ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2010

Δηλώσεις "επιφανών" σιωνιστών

"Εάν η ροή της ιστορίας δεν γυρίσει προς τον Διεθνισμό, τότε η Εβραϊκή φυλή είναι χαμένη". (George Marlen, Στάλιν, Λένιν ή Τρόσκυ, σελ. 414, Νέα Υόρκη 1937). "Το μεγάλο ιδανικό του Εβραϊσμού είναι ότι ολόκληρος ο κόσμος θα εμποτιστεί με Εβραϊκές διδασκαλίες και ότι σε μια Παγκόσμια Αδελφότητα των εθνών - στην ουσία ενός μεγαλύτερος Εβραϊσμός - όλες οι ξεχωριστές φυλές και θρησκείες θα εξαφανιστούν". (Εβραϊκός κόσμος, 9/2/1883).
jews-20100102

"Με το χρυσάφι μπορούμε να αγοράσουμε τις πιο ανεξάρτητες συνειδήσεις, μπορούμε να χορηγούμε όλα τα κρατικά δάνεια και μετέπειτα να κρατάμε κράτη στο έλεός μας. Ήδη οι κύριες τράπεζες, οι συναλλαγές ολόκληρου του κόσμου, οι πιστώσεις όλων των κυβερνήσεων είναι στα χέρια μας". (Ραββίνος Reicham).

"Οι Εβραίοι της Ρωσσίας, στο σύνολό τους, ήταν υπεύθυνοι για την Επανάσταση". (Angelo S. Rappaport, "Οι Πρωτοπόροι της Ρωσσικής Επανάστασης" σελ. 250, Εκδόσεις Stanley, Paul and C., Λονδίνο, 1918).

"Κρύβονται πολλά στην ουσία του ίδιου του Μπολσεβικισμού, απ' το γεγονός ότι πάρα πολλοί Εβραίοι είναι Μπολσεβίκοι. Τα ιδανικά του Μπολσεβικισμού συμβιβάζονται με πολλά από τα υψηλότερα ιδανικά του Εβραϊσμού". (Εβραϊκά Χρονικά, Λονδίνο, 4 Απριλίου 1919).

"Ο Μπολσεβικισμός είναι μια θρησκεία και μια πίστις. Πως μπορούν αυτοί οι ημιδιαμορφωμένοι πιστοί να ονειρεύονται να καταβάλουν το "Αληθινό" και το "Πιστό" του ίδιου τους του δόγματος, αυτοί οι ιεροί σταυροφόροι που συγκεντρώθηκαν γύρω από το Κόκκινο Έμβλημα του Προφήτη Καρλ Μαρξ και που πολέμησαν κάτω από την τολμηρή καθοδήγηση εκείνων των έμπειρων ηγετών όλων των μετέπειτα Επαναστάσεων - τους Εβραίους". (Δρ. Oscar Levy, Εισαγωγή στο "Η Παγκόσμια Σημασία της Ρωσσικής Επαναστάσεως", Εκδ. George Pitt-Rivers, 1920.

"Πως λογαριάζετε το γεγονός ότι τόσοι πολλοί νέοι Εβραίοι βρίσκονται στις ριζοσπαστικές κινήσεις όλων των χωρών;". Michael Gold, Καινούργιες Μάζες, σελ. 15, 7 Μαϊου 1935.

"Οι Εβραίοι θα μπορούσαν να είχαν την Ουγκάντα, τη Μαδαγασκάρη και άλλες περιοχές για την ίδρυση της Εβραϊκής Πατρίδας, αλλά ήθελαν οπωσδήποτε την Παλαιστίνη... Αλλά επειδή η Παλαιστίνη είναι το σταυροδρόμι της Ευρώπης, της Ασίας και της Αφρικής, επειδή η Παλαιστίνη αποτελεί το αδιαφιλονίκητο κέντρο της παγκόσμιας πολιτικής δύναμης, το στρατηγικό κέντρο για παγκόσμιο έλεγχο". (Ναhum Goldman, Πρόεδρος Διεθνούς Εβραϊκού Κονγκρέσου).

"Η παγκόσμιος Σιωνιστική κίνηση είναι μεγάλη υπόθεση. Στις πρώτες δύο δεκαετίες μετά την αβέβαιη γέννηση του Ισραήλ το 1948, διοχέτευσε περίπου 4 δισεκατομμύρια δολλάρια σε δωρεές στη χώρα. Ακολουθώντας, ο Αραβοϊσραηλινός πόλεμος του 1967, οι Σιωνιστές μάζεψαν 730 εκατομμύρια δολλάρια μόνο σε δύο χρόνια. Αυτόν τον χρόνο, 1970, η κίνηση μαζεύει εκατό εκατομμύρια δολλάρια. Ο Gottfield Hummar, επικεφαλής Σιωνιστής στη συγκέντρωση χρημάτων είπε: "Όταν ρέει το αίμα, ρέει το χρήμα"." (Laurence Masher, Εθνικός Παρατηρητής, 18 Μαϊου 1970).

"Η τηλεόραση μας έχει επιτρέψει να δημιουργήσουμε μια κοινή κουλτούρα, χωρίς την οποία δεν θα μπορούσαμε να πραγματοποιήσουμε τον σκοπό μας". ("Αμερικανική ιστορία", Δημόσια Τηλεόραση, Δρ. Μοrris Janowitz, Καθηγητής Ψυχολογίας, Πανεπιστήμιο του Σικάγου, 1 Δεκεμβρίου 1984).

Δεν υπάρχουν σχόλια: