ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2010

ΤΙΓΚΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΦΓΑΝΟΥΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ Η ΠΛΑΤΕΙΑ!

Ο ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΘΗΝΑΙΕΣ....

Το έντονο αλβανικό στοιχείο της Αθήνας δεν πήγε φέτος στο Σύνταγμα. Οι Αλβανοί έγιναν τα τελευταία χρόνια νοικοκυραίοι, μυάλωσαν. Έκοψαν την βασιλόπιτα σπίτι τους. Απαξίωσαν την γιορτή του λαθρομετανάστη στην αλλαγή του χρόνου στην ιστορική πλατεία που κατακλύστηκε από κάθε καρυδιάς καρύδι που νόμισε ότι εδώ, στη γη της φτώχειας, είναι η γη της επαγγελίας.

Είναι αναμφίβολα η μεγαλύτερη ξεφτύλα γιορτή της νεώτερης ιστορίας του τόπου. Την πρωτοχρονιά τα τελευταία χρόνια στην Πλατεία Συντάγματος, συντελείται η μοναδική σε όλο τον κόσμο «γιορτή» για τον ερχομό του νέου έτους στην οποία δε συμμετέχουν οι ημεδαποί πολίτες τις χώρας! Αίσχος και ντροπή για όλους αυτούς τους άθλιους πολιτικάντηδες που μετέτρεψαν την χώρα μας σε τριτοκοσμική χαβούζα και σκουπιδοτενεκέ! Να την χαίρονται τη γιορτή τους. Πολιτικοί και πολιτικάντηδες που έκαναν την Ελλάδα προτεκτοράτο της ζητιανιάς, της κλεψιάς και των ληστών.

Στους λίγους Έλληνες που πήγαν να αλλάξουν το νέο έτος στο Σύνταγμα θα το ξανασκεφτούν για του χρόνου γιατί τα πορτοφόλια των περισσοτέρων έκαναν φτερά "όλως περιέργως" και δεν τους τα εξαφάνισε κάποιος «μένταλιστ» αλλά οι τριτοκοσμικοί εισβολείς λαθραίοι...

πηγή: adiakritos

Δεν υπάρχουν σχόλια: