ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2010

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ...ΗΜΑΡΤΟΝ

Βότκα 'Καμπάλα' με μωρά χριστιανών!


Μοιάζει με κακόγουστη φάρσα, αλλά η περίεργη είδηση που έρχεται από την Ρωσία είναι αληθινή. Βότκα «Καμπάλα» «με μωρά χριστιανών» (!!!) και απ’ότι φαίνεται η Madonna, η Britney Spears, η Jennifer Aniston, η Demi Moore, o Beckham, ο… Τζώρτζογλου και τόσοι άλλοι ‘stars’ που δηλώνουν οπαδοί της Καμπάλα, αυτής της μορφής του εβραϊκού μυστικισμού, βρήκαν το ποτό τους...
Η βότκα έχει μία ‘ευγενική’ γεύση σιταριού. Ειδικό νερό, εμπλουτισμένο με ιόντα αργυρού, χρυσού και πλατίνας μαζί με ένα μπουκάλι με πολύ μοντέρνο σχεδιασμό.


Ως σήμερα, κάθε μπουκάλι έχει μία τυχαία φράση από το Torah και ένα μοναδικό χειροποίητο εσωτερικό βρέφος, το οποίο είναι κατασκευασμένο από ενισχυμένο γυαλί. (Το μωρό είναι μία αναφορά στην γνωστή στους Καθολικούς ιστορία της δολοφονίας και αφαίμαξης του ηλικίας 3 ετών Simon of Trent από τους Ιουδαίους, στην Ιταλία το 1475, περιστατικό που οδήγησε σε πογκρομ κατά των Ιουδαίων).


Το ποτό στοχεύει στους ‘ισχυρούς’ και με αυτοπεποίθηση άνδρες από τα ανώτερα στρώματα της κοινωνίας, οι οποίοι γνωρίζουν
ακριβώς ποια είναι η φύση της κρατικής εξουσίας στη Ρωσία.
Μια διαφημιστική εκστρατεία ξεκίνησε μέσω διανομής καρτών ενός κλειστού club, όπου δεν υπάρχει αναφορά σε ονόματα (ανωνυμία) και με λαθραίες προπωλήσεις σε on line δημοπρασίες.


Μόνο την πρώτη ημέρα πώλησης, η βότκα κατάφερε να πουλήσει περισσότερα από 13.000 πεντάλιτρα μπουκάλια, κάτι το οποίο θεωρείται ρεκόρ όλων των εποχών για μία μάρκα μιας συγκεκριμένης κατηγορίας.
Μια συνήθης περίπτωση της βότκας "Kabbalah" περιέχει 10 φιάλες με διαφορετικά είδη βότκας, με τυχαία επιλογή τους, μαζί με 10 ‘sefirot’ (‘εκφράσεις’) της Καμπάλα. Η επιλογή του χρώματος της φιάλης και το απόσπασμα από την Τορά γραμμένο στο πίσω μέρος μπουκάλι είναι επίσης τυχαία.
http://redskywarning.blogspot.com/2010/01/vodka.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: