ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2010

Ο ΑΚΡΑΤΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΟΛιου ΛΑΜΠΡΑΚΙΣΤΑΝ, ΚΑΤΗΡΓΗΣΕ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ!

  ΑΠΟ 5 τα έκανε 4 φυσικά το ΛΑ.Ο.Σ... "έκοψε" ! Μα ΤΟΣΟ ΦΑΣΙΣΤΕΣ;;


Μπαίνω πρωί πρωί  να κάνω το προσφιλές ζάπινγκ μου και να ενημερωθώ. Διαβάζω λοιπόν τα πρωτοχρονιάτικα μηνύματα των πολιτικών. Παπούλιας, Παπανδρέου, Σαμαράς, ΚΚΕ,...... ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ!!. Ο ΛΑ.Ο.Σ, ΠΟΥΘΕΝΑ!! Τα μετράω, 4 μου βγαίνουν!! ΩΠΑ, λέω ΤΙ έγινε; ΠΕΝΤΕ κόμματα δεν έχει η Βουλή; Που είναι ο Γ.Καρατζαφέρης; Αυτός ΔΕΝ μας ευχήθηκε; Σκέφτηκα μήπως έγινε κάνα πραξικόπημα και καταργήθηκαν τα κόμματα, αλλά πάλι μόνο το ΛΑ.Ο.Σ θα καταργούσαν; Όμως ο Γ.Καρατζαφέρης ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ δηλώσεις,

(ΕΔΩ>>ΔΗΛΩΣΕΙΣ Γ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ)

μόνο που στα σκουριασμένα ΔΟΛια μυαλά, ΔΕΝ..... χωρούσαν. Μα ΤΟΣΟ ΦΑΣΙΣΤΕΣ; Μα ΤΟΣΟ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ; , Μα ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ;
Δείτε το θέμα ΕΔΩ>>http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1090307&lngDtrID=244
Ευχές με αναφορά στην οικονομία
Τα Πρωτοχρονιάτικα μηνύματα της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας

Eurokinissi
Αισιοδοξία ότι ο ελληνικός λαός θα αντιμετωπίσει τις αντιξοότητες εξέφρασε ο Κάρολος Παπούλιας
Αθήνα
Στείλε το άρθρο με emailΤύπωσε το άρθρο


Αναφορές στην οικονομική κρίση και την ελπίδα ότι το 2010 θα είναι καλύτερο, περιέχουν τα Πρωτοχρονιάτικα μηνύματα της πολιτειακής και πολιτικής ηγεσίας. Αισιοδοξία ότι ο ελληνικός λαός θα αντιμετωπίσει τις αντιξοότητες εξέφρασε ο Κάρολος Παπούλιας.
********************************
«Το 2010 κάνουμε όλοι μαζί το πρώτο βήμα. Το πιο καθοριστικό βήμα. Θέλουμε το 2010 να αποτελέσει έτος-ορόσημο, έτος μεγάλων, τολμηρών και δίκαιων αποφάσεων, μεγάλων αλλαγών και ανατροπών» υπογραμμίζει στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.
************************

«Ξέρω ότι το 2009 υπήρξε δύσκολο για πολλούς. Εύχομαι το 2010 να είναι καλύτερο για όλους» δήλωσε στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς.
*****************************
Το ΚΚΕ σε μήνυμά του για την Πρωτοχρονιά τονίζει ότι το 2010 «μπορεί να γίνει μια καλή χρονιά για τους εργαζόμενους, τους αυτοαπασχολούμενους και τη φτωχή αγροτιά μόνο εάν ενωμένοι ξεσηκωθούν για να αποκρούσουν την αντιλαϊκή θύελλα που έχουν εξαπολύσει εναντίον τους η κυβέρνηση και η πλουτοκρατία, με τη στήριξη της ΝΔ».
******************************

Η νέα χρονιά προβάλλει στη σκιά της βαθιάς οικονομικής κρίσης και των επιπτώσεων από τα αδιέξοδα που έχει συσσωρεύσει η εφαρμογή του νεοφιλελεύθερου οικονομικού μοντέλου σε όλους τους τομείς της ζωής μας, αναφέρει ο ΣΥΝ σε μήνυμά του για την Πρωτοχρονιά.
Newsroom ΔΟΛ http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1090307&lngDtrID=244

Δεν υπάρχουν σχόλια: