτό δεν μιλάει κανείς!...

Από το 1998 ξεκίνησε ένα πολιτικό πείραμα εθνοκτονίας, για την επιβολή πολυπολιτισμού στην Ελλάδα. Το ξεκίνησε το ΠΑΣΟΚ. Επειδή όμως το ΠΑΣΟΚ αναγκαστικά είχε μεγάλες αντιδράσεις εκείνη την εποχή, τα ινία του πειράματος τα ανέλαβε η ΝΔ, τοποθετώντας υπεύθυνο έναν ο οποίος έκανε κάθε τι δυνατό για να διαλύσει το Ελληνικό έθνος!.. Αν όσα έκανε η ΝΔ του 2004-2009 τα είχε κάνει το ΠΑΣΟΚ ο κόσμος θα είχε ξεσηκωθεί.. Όμως τα έκανε η ΝΔ καλυπτόμενη πίσω από το κάλυμμα του πατριωτισμού!.. Εφόσον η ΝΔ έθεσε τα θεμέλια καταστροφής του έθνους με νομοθετήσεις νομιμοποίησης παρανόμων, δικαίωμα συμμετοχής στο Δημόσιο πολιτογραφημένων σε ένα χρόνο, κ.α., παρέδωσε την εξουσία στο ΠΑΣΟΚ, να περάσει τα τελικά νομοσχέδια ώστε αυτό να αναλάβει την τελική ευθύνη!

Η εθνική συνοχή της Ελλάδος ήδη αλλοιώθηκε σημαντικά από την ΝΔ. Αν στο 100% βρίσκεται η πλήρης εφαρμογή της πολυπολιτισμικότητας στην Ελλάδα, τότε εκτιμώ ότι ήδη βρισκόμαστε στο 65% χάρη στην ΝΔ. Το ΠΑΣΟΚ θα το φτάσει στα γρήγορα με τα μέτρα του στο 80%, και από εκεί και πέρα θα το αναλάβει ο χρόνος!...... ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ!

Όσο για τον Σαμαρά και την ΝΔ;.. Νομίζω ότι όλοι συνειδητοποιούν σιγά σιγά, πως «άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα αλλιώς»!

Αρκεί κάποιος να συγκρίνει τις δύο φράσεις του Σαμαρά:
- «Δεσμευόμαστε από τώρα ότι θα καταργήσουμε το νομοσχέδιο όταν θα αναλάβουμε τη διακυβέρνηση της χώρας.»
- «Αυτά θα παίρνουν με αίτησή τους ιθαγένεια, όταν ενηλικιώνονται κι εφ’ όσον έχουν ολοκληρώσει τουλάχιστον την 9χρονη υποχρεωτική εκπαίδευση.»
Σε 4 χρόνια, το νομοσχέδιο θα είναι άνευ ουσίας, με τα όσα έχει ήδη προλάβει να κάνει η ΝΔ....
Αν θες κ. Σαμαρά, να διαφοροποιηθείς από την μέχρι τώρα ΠΟΥΛΗΜΕΝΗ ΝΔ, προκάλεσε εκλογές με τον ΛΑ.Ο.Σ. και ΕΠΙΒΑΛΕΤΕ ΠΟΣΟΣΤΩΣΗ!... Η χλιαρή σου στάση (ως και αδιάφορη, αφού προτιμάς να δεσμευτείς για κάτι στο μέλλον, για όχι να κατεβάσεις τον λαό στο δρόμο) απέναντι στο νομοσχέδιο, δείχνει ότι ακολουθείς την γραμμή Δούρειου Ίππου που ακολούθησε ΌΛΗ η ΝΔ μεταξύ 2004-2009....

Οι υπόλοιποι, απλά συνειδητοποιήστε, πως η μη αποδοχή του Νομοσχεδίου του ΠΑΣΟΚ, πρακτικά σημαίνει λίγα πράγματα για τον Αφελληνισμό μας, αφού ήδη εκπαιδεύονται πάνω από 13% παιδιά αλλοδαπών που σε 5-9 χρόνια θα πάρουν την ιθαγένεια χωρίς ανάγκη του νόμου ΠΑΣΟΚ, ενώ ήδη και σήμερα τέτοια παιδιά παίρνουν την ιθαγένεια χάρη στην ΝΔ!... Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΜΑΧΑΙΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΡΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΟΣΟΣΤΩΣΗ!.. Οτιδήποτε άλλο, απλά θα καθυστερήσει 5-10-15 χρόνια το τέλος του έθνους!....

Δεν υπάρχουν σχόλια: