ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2010

ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΟΥΤΕ ΑΥΤΕΣ ΘΑΜΑΣ ΛΥΓΙΣΟΥΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

Τάκης Καμπύλης στην Καθημερινή για το δημοψήφισμα.''H λογική της θέλησης της πλειοψηφίας είναι βαθύτατα αντιδημοκρατική''

10.1.10


Είναι αξιοπρόσεκτο ,πως αυτά τα άτομα υπο συνθήκες πίεσης αποκαλύπτουν ανενδοίαστα τις βαθύτατα αντιδημοκρατικές τους πεποιθήσεις.Ελιτιστές μέχρι αηδίας νομίζουν οτι αυτοί κατέχουν την αλήθεια και η πλέμπα[δηλ εμείς] πρέπει να υποταχτούμε  στις αποφάσεις τους.
H λογική της θέλησης της πλειοψηφίας στο συγκεκριμένο θέμα είναι βαθύτατα αντιδημοκρατική πρώτον διότι εξαιρεί από τη διαδικασία τα υποκείμενα της συζήτησης, δηλαδή τους μετανάστες και δεύτερον διότι επιζητά έτσι τη νομιμοποίηση μιας πολιτικής που είναι ασύμβατη με την έννοια της Δημοκρατίας.
http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_1_10/01/2010_386225
Ασύμβατες με την έννοια της δημοκρατίας κύριε Καμπύλη είναι μόνο οι φασιστικές αποφάσεις που θέλετε να επιβάλετε στον Ελληνικό λαό.
Απο πότε κύριε Καμπύλη σε οποιοδήποτε κράτος του κόσμου έχουν λόγο άνθρωποι που δεν είναι πολίτες [με την πραγματική έννοια του όρου και οχι αυτή που θέλετε να δώσετε εσείς] και εισέβαλλαν λαθραία σε αυτό το κράτος;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: