ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για τα επεισόδια στην Πανόρμου.Αυτή την ώρα προσήχθησαν στον 4ο ειδικό ανακριτή


Αίσχος...Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για σειρά αδικημάτων σε συνδυασμό με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου για την κουκούλα ασκήθηκε εις βάρος των 45 συλληφθέντων στα προχθεσινά επεισόδια, κατά τη διάρκεια αντιρατσιστικής διαδήλωσης στους Αμπελόκηπους.
Βλέπετε αυτοί δεν είναι ούτε αναρχοαριστεροαντιεξουστές,ούτε λαθρομετανάστες,να έχουν 186 παράθυρα τα κανάλια των ΜΜΕ να μας κάνουν πλύση εγκεφάλου,ούτε θα βγει να  κάνει δήλωση κανένας αρχηγός κόμματος,για ταξική πάλη και αγώνα ενάντια στην ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ που πάνε να μας επιβάλουν "κάποιοι".
Αυτοί λοιπόν οι 45 αγωνιστές απέδειξαν οτί απλά αγαπάνε την χώρα τους λίγο παραπάνω από αυτούς τους "κάποιους" άλλους,που πάνε να την ξεπουλήσουν για λίγα ευρώ παραπάνω.

Στον 4ο ειδικό ανακριτή προσήχθησαν οι 45 νεαροί, οι οποίοι κατηγορούνται ότι συμμετείχαν στην ομάδα των ακροδεξιών που επιτέθηκε με ρόπαλα εις βάρος κατοίκων των Αμπελοκήπων, κατά τη διάρκεια της αντιρατσιστικής συγκέντρωσης το προηγούμενο Σάββατο.

Δεκατρείς από αυτούς είναι ανήλικοι και θα απολογηθούν, ενώ οι περισσότεροι από τους ενήλικους κατηγορουμένους θα ζητήσουν προθεσμία, για να προετοιμάσουν την υπεράσπισή τους.
 Και ούτε θα πάει κανένας όχλος κομματόσκυλων με πανό και και μαύρες σημαίες να φωνάξει για την αθώωση τους..


Πάντως συγχαρητήρια στην Ηγεσία της Αστυνομίας,εκτέλεσε κατά γράμμα τις εντολές που είχε από "πάνω".
Όταν πρόκειται για εξαγριωμένους ΕΛΛΗΝΕΣ σκίζονται οι άνθρωποι..Όταν πρόκειται για εξαγριωμένους αλλοδαπούς και αντιεξουσιαστές υπάρχει ειδικό σχέδιο,ακόμα και να στείλουν αστυνομικούς σπίτια τους,αν τους ακουμπήσουν.
Για τον εισαγγελέα δεν λέω τίποτα,ο άνθρωπος είδε το κατηγορητήριο της Αστυνομίας και αναλόγως έπραξε.Άσε που έχει και μια καριέρα να προστατέψει...

Δεν υπάρχουν σχόλια: