ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2010

Δηλώσεις Χαλβατζή προς αφελείς και ...ΗΛΙΘΙΟΥΣ.!

Για τα μάτια και τα ώτα αφελών και ηλιθίων, άστραψε δήθεν και βρόντηξε ο ...προοδευτικός "κομμουνιστής" Σπύρος Χαλβατζής.
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ σε μια επίδειξη ...κωματικού ψευτολαϊκισμού, αναμάσησε την καραμέλα των ...βολευτικών αποζημιώσεων, θέλοντας και καλά να δείξει και να αποδείξει στα ...σταλινικά "συντρόφια" του, ότι τόσο ο ίδιος, όσο και το ...κώμα του, είναι υπεράνω ...χρήματος.
"...Το ΚΚΕ έχει διαφωνήσει και καταψηφίσει τα τελευταία χρόνια όλες τις αυξήσεις στις αποδοχές των βουλευτών. (Τις παίρνατε όμως!). Ακόμα έχει θέσει με τον πιο επίσημο και κατηγορηματικό τρόπο το ζήτημα της κατάργησης της βουλευτικής σύνταξης και βεβαίως είναι υπέρ της μείωσης των βουλευτικών μισθών..."
Αυτή είναι η δήλωση γελοιότητος του ...τσάμπα μάγκα - "κομμουνιστή" Σπύρου Χαλβατζή, σχετικά με το άφθονο ...βολευτικό χρήμα που εισρρέει στις ...δεξιές τσέπες του.!
Κύριε ..."σύντροφε" Χαλβατζή, δεν χρειάζεται να ...χτυπιέστε ως αλλόφρων.!
Αν δεν θέλετε αύξηση στην ...βολευτική σας αποζημίωση, σας έχουμε μια λύση.
Αντί να βγαίνετε και να καλείτε τον φτωχό κοσμάκη, ώστε να συνεισφέρει από το υστέρημά του προκειμένου να ενισχύσει την υπόγεια τράπεζα του Περισσού, - εκεί που δεν μπαίνει ούτε Εισαγγελέας - δώστε εσείς το περίσσευμά σας από την ...βολευτική σας αποζημίωση, και μην ...τινάζεσθε για το θεαθήναι.
Κι' όταν λέω "εσείς", εννοώ και τους λοιπούς ...πειναλέους (!!!) ομοϊδεάτες σας.!
Άλλωστε, την σήμερον ημέρα, μόνο ηλίθιοι και αφελείς θα μπορούσαν να λάβουν σοβαρά υπόψη τους αυτού του τύπου τις γελοιότητες που μέσω των δηλώσεών σας αναμασώνται μονίμως ως ...χιλιοπατημένη τσίχλα.
Πότε θα συνέλθετε ρε σταλινικά...;
Π.Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: