ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2010

"Αναξιοκρατία και ρουσφετολογία στο Υπουργείο Πολιτισμού


"Αντικατέστησαν όλους τους αρχιφύλακες και τους αναπληρωτές τους στις 04/01/2010 σε 17 μεγάλα μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους του ΥΠ.ΠΟ. τοποθετώντας ημέτερους με μόνο κριτήριο τη κομματική τους ταυτότητα.

Τοποθέτησαν υπαλλήλους νέους ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου,πολλοί εξ΄αυτών με απολυτήριο γυμνασιού να προίστανται μονίμων υπαλλήλων με Α΄βαθμό επειδή οι καινούργιοι ανήκουν ...
στο ΠΑΣΟΚ.

Ο Γραμματέας της Ομοσπονδίας των υπαλλήλων του ΥΠ.ΠΟ. τοποθέτησε τον αδελφό του,τη γυναίκα του αδελφού του,2 κουμπάρους του (νατοι πάλι οι κουμπάροι) και πολλούς φίλους του με τις ευλογίες της Γεν. Γραμματέα του ΥΠ.ΠΟ. Κας Μενδώνη που υπέγραψε αβίαστα τέτοια απόφαση.Παλιοί φίλοι και γνώριμοι βλέπεται με τους συνδικαλιστές της ΠΑΣΚΕ αφού η κυρία Μενδώνη ήταν Γεν. Γραμματέας και επί εποχής Ευ. Βενιζέλου στο ΥΠ.ΠΟ.

Τώρα συνεχίζουν τη τακτική και τις πρακτικές του αδελφού κόμματος της Ν.Δ. αδιαφορώντας για όλα τα άλλα (δημοσιουπαλληλικός κώδικας,οικονομική κρίση,αγωνία του λαού για το αύριο,αγωνία των δημοσίων υπαλλήλων).Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι <<η καλή συνεργασία>> και η αδιαφανείς επιχορηγήσεις όπως πάντα συνέβαινε στο ΥΠ.ΠΟ. γι΄αυτό πρέπει να ελέγχουν τους αρχαιολογικούς χώρους.

Αδιαφορούν για το χάος που επιφέρουν στη δημόσια διοίκηση αφού υπάρχουν υπάλληλοι με πτυχία τριτοβάθμιας εκπαίδευσης αλλα δυστυχώς δεν ανήκουν στα δυο μεγάλα κόμματα.Είναι οι υπάλληλοι δεύτερης κατηγορίας.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ!!!!!!!!!!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ!!!!!!!!!!

Απλά μην λέτε άλλα γιατί πλέον δεν πείθεται κανέναν."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: