ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2009

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΦΥΛΕΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ


Το σίγουρο είναι οτι αν εμείς ή οποιοσδήποτε άλλος Ελληνας έκανε τις παρακάτω δηλώσεις θα χαρακτηρίζονταν απο την "θολοκουλτούρα" ως "ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ-ΦΑΣΙΣΤΑΣ-ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ-ΝΕΟΝΑΖΙ-ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΗΣ".


Τις παρακάτω δηλώσεις όμως,ενάντια στον πολυφυλετισμό και την πολυπολιτισμικότητα τις έκαναν Εβραίοι και επειδή οι δήθεν "προοδευτικοί" φοβούνται(γιατί άραγε;)να καταγγείλουν τους Εβραίους για ρατσισμό,κρατούν "σιγή ιχθύος"....


Την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 8-9 το βράδυ,ο Γιώργος Κίσσας φιλοξένησε τον διακεκριμένο Εβραίοι ψυχίατρο Ματθαίο Γιωσαφάτ,προκειμένου να συζητήσουν για ανθρώπινες σχέσεις.Ο Εβραίος ψυχίατρος δήλωσε οτι οι μεικτοί γάμοι μαύρων με λευκές και το αντίθετο παρουσιάζουν άπειρα προβλήματα και καταλήγουν σε γρήγορο διαζύγιο,διότι προκύπτει αμέσως ασυμφωνία χαρακτήρων και πολιτισμών.Για αυτό πρέπει να διαλέγουμε το έτερον ήμισυ με βάση την ίδια φυλή,την ίδια θρησκεία και λοιπά!

Μερικά απο αυτά που είπε ο Γιωσαφάτ:"Με την Παγκοσμιοποίηση,οι άνθρωποι έχουν γίνει μικτοί παντού και έχουμε ήδη πολλά προβλήματα με τους Γάμους.Δεν είναι θέμα ρατσισμού ή όχι,αλλά είναι πολύ δύσκολο δυο άνθρωποι απο διαφορετικές κουλτούρες να ταιριάξουν.Ο καθένας θέλει να μεγαλώσει τα παιδιά με αυτά που έμαθε στην χώρα του,τα οποία σε μερικές περιπτώσεις είναι τελείως διαφορετικά.Αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα σήμερα με τους μετανάστες και λοιπά.Και ασφαλώς θα γίνει χειρότερο κι εγω το είδα 15 χρόνια που ήμουν στο Λονδίνο,που δούλευα με ζευγάρια πολλαπλών εθνοτήτων,θρησκειών,χρώματος και λοιπά"!!


Ο δε ραββίνος Φριζής έχει δηλώσει:"Βεβαίως δεν πρέπει να γίνονται μεικτοί γάμοι του λαού μας με άλλους,διότι είμαστε λίγοι,κι αν αφήσουμε πολλούς τέτοιους γάμους θα σβήσουμε".

Οι Ελληνες(;) πολιτικοί των δύο κομμάτων εξουσίες,καθώς και όλοι οι "προοδευτικοί" στη χώρα μας υποστηρίζουν οτι "Για μια χώρα όπως η Ελλάδα το νέο αίμα είναι πλούτος".


ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΕΘΝΟΣ ΠΡΟΟΔΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΝΩ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΟΔΕΥΕΙ ΠΡΟΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ

Mε ποιο πολιτικό αντάλλαγμα παρέστη ο Αρχιεπίσκοπος;

Από Factorx 
Για πρώτη φορά παραστάθηκε εκπρόσωπος του Εκκλησίας και μάλιστα ο ίδιος ο Αρχιεπίσκοπος σε συνεδρίαση υπουργικού συμβουλίου!!! Η εικόνα αυτή παραπέμπει αμέσως συνειρμικά σε θεοκρατικό καθεστώς. Τι ακριβώς συμβαίνει;
Φυσικά και δεν πρόκειται για θεοκρατικό καθεστώς αλλά για επικοινωνιακά κόλπα του ΠΑΣΟΚ που δεν διστάζει να κάνει ακόμα και αυτό, προκειμένου να περάσει στο χριστεπώνυμο πλήθος την απόφαση για ψήφο σε 250.000 κυρίως μουσουλμάνους και την εδραίωσή του στην εξουσία.
 Αν θυμόμαστε καλά, το ΠΑΣΟΚ δεν ήταν εκείνο που έβγαζε πολιτικούς αφρούς κάθε φορά που ο μακαριστός Χριστόδουλος μιλούσε;Τώρα τι συνέβη ξαφνικά και έστησε τις τηλεοπτικές κάμερες προκειμένου να δούμε τον Αρχιεπίσκοπο στο υπουργικό συμβούλιο;
Θα θέλαμε όμως να γνωρίζουμε γιατί τελικά δέχτηκε να παραστεί ο Αρχιεπίσκοπος και με ποιο πολιτικό αντάλλαγμα;

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ για τους μετανάστες. Δεν είναι το τσιφλίκι του παππού σας.

Από Factorx .

Έρχονται Χριστούγεννα και ο θείος Γιώργος μοιράζει ιθαγένειες. Τι παράσταση ήταν αυτή,  live υπουργικό συμβούλιο, με έκτακτη συμμετοχή του Μακαριωτάτου, για να μπούμε στο Χριστουγεννιάτικο πνεύμα και με φιλανθρωπική φόρα να διευρυνθεί, εν όψει δημοτικών εκλογών, η εκλογική βάση του ΠΑΣΟΚ με ευγνώμονες αλλοδαπούς. Τι κι αν θα αποκτήσουμε μια μειονότητα ΠΟΛΥ μεγαλύτερη από την μουσουλμανική μειονότητα στην Θράκη; Ψιλά γράμματα εκεί στα βάθη της Μινεσότα.
Ο Γιώργος Παπανδρέου κι οι χαρωποί φιλάνθρωποι «σοσιαλιστές» υπουργοί του μοιράζουν ελληνικές ταυτότητες, όπως τις χάντρες και τα καθρεφτάκια. Με συνοπτικές διαδικασίες και τσαμπουκά, χωρίς να μας ρωτήσει κανείς εμάς τους ιθαγενείς, ο κ. Παπανδρέου θα μας μπήξει στο μάτι τις ιδεοληψίες του και θα επιτύχει να αλλοιώσει όχι απλώς το εκλογικό σώμα αλλά και την εθνολογική και θρησκευτική ομοιογένεια της Ελλάδας.
Η φάλαγγα της «πολιτικής ορθότητας», οι φαιοχίτωνες της «προοδευτικότητας» πανηγυρίζουν. Πίσω από αυτή την πρωτοφανή επίθεση στην κοινωνική συνοχή και στην εθνική ομοιογένεια, πέρα από  την μικροκομματική τακτική των τζουτζέδων που τα σκέφτηκαν όλα αυτά, κρύβεται η χαιρέκακη επιθυμία όλου του ροζ κοσμοπολίτικου πολτού, να ηττηθεί επιτέλους το κωλοέθνος. Αφού του ξεσκίσανε την Ιστορία, την Παιδεία, αφού χρόνια χύνουν την χολή τους κατά της ταυτότητας των πατεράδων μας, της δικής ΜΑΣ ταυτότητας, τώρα θέλουνε να του αλλάξουνε τα φώτα κι αριθμητικά.
Η μεγαλύτερη αλλαγή της σύνθεσης του λαού της χώρας μετά το 1922, θα γίνει τώρα. Οι νεοταξίτες «προοδευτικοί», το ψευτοαριστερό φασισταριό, αποδομεί πια το ίδιο το Έθνος. Αφού δεν μπορούν να διώξουν εμάς, θα φυτέψουν κατοσταριές χιλιάδες από πάσης προέλευσης, κυρίως μουσουλμάνους.
Νομίζουν ότι πήραν λαϊκή εντολή να κάνουν ότι τους γουστάρει;
Νομίζουν ότι η χώρα, το Έθνος που έχτισαν με το αίμα τους οι αγώνες των Ελλήνων θα διαλυθεί χάριν μερικών παραπάνω ψήφων και για να ικανοποιήσουν τις κοσμοπολίτικες και μικροπολιτικές συνωμοσιούλες τους;
Είναι επίορκοι και ξεσκίζουν το Σύνταγμα που με θράσσος επικαλούνται.
Σε καμία χώρα της Ευρώπης δεν έγινε τέτοια μαζική, δίκην χαρτοπόλεμου, απονομή ιθαγένειας. Κανένα κοινοτικό δίκαιο δεν μας επιβάλλει να αυτοϋπονομευθούμε ως κοινωνία.
Απαιτούμε και καλούμε την Μπλογκόσφαιρα σε επαγρύπνηση και κινητοποίηση:
ΟΧΙ στο νομοσχέδιο.
ΟΧΙ στην άκριτη μαζική «ελληνοποίηση» μουσουλμάνων.
ΟΧΙ στην ευρωπαϊκή πορεία της Τουρκίας.
ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ στους ισλαμοφασίστες του Ερντογάν αν δεν ελέγξουν τα σύνορα τους και δεν διαλύσουν τον ΚΡΑΤΙΚΟ και παρακρατικό μηχανισμό τους, που κερδοσκοπεί προωθώντας τα πλήθη των μεταναστών στην Ελλάδα, υπονομεύοντας την ασφάλεια μας, την οικονομία μας και την κοινωνική συνοχή. Αυτή την υπονόμευση θέλει τώρα να νομιμοποιήσει το ΠΑΣΟΚ. 
Κυρώσεις στην Τουρκία, τώρα. Μπλοκάρισμα κάθε κονδυλίου αν δεν αναγνωρίσει την Κύπρο και δεν σταματήσει τον ακήρυκτο μεταναστευτικό πόλεμο κατά της Ελλάδας.
Μακρά νόμιμη παραμονή και πολιτισμικά κριτήρια για κατ’ επιλογή απονομή της ελληνικής ιθαγένειας.
Τέλος, ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ. Ρωτήστε μας. Δεν είναι το τσιφλίκι του παππού σας. Είναι το σπίτι μας, το σπίτι των παιδιών μας.

«Απειλή» θεωρεί ένας στους δύο Έλληνες την παρουσία των μεταναστών στη χώρα

Από Factorx 

     Διαφωτιστική για τις απόψεις Ελλήνων και μεταναστών πάνω στο φαινόμενο της μετανάστευσης εμφανίζεται έρευνα της Kάπα Research, που διενεργήθηκε σε πανελλαδικό δείγμα Ελλήνων και μεταναστών.
Στην ερώτηση, τι αποτελεί η παρουσία των μεταναστών στη χώρα, το 51,6% των Ελλήνων απαντά «απειλή», το 30,6% «ευκαιρία» ενώ ένα 17,8% δεν εκφράζει άποψη. Παράλληλα, το 79,3% των Ελλήνων θεωρεί ότι οι μετανάστες που ζουν στη χώρα είναι «πάρα πολλοί», το 18,6% «αρκετοί, αλλά όχι πάρα πολλοί» και το 1,6% «όχι και τόσοι πολλοί».
Εκτιμώντας την επίδραση της παρουσίας μεταναστών στην Ελλάδα, το 57,5% των Ελλήνων πιστεύουν ότι «οι μετανάστες συμπιέζουν τους μισθούς και αυξάνουν την ανεργία των Ελλήνων» ενώ το 34,3% πιστεύει ότι «συμβάλλουν στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας». Πάντως, οι απόψεις Ελλήνων και μεταναστών για την απασχόληση σχεδόν συμπίπτουν στο εξής: Το 74,9% των Ελλήνων και το 63,8% των μεταναστών πιστεύουν ότι «οι μετανάστες κάνουν τις δουλειές που δεν θέλουν να κάνουν οι Έλληνες».
Οι ίδιοι οι μετανάστες θεωρούν κατά πλειοψηφία (65,3%) «δεύτερη πατρίδα τους την Ελλάδα» και μόλις το 1,9% την θεωρεί «κάτι εχθρικό»· το 51,3% απαντά ότι δεν έχει υποστεί ρατσιστική συμπεριφορά από Έλληνες, ενώ το 47% απαντά θετικά. Ένα ποσοστό 64,7% των μεταναστών σκοπεύει να παραμείνει στην Ελλάδα, ένα 23,6% να επιστρέψει στη χώρα καταγωγής του, και ένα 4,9% να μεταναστεύσει σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα.
Αντιδιαμετρικά, τέλος, παρουσιάζονται τα στοιχεία για το αίσθημα ασφάλειας: Το 73,4% των μεταναστών αισθάνονται «ασφαλείς» και το 25,3% νιώθει ότι «κινδυνεύει», ενώ το 65,3% των Ελλήνων πιστεύει ότι «κινδυνεύει» έναντι του 29,6% που αισθάνονται «ασφαλείς».
Η έρευνα διενεργήθηκε τον Αύγουστο από την Κάπα Research σε πανελλαδικό δείγμα 530 μεταναστών και 1280 Ελλήνων, αναλογικά κατανεμημένο σύμφωνα με την απογαφή της ΕΣΥΕ. Τα αποτελέσματά της θα παρουσιαστούν την Τετάρτη 23/12 στο Μέγαρο Υπατία σε ημερίδα που διοργανώνει το υπουργείο Εσωτερικών και το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ένταξης Υπηκόων Τρίτων Χωρών στην Ελλάδα.
http://www.in.gr

Ο βασιλεύς απέθανε. Ζήτω ο βασιλεύς.

Από Factorx

Απολύτως εγκωμιαστικές είναι οι παρουσιάσεις όλων των εφημερίδων και των υπολοίπων ΜΜΕ για το πρόσωπο του Χρήστου Λαμπράκη. Άπαντες, τηρώντας το πρωτόκολλο που επιβάλλει η πυραμίδα της εξουσίας, του απέδωσαν τις «πρέπουσες» τιμές. Ο λαουτζίκος βέβαια, μπορεί να πιστεύει βέβαια ότι η κατεστημένη ελίτ φοράει πλερέζες, και δε τολμάει καν να αγγίξει το πρόσωπο Λαμπράκη,  επειδή «ο νεκρός δεδικαίωται». Δεν είναι έτσι.
Ο Χρήστος Λαμπράκης και η «αυτοκρατορία» που δημιούργησε ο πατέρας του, Δημήτρης, με τον Ελευθέριο Βενιζέλο, για την στήριξη του τότε Κέντρου, ήταν ο στυλοβάτης, ο εγγυητής και ο πλέον τυπικός εκπρόσωπος της Νέο-Φαναριώτικης ελληνικής μεγαλοαστικής τάξης, όπως έγραψε χθες και ένας σχολιαστής του Antinews. Αυτό που θα προσθέσουμε εμείς είναι της κομπραδόρικης, συχνά λούμπεν, και πολλές φορές ξεπουλημένης σε ξένα μεγάλα συμφέροντα, «ελληνικής» αστικής τάξης.
Ο Χρήστος Λαμπράκης δεν ήταν απλώς ένα όνομα. Ήταν η προσωποποίηση του πολιτικο-οικονομικού διαπλεκόμενου συστήματος που διαμορφώθηκε στη μεταπολεμική και μεταπολιτευτική Ελλάδα. Ως εκ τούτου δεν πρόκειται για έναν απλό εκπρόσωπο, αλλά για τον «αυτοκράτορα». Τον εγγυητή του περάσματος από τη μια περίοδο στην άλλη, εκείνου, ο οποίος θα έπρεπε να δώσει την έγκρισή του είτε για πολιτικές αλλαγές, είτε για αλλαγές σε πρόσωπα στο εσωτερικό του συστήματος της ελίτ. Μέσα από ισορροπίες, συμμαχίες (και λυκο-συμμαχίες), συνεννοήσεις, ακόμα και κουμπαριές με άλλους ισχυρούς μεγαλοεπιχειρηματικούς και πολιτικούς παράγοντες, εξασφάλιζε την συνέχεια του συστήματος στην Ελλάδα.
Όταν μάλιστα, οι ισορροπίες του συστήματος αυτού καθεαυτού, ως έναν βαθμό απειλήθηκαν, όπως στην περίπτωση Ανδρέα Παπανδρέου με την «επιχείρηση Κοσκωτά», ήταν αυτός που ηγήθηκε της πεντάδας των μεγαλοεκδοτών (Τεγόπουλος, Αλαφούζος, Βαρδινογιάννης, Μπόμπολας) και οδήγησαν τον «σιδερένιο» μέσα από μια εξαιρετικά δύσκολη φάση για την υγεία του και την πολιτική του πορεία, στην αποστρατεία, χρησιμοποιώντας βέβαια, ως «εκτελεστή» την Αυριανή και τις γυμνές φωτογραφίες της Λιάνη.
Η τάση, την οποία στήριξαν ανέκαθεν οι Λαμπράκηδες, ανεξαρτήτως της κόντρας τους με τους Παπανδρέου, ήταν το Κέντρο και το ΠΑΣΟΚ. Οι διαφωνίες ανάμεσα στα δύο αυτά ονόματα, εκτός των διαφορετικών κύκλων, εντός και εκτός Ελλάδος που εκπροσωπούσαν, οφειλόταν στη διαφωνία τους για τα όρια του χωραφιού εξουσίας που ήθελε να έχει η κάθε πλευρά. Ήταν προφανές ότι ο Παπανδρέου παρέβη το «πρωτόκολλο» του συστήματος όταν επιχείρησε να μετατρέψει τον Κοσκωτά σε αντίβαρο της «ιερής Πεντάδας». Ο Λαμπράκης πάντως, ανέκαθεν εκπροσωπούσε το ευρωπαϊκό «λόμπυ» πολιτικής εξουσίας, ενώ στενότατες σχέσεις είχε ανέκαθεν και με τη Γερμανία.
Σήμερα βέβαια, η εκδοτική «πιάτσα» είναι γεμάτη νέο-Κοσκωτάδες, αλλά άπαντες σιωπούν, λόγω της ένδειας χρήματος που υπάρχει, αλλά και της απληστίας της παραδοσιακής διαπλοκής. Η τελευταία απαιτεί από τους νεοεισερχόμενους να πληρώσουν διόδια. Ακόμα κι’ αν κάποια από τα χρήματα αυτά είναι «βρώμικα». Σημάδια των καιρών κι’ αυτά. Σημάδια του κλεισίματος του κύκλου του ονομαζόμενου συστήματος της Μεταπολίτευσης. Ο κύκλος αυτός έχει κλείσει εδώ και χρόνια. Σηματοδοτείται με τις αλλαγές προσώπων στην Πολιτική, την βιολογική γήρανση και αποχώρηση της παραδοσιακής διαπλοκής και την διαδοχή της από τα παιδιά, τα οποία όμως, δεν δείχνουν ιδιαίτερες ικανότητες στη διαχείριση του συστήματος, και τέλος την είσοδο νέων προσώπων, ως επί το πλείστον εφοπλιστών και μεσαζόντων κεφαλαίων, στα ΜΜΕ και στα … σαλόνια.
Ο Χρήστος Λαμπράκης ήταν κοσμοπολίτης, αν και η ελληνική αστική τάξη μάλλον για τον επαρχιωτισμό της διακρίνεται. Δεν έκανε οικογένεια και έτσι ουδέποτε εξασφάλισε την συνέχεια του ονόματός του στο Συγκρότημα Λαμπράκη. Μάλλον, κάτι τέτοιο δεν τον ενδιέφερε. Φέρεται μάλιστα, να είχε καταλήξει σε αυτό ήδη από το μέσον της δεκαετίας του 1990, όταν έκανε κάποιες προσπάθειες να χρίσει διάδοχό του κάποιο συγγενικό του πρόσωπο. Φαίνεται ότι ήταν ένας άνθρωπος, από τους τελευταίους κλασσικούς εκπροσώπους της σύγχρονης «αριστοκρατίας», ερωτευμένος με την εξουσία, τις νέο-φαναριώτικες ίντριγκες, συνωμοσίες και παρασκηνιακά μαγειρέματα.
Όπως όλοι οι άνθρωποι αυτής της τάξης, αγαπούσε την Τέχνη, και ειδικά την κλασσική μουσική, ενώ είχε υψηλού επιπέδου παιδεία. Λέγεται ότι μέχρι τέλους έγραφε κλασσική μουσική και ότι κάποια έργα του είχαν παιχτεί στο Μέγαρο, χωρίς να φαίνεται το όνομά του. Ένας μοναχικός άνθρωπος, μεγαλωμένος με οικογενειακές ιδιαιτερότητες, ζώντας μέχρι τέλους με την υπέργηρη μητέρα του στην οδό Αναγνωστοπούλου, απέναντι από τον Κώστα Σημίτη, απόλαυσε την απόλυτη εξουσία. Κινήθηκε με αποκλειστικό γνώμονα τα συμφέροντα του ιδίου και του συστήματος που εκπροσωπούσε και ικανοποίησε τις προσωπικές του μεγάλες επιθυμίες –και με το Μέγαρο Μουσικής. Τώρα ο Λαμπράκης έφυγε, ο Τεγόπουλος πέθανε πριν από αυτόν, και οι υπόλοιποι παραδοσιακοί εκδότες είναι αρκετά μεγάλοι για να αισθάνονται πολύ καλά.
Η νέα Μεταπολίτευση έχει ξεκινήσει εδώ και τουλάχιστον μια πενταετία. Στόχος των Παπανδρέου-Σαμαρά και άλλων δυνάμεων, είναι να συνενωθούν, προκειμένου να οικοδομήσουν ένα καινούργιο πολιτικό σύστημα που δεν θα είναι οσφυοκάπμπτης στα συμφέροντα της διαπλοκής.
Ο βασιλιάς, λοιπόν, απέθανε. Καιρός να αποκαταστήσουμε τώρα και τη … Δημοκρατία!
Suhoi

Επίσημα ο Schumacher στην Mercedes!


Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ FORMULA 1!

Ειναι επιτέλους επίσημο ανακοινώθηκε σήμερα. Ο Michael Schumacher επιστρέφει μέσα στο 2010 στη Formula 1 με την ομάδα της Mercedes GP Petronas.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ



The MERCEDES GP PETRONAS Formula One Team can confirm today that seven-times Formula One World Champion Michael Schumacher will make his racing return in 2010 with the Silver Arrows team.

With seven Drivers’ World Championships, 248 Grand Prix starts, 91 victories, 154 podium finishes and 68 pole positions, the 40-year old German needs no introduction following an illustrious and record-breaking Formula One career from 1991 to 2006 at the Jordan, Benetton and Ferrari teams.

Michael’s return to racing with MERCEDES GP PETRONAS sees his return to Mercedes-Benz Motorsport where he began his racing apprenticeship as part of the Junior Programme in 1990, racing in Group C sports cars and DTM, and sees Michael renew his partnership with Ross Brawn with whom he won all seven of his World Championships.

Today’s announcement confirms the MERCEDES GP PETRONAS driver line-up for the 2010 season with Michael partnering his compatriot, 24 year old Nico Rosberg, in the Silver Arrows cars.

Michael Schumacher: "MERCEDES GP PETRONAS represents a new challenge for me both in a sporting and a personal context. It is a new chapter in my racing career and I am really looking forward to working with my old friend Ross Brawn and my companions from my days with the Mercedes Junior Programme. I am convinced that together we will be involved in the fight for the Formula 1 World Championship next year and I am already looking forward to getting back onto the race track. For me, this partnership closes the circle. Mercedes supported me for so many years when I began my Formula 1 career and now I can hopefully give something back to the brand with the star."

Nico Rosberg: "It is fantastic that Michael is returning to Formula One and will be my team-mate at MERCEDES GP PETRONAS. It’s a great challenge for me to be up against one of the best drivers of all time. I’m sure that we will form a very strong partnership as he will have lost none of his speed! It is also great news for our sport and the fans."

Ross Brawn, Team Principal of MERCEDES GP PETRONAS: "I am delighted that we can confirm today that Michael will make his much-anticipated return to Formula One next year and drive for our MERCEDES GP PETRONAS team. As seven-time World Champion, Michael’s outstanding record in Formula One speaks for itself and I am looking forward to working with him again. With the completion of our driver line-up, I believe that we now have the most exciting partnership in Formula One with Michael and Nico, who provide the perfect mix of talent, experience, speed and youth. We can now turn our full attention to the preparations for the new season and everyone at MERCEDES GP PETRONAS is extremely excited about the challenge ahead. With the investment and support in our team provided by Daimler, Aabar and our new title partner Petronas, and with two such exciting drivers, we have all of the building blocks in place to have another successful season in 2010."

Norbert Haug, Vice-President of Mercedes-Benz Motorsports: "In April 1991, when I had been in charge of the Mercedes-Benz Motorsport programme for just six months, Michael was standing beside me on the balcony one evening. Without the slightest doubt, he said in a low voice: “It’s about time that I got into Formula 1”. Michael had just turned 22 years of age and four months later, he made his debut at Spa in a Jordan. Mercedes-Benz helped him to this point and the rest is history: seven World Championship titles, more than any racing driver, 91 Grand Prix wins, more than any racing driver. Michael has more of everything than every other driver. As part of the Mercedes Junior Programme, Michael had raced in Group C sports cars and competed in a few DTM races. Ross Brawn, then our opponent at Jaguar, quickly realised Michael’s talent and they went on to win all seven of his Drivers’ World Championship titles together at Benetton and Ferrari. Our sporting ambition has always been that Michael should drive again where his professional career had started and Michael knew that. We often joked about it after the races and discussed the prospect seriously several times during the last 14 years in Formula 1. It didn’t happen in 1995, it didn’t happen in 1998 and it didn’t happen in 2005. I am delighted that it will now happen in 2010. I am very much looking forward to working with Michael and everybody at Mercedes-Benz and Daimler extends a very warm welcome to our ‘apprentice’ of 19 years ago. That apprentice is now the most successful racing driver of all time."

ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ Ο ΛΑ.Ο.Σ

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ !!
Κυκλοφορεί ευρέως στα δημοσιογραφικά στέκια, η πληροφορία ότι στην ομιλία του σήμερα το βράδυ (8μμ) στη Βουλή, ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ θα ζητήσει και επισήμως απο την Κυβέρνηση, δημοψήφισμα για το μεταναστευτικό θέμα και θα ζητήσει να πάρουν θέση όλα τα κόμματα.

Για άλλη μια φορά ο Γ.Καρατζαφέρης αντιλαμβάνεται το λαϊκό αίσθημα και βγαίνει μπροστά, εκφράζοντας επιθυμία του λαού, που ΣΥΣΩΜΟΣ και σε μεγάλη πλειοψηφία ζητάει ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ!!
BILLAGGELL

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ ''ΑΝΕΝΤΑΧΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ'' ΓΙΑ ΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΛΗΣΤΡΙΚΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΕΔΩ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η πορεία που διοργάνωσαν οι ''Ανένταχτοι Πατριώτες'' μαζί με το ''Μέτωπο Ενεργών Πολιτών'' και με την υποστήριξη του Ι.Ν.Κ.Α, της ''Σύμπραξης Πολιτών'', του STOP CARTEL, της Σ.Ε.Α (Συντονιστική Επιτροπή Αττικής), Λεσχών αυτοκινητιστών αλλά και πλήθος ιστοσελίδων που προέβαλαν τη διαμαρτυρία ενάντια στα ληστρικά τέλη κυκλοφορίας.

Από νωρίς δεκάδες αυτοκίνητα και δίκυκλα συγκεντρώθηκαν στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο ενώ μοιράστηκαν ενημερωτικά φυλλάδια προσκαλώντας τους διερχόμενους οδηγούς να συμμετέχουν στη πορεία μας.
Παράλληλα δύο αυτοκίνητα με μικροφωνική έδιναν το στίγμα της συγκέντρωσης και τα αιτήματά μας βρήκαν σύμφωνους όλους τους Έλληνες πολίτες που καίγονται από τις ληστρικές αυξήσεις των τελών και αδυνατούν να τα πληρώσουν.

Η πορεία ξεκίνησε και ο θόρυβος που προκλήθηκε από τις κόρνες και τα συνθήματα που εκφωνούνταν συνεχώς ήταν τέτοιος που δεν άφηνε κανέναν αδιάφορο.
Ανά τακτά διαστήματα η πορεία σταματούσε σε κεντρικούς κόμβους της Αθήνας ενημερώνοντας πεζούς και οδηγούς που συμφωνούσαν μαζί μας και πολλοί από τους οδηγούς έμπαιναν στη πορεία ακολουθώντας μας στη Βουλή όπου καταλήξαμε για να παραδώσουμε το ψήφισμα μας.

Στη Βουλή όπου κατέληξε η πορεία, πενταμελής αντιπροσωπεία παρέδωσε το ψήφισμα σε όλα τα κόμματα και στον Πρόεδρο της Βουλής κ. Πετσάλνικο.
Το ΠΑ.ΣΟ.Κ και η Νέα Δημοκρατία αρνήθηκαν να πάρουν θέση ενώ Κ.Κ.Ε και ΣΥ.ΡΙΖ.Α μας απάντησαν ότι στηρίζουν τα δίκαια αιτήματά μας αλλά μόνο στα λόγια καθώς όταν προσκλήθηκαν να κατέβουν μαζί μας στο δρόμο ως απλοί πολίτες αρνήθηκαν και μάλιστα ο εκπρόσωπος του Κ.Κ.Ε έσκισε το κάλεσμά μας.
Δεν υπήρχε βλέπετε πεδίο καπελώματος σε αυτή τη περίπτωση!
Ο εκπρόσωπος του ΛΑ.Ο.Σ μας είπε ότι στηρίζει τη προσπάθειά μας και πράγματι εκπρόσωποι του συμμετείχαν στη πορεία διαμαρτυρίας.
Τέλος ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Φίλλιπος Πετσάλνικος συμφώνησε κι αυτός με τα αιτήματά μας και μας έιπε ότι έκανε προσπάθειες μέσα στη Βουλή για να αλλάξει το μέτρο αυτό πράγμα που του το αναγνωρίσαμε αλλά λύση στο πρόβλημα χιλιάδων οδηγών που καλούνται να πληρώσουν τα δυσβάστακτα τέλη δεν βρέθηκε.

Οι αντιδράσεις όμως για το θέμα αυτό (οι οποίες θα συνεχιστούν) φαίνεται πως φόβισαν τον υφυπουργό οικονομικών κ. Σαχινίδη ο οποίος εμφανίστηκε χτες σε τηλεοπτική εκπομπή
και δεσμεύτηκε ότι το θέμα των τελών κυκλοφορίας της επόμενης χρονιάς θα επανεξεταστεί και ότι όντως το μέτρο είναι άδικο για τους Έλληνες πολίτες.
ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΕΔΩ
ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΟΜΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ
ΘΑ ΕΞΑΝΤΛΗΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΛΗΣΤΡΙΚΟ ΜΕΤΡΟ
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΚΥΨΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ
''ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ''

Αντισυνταγματική η απόδοση Ιθαγένειας(;)!!! - Πράσινο Πραξικόπημα;

Πηγές:
http://ta-mavra-nea.blogspot.com/2009/12/blog-post_5263.html
http://deltio11.blogspot.com/2009/12/blog-post_846.html
http://kafeneio-gr.blogspot.com/2009/12/blog-post_375.html

Το ΠΑΣΟΚ θα δώσει όπως φαίνεται Ιθαγένεια σε ένα σωρό μετανάστες. Σύμφωνα με το δεύτερο link:
«Το Σύνταγμα λέει ότι «Όλoι όσoι βρίσκoνται στην Eλληνική Eπικράτεια απoλαμβάνoυν την απόλυτη πρoστασία της ζωής, της τιμής και της ελευθερίας τoυς, χωρίς διάκριση εθνικότητας, φυλής, γλώσσας και θρησκευτικών ή πoλιτικών πεπoιθήσεων». Δεν λέει ότι αποκτούν πολιτικά δικαιώματα και ελληνική ιθαγένεια!»

Εγώ θα εμείνω κάπου αλλού. Στο Τμήμα Άλφα του Συντάγματος:
«ΤΜΗΜΑ Α': Μορφή του πολιτεύματος
Άρθρο 1
1. Το πολίτευμα της Ελλάδας είναι Προεδρευόμενη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία.
2. Θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η λαϊκή κυριαρχία.
3. Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα.

Άρθρο 2
1. Ο σεβασμός και η προστασία της αξίας του ανθρώπου αποτελούν την πρωταρχική υποχρέωση της Πολιτείας.
2. Η Ελλάδα, ακολουθώντας τους γενικά αναγνωρισμένους κανόνες του διεθνούς δικαίου, επιδιώκει την εμπέδωση της ειρήνης, της δικαιοσύνης, καθώς και την ανάπτυξη των φιλικών σχέσεων μεταξύ των λαών και των κρατών.»

Τι μας λέει λοιπόν ξεκάθαρα το σύνταγμα;
Ότι θεμέλιο του πολιτεύματος που έχουμε είναι η λαϊκή κυριαρχία, και πως όλες οι εξουσίες πηγάζουν ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ και είναι υπερ του λαού και του ΕΘΝΟΥΣ. Στο τρίτο link τώρα βλέπετε δημοσκόπηση όπου
- Το 51.6% του λαού θεωρεί τους μετανάστες απειλή (για το Έθνος και τον εαυτό του). Βέβαια εδώ δεν πρέπει να αγνοήσουμε το 17.8% που δεν εκφράζει άποψη (αποχή απ' την ερώτηση), επομένως το πραγματικό ποσοστό που θεωρεί τους μετανάστες απειλή είναι 62.7% και όχι 51.6 σε αντίθεση με το 37.3% (και όχι 30.6) που τους βλέπει ως ευκαιρία.

- Το 79.3% του λαού θεωρεί πως οι μετανάστες είναι πάρα πολλοί - πράγμα που σημαίνει ότι αναγκαστικά πρέπει να διώξει η πολιτεία αρκετούς - τουλάχιστον τους μισούς, ώστε να φτάσουμε στο ότι είναι ικανοποιητικός ανεκτός αριθμός για την κοινωνία.
- Το 57.5% θεωρεί πως οι μετανάστες συμπιέζουν τους μισθούς και αυξάνουν την ανεργία.

Έχουμε λοιπόν έναν λαό ο οποίος δημοκρατικά θεωρεί πως οι μετανάστες είναι πάρα πολλοί, πως οι μετανάστες αποτελούν απειλή, και πως οι μετανάστες αυξάνουν την ανεργία και συμπιέζουν τους μισθούς! Επομένως η λαϊκή κυριαρχία στην Ελλάδα και η εξουσία του Λαού, επιβάλει, σύμφωνα με το πρώτο άρθρο (!!!) του Συντάγματος την απέλαση των μεταναστών και όχι μάλιστα το αντίθετο, την απόδοση Ιθαγένειας σε αυτούς, όπως προσπαθεί να κάνει το ΠΑΣΟΚ, ενάντια στον Λαό και στην Εξουσία του, και έτσι ενάντια στο ίδιο το Σύνταγμα!!!

Επίσης, στο άρθρο 1, αναφέρει ρητά, ότι όλες οι εξουσίες που πηγάζουν από τον λαό (και όχι από το ΠΑΣΟΚ ή τα εκάστοτε Κόμματα!), είναι υπέρ του αυτού λαού και υπέρ του Έθνους (του λαού αυτού, δηλαδή του Ελληνικού Έθνους). Προσοχή. Δεν μιλάει για ΚΡΑΤΟΣ!.. Αλλά για ΕΘΝΟΣ!.. Απόδοση Ιθαγένειας σε μετανάστες διαφορετικών Εθνικοτήτων κάνει κακό σε οποιοδήποτε Έθνος! Το ίδιο το ΠΑΣΟΚ λοιπόν, με το μέτρο που θέλει να περάσει, έρχεται και σε δεύτερο σημείο σε αντίθεση με τον Ελληνικό Σύνταγμα!

Σύμφωνα με το άρθρο 2, πρωταρχική υποχρέωση της Πολιτείας είναι ο σεβασμός και η προστασία ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ του ανθρώπου!.. Προσοχή. Όχι του ίδιου του Ανθρώπου, αλλά της ΑΞΙΑΣ του Ανθρώπου.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι η Πολιτεία έχει υποχρέωση όχι να σέβεται και να προστατεύει γενικά κάθε άνθρωπο (π.χ. μετανάστες), αλλά τις αξίες του ανθρώπου - πράγματα δηλαδή που ο άνθρωπος (και σε μια συγκεκριμένη κοινωνία ο Λαός) τα έχει ως Αξίες - π.χ. Ειρήνη, Δικαιοσύνη, Ελευθερία, Δικαιώματα, την μοναδικότητα/εθνικότητα του καθενός κτλ.

Όταν σε μια κοινωνία η οποία δεν επιθυμεί μετανάστες, κάποιο κόμμα δίνει δικαιώματα ιθαγένειας σε αυτούς, τότε καταπατά τις αυτές αξίες τις κοινωνίας, εφόσον μειώνει την Ειρήνη ανάμεσα στον λαό (εφόσον του επιβάλλει κάτι που ο λαός το βλέπει ως απειλή), του στερεί την Ελευθερία να επιλέγει ο ίδιος ποιους θέλει και ποιους όχι στην κοινωνία του, του υποβιβάζει δικαιώματα όπως το δικαίωμα της ψήφου σε εκλογές, αφού του δίνει λιγότερη βαρύτητα, του καταπατεί την ανάγκη ύπαρξης συγκεκριμένης εθνικότητας που επιθυμεί ο Λαός (κατα πλειοψηφία πάντα) κτλ... Μα πάνω απ' όλα το ΠΑΣΟΚ, με το νομοσχέδιο που κάνει, καταπατεί μια από τις ύψιστες Αξίες του Ανθρώπου - στερώντας του το Δικαίωμα να αποφασίσει δια μέσου δημοψηφίσματος ο ίδιος ο λαός, γι' αυτό το σημαντικό θέμα, εφόσον κατά πλειοψηφία ο Λαός είναι αντίθετος!

Διαβάζοντας κάποια πράγματα από το πρώτο link:
«Πρόσθεσε πως ο μετανάστης δεν είναι εχθρός και πως η κοινωνική ένταξη και η δημιουργία προϋποθέσεων αρμονικής συμβίωσης είναι το καλύτερο αντίδοτο για το φόβο και την ανασφάλεια.».. Ο ίδιος ο πρωθυπουργός λοιπόν, επιβάλλει την δικιά του άποψη πάνω στην άποψη του Λαού, καταπατώντας κατάφωρα το σύνταγμα. Δέχεται πως υπάρχει φόβος και ανασφάλεια στον λαό, αλλά πράττει σε αντίθεση με αυτό που θέλει ο λαός για να σταματήσει να φοβάται και να είναι ανασφαλής, δημιουργώντας πέρα από το αίσθημα φόβου και ανασφάλειας και το αίσθημα της προδοσίας και την καταπίεσης. Η εξουσία του πρωθυπουργού, έρχεται σε αντίθεση με την εξουσία που πηγάζει από τον λαό - ο πρωθυπουργός λοιπόν δεν επιβάλει κάτι το οποίο έρχεται σε αντίθεση με το Σύνταγμα και το Θεμέλιο του Πολιτεύματος της Ελλάδος!.. Σε κάθε περίπτωση, αν ο πρωθυπουργός θεωρεί πως αυτός έχει δίκιο, οφείλει να ενημερώσει τον λαό και να του δώσει το Δικαίωμα να επιλέξει αυτός. Αν ο λαός δεν είναι έτοιμος να δεχτεί μια τέτοια θέση, οποιαδήποτε καταναγκαστική επιβολή αυτής της άποψης, είναι αντισυνταγματική, παράνομη και προδοτική. Όχι όμως να επιβληθεί ο πρωθυπουργός στον Λαό, και μάλιστα καταπατώντας το ίδιο το Σύνταγμα, εφόσον αυτό που κάνει δεν υπηρετεί το Ελληνικό Έθνος, αλλά αντίθετα το Κράτος!

««Παρά τις σποραδικές ακραίες φωνές, όλα τα κόμματα συμφωνούν κατά βάση μαζί μας», πρόσθεσε και κατέληξε: «Μια νέα διάσταση του πατριωτισμού ανοίγεται στην Ελλάδα που αφορά στην δημοκρατική επί ίσοις όροις συμβίωσης όλων μας»», ο κ. πρωθυπουργός αγνοεί ότι πάνω από το 50% του Ελληνικού λαού διαφωνεί μαζί τους, ενώ κοιτάει μόνο τα κόμματα. Εδώ φαίνεται καθαρά πως ο πρωθυπουργός θεωρεί πως η εξουσία πηγάζει από τα κόμματα, και όχι από τον λαό, του οποίου την φωνή την αποκαλεί σποραδική - αποδεικνύοντας πως δεν έχει ιδέα για το τι θέλει ο λαός!, και τον οποίο ο ίδιος τον.. εξαπάτησε τάζοντας του χρήματα και λέγοντάς του ψέμματα. Ο πρωθυπουργός αγνοεί περίπου 6εκ. Έλληνες που θεωρούν απειλή τους μετανάστες και περίπου 9εκ. Έλληνες που θεωρούν πως οι μετανάστες είναι πάρα πολλοί, και κοιτάει λιγότερο από 300 βουλευτές για να περάσει αυτό που θέλει, ενάντια στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ.

Τέλος ο ίδιος ο πρωθυπουργός αναφέρει:
«Οι μετανάστες αποτελούν ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της παραγωγικής Ελλάδας, όσο δεν τους εντάσσουμε αρμονικά στην κοινωνία μας τόσο μπορεί να δημιουργούνται ρήγματα στη συνοχή της, σημείωσε ο κ.Παπανδρέου», όπου ο ίδιος παραδέχεται ότι οι μετανάστες έχουν δημιουργήσει και συνεχίζουν να δημιουργούν ρήγματα στην συνοχή της κοινωνίας μας, επομένως πως οι μετανάστες αποτελούν πράγματι απειλή για την κοινωνία μας. Οι ίδιοι οι μετανάστες λοιπόν, κατά τον πρωθυπουργό καταστρέφουν εκ των έσω την Ελληνική κοινωνία, και ως λύση ο πρωθυπουργός προτείνει.. να τους πούμε Έλληνες και να τους δώσουμε τα ίδια δικαιώματα που έχει η Ελληνική κοινωνία, σε σημείο ώστε να ψηφίζουν οι ίδιοι! Προτείνει δηλαδή, σε αυτούς που δημιουργούν ρήγματα στην συνοχή της κοινωνίας μας με τα βασικά δικαιώματα, να τους δώσουμε όλα τα δικαιώματα!.. Αν με τα βασικά δικαιώματα είναι ικανοί και δημιουργούν ρήγματα, με πλήρη δικαιώματα (π.χ. να εκλέγουν οι ίδιοι άτομα - να έχουν περισσότερη εξουσία!) δεν θα οδηγήσουν την κοινωνία μας σε πλήρη κατάρρευση;

Ο πρωθυπουργός όχι μόνο εξαπάτησε τον Ελληνικό λαό τάζοντάς του χρήματα, αλλά δείχνει να θέλει να καταπατήσει το Σύνταγμα και τις ΘΕΜΕΛΙΩΔΗΣ ΑΡΧΕΣ του Πολιτεύματός μας, ασκώντας ο ίδιος εξουσία μόνος του, αγνοώντας τις φωνές του λαού τις οποίες θεωρεί σποραδικές φωνές. Ο πρωθυπουργός και το ΠΑΣΟΚ, με τις μέχρι τώρα ενδείξεις και αποδείξεις, αποτελούν ένα προδοτικό κόμμα για το Ελληνικό Έθνος και τους Έλληνες, που καταπατεί το Ελληνικό σύνταγμα, αγνοεί τον λαό, ενώ υφάρπαξε την εξουσία με εξαπάτηση του λαού. Ο πρωθυπουργός, σύμφωνα πάντα με την στατιστική έρευνα που έγινε και τα όσα ακούγονται για την απόδοση Ιθαγένειας, αποτελεί έναν σύγχρονο Τύραννο προδότης της Ελλάδας, που δεν έχει θέση σε μια Δημοκρατική κοινωνία όπως η Ελλάδα! Αποτελεί έναν άνθρωπο ο οποίος θέλει να οδηγήσει την Ελλάδα σε πλήρη κατάρρευση - για να εξυπηρετήσει συμφέροντα ξένων (ΝΤΠ) - επιθυμώντας να δώσει Ιθαγένεια σε άτομα τα οποία ο ίδιος παραδέχεται πως δημιουργούν ήδη ρήγματα στην συνοχή της κοινωνίας μας. Τους κλέφτες, τους δολοφόνους και γενικότερα όσους προκαλούν ρήγματα σε μια κοινωνία κ. Πρωθυπουργέ, όσους προκαλούν φόβο και ανασφάλεια, τους αντιμετωπίζουμε με απόδοση περισσότερων δικαιωμάτων και τιμών ή με φυλακή και στέρηση δικαιωμάτων; Αν το κάνουμε με τον δεύτερο τρόπο, γιατί στους μετανάστες - που όπως ΕΣΕΙΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΤΕ προκαλούν ρήγματα στην κοινωνία μας - πρέπει να το κάνουμε με τον πρώτο τρόπο;

Στο κάτω κάτω, ποιος είστε εσείς που θα Αγνοήσετε την Εξουσία του Ελληνικού Λαού και το Σύνταγμα της Ελλάδος, και θα του επιβάλετε με το έτσι θέλω την άποψή σας; Εσείς που ο ΙΔΙΟΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ για να του υφαρπάξετε ψήφους;

Θα σημειώσω τι λέει το σύνταγμα στο Τμήμα Δ', Άρθρο 120:
«3. Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.», κ. ΓΑΠ δείχνετε ότι τείνετε να σφετερίζεστε με εξαπάτηση, την λαϊκή κυριαρχία και τις εξουσίες που απορρέουν από αυτή, και δράτε ενάντια του συντάγματος, επομένως αν κάνετε οποιαδήποτε κίνηση για τέτοιο νομοσχέδιο, χωρίς την επιβεβαίωση της λαϊκή κυριαρχίας μέσω δημοψηφίσματος, η εξουσία σας ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΗ. Η τότε παράνομη εξουσία σας θα αποκατασταθεί από τον Ελληνικό λαό, και εσείς και όσοι ήταν υπερ ενός τέτοιου νομοσχεδίου χωρίς δημοψήφισμα, θα διωχθείτε από τον ίδιο τον λαό. Οι σποραδικές φωνές στις οποίες αναφέρεστε, είναι οι φωνές ενός λαού άνω των 6εκ, τις οποίες εσείς, κλεισμένος στο γραφείο σας και την βουλή σας, ΔΕΝ ΑΚΟΥΤΕ!.. Αγνοείτε την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ!.. Και αυτό είναι σφετερισμός και ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

«4. Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.», δεδομένου του ότι με ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΙΑ προσπαθείτε να καταλύσετε το Σύνταγμα, όσοι θεωρούμε πως είμαστε Έλληνες Πατριώτες ΥΠΟΧΡΕΟΥΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, να αντισταθούμε εναντίων σας ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ!.. Βάλτε το απλά καλά στο μυαλό σας αυτό το τελευταίο!

Σαν λαός με ΕΞΟΥΣΙΑ, δεν σας ζητάμε τίποτα περισσότερο, από την ΔΙΕΝΕΡΓΕΊΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ. Όχι μόνο γιατί πιστεύουμε ότι αυτό που θέλετε εσείς έρχεται σε αντίθεση με αυτό που θέλουμε εμείς ο Λαός, αλλά και για να μάθουμε ποια είναι πραγματικά η θέληση του Λαού!. Αν ο Λαός συμφωνεί μαζί σας, τότε κάθε φόβος και ανησυχία θα μας φύγει. Αν όμως Δεν διενεργήσετε Δημοψήφισμα, τότε πέρα από φόβο και ανησυχία θα μας γεμίσετε με την οργή της προδοσίας και την ανάγκη της υποχρέωσης υπεράσπισης του Συντάγματος και την αποκατάσταση ΝΟΜΙΜΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.


Η πόρτα του Φρενοκομείου είναι μισάνοιχτη

Η πρωτοβουλία για τη συγκρότηση Επιτροπής Εθνικής Σωτηρίας βρήκε μεγάλη απήχηση.
Ξεκινάμε χωρίς κομματικά και παραταξιακά «καπέλα».
Ενωμένοι σαν Έλληνες, για το καλό της Πατρίδας και το δικό μας.


Απέναντι μας βρίσκονται η Ψωρο-ελίτ, τα φερέφωνα της Νέας Τάξης, και οι «εφιάλτες».
Ανάμεσα σε εμάς και αυτούς βρίσκονται οι «μετριοπαθείς» ΘΕΑΤΕΣ, τους οποίους πρέπει να βγάλουμε από τον λήθαργο, που τους έριξε η επικοινωνιακή αποβλάκωση.


Ένα πράγμα πρέπει να είναι σαφές.


Δεν θα επιτρέψουμε στην προπαγάνδα των Εφιαλτών να μας κατηγορούν προς τους «μετριοπαθείς» ΘΕΑΤΕΣ για «ακραίους».

ΟΙ ΧΘΕΣΙΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΦΡΕΝΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΙΣΑΝΟΙΧΤΗ.


ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ.


ΤΩΡΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ ΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ.


Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.


ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ.


ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΤΖΑΡΑΣ


ΥΓ. ΕΑΝ ΟΙ «ΑΚΡΑΙΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ» ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΦΡΕΝΟΚΟΜΕΙΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ. ΘΑ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕΣΑ.
(ΜΕ "ΑΝΘΡΩΠΙΑ" ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΧΕΙΡΟ).

Φανταστείτε τον Χριστόδουλο στο υπουργικό συμβούλιο του Καραμανλή.


ΤΟ ΤΙ ΟΧΕΤΟ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΞΕΡΑΣΕΙ ΟΙ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ-ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ.

Απίστευτο!!Το ΚΚΕ διαμαρτύρεται και ζητάει την νομιμοποίηση όλων των λαθρομεταναστών....

 ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ,ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ

 ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ........

Για τις κυβερνητικές εξαγγελίες για τους μετανάστες το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ υπογραμμίζει σε σχόλιό του:


«Η τακτική του καρότου για μια μικρή κατηγορία μεταναστών και του μαστίγιου για την πλειοψηφία θριάμβευσε στα κυβερνητικά μέτρα για τους μετανάστες. Από τις εξαγγελίες για την ιθαγένεια δε θα ωφεληθούν ούτε τα μισά από τα παιδιά των μεταναστών που γεννήθηκαν ή μεγάλωσαν στην Ελλάδα, αφού μπαίνει ως προϋπόθεση η 5ετής νόμιμη διαμονή των γονέων, τη στιγμή που οι μέχρι τώρα πολιτικές νομιμοποίησης των κυβερνήσεων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ άφησαν και εξακολουθούν να αφήνουν στην παρανομία χιλιάδες μετανάστες που ζουν κι εργάζονται επί χρόνια στη χώρα μας. Τα μέτρα για την κτήση ιθαγένειας διατηρούν τον εισπρακτικό χαρακτήρα αφού παραμένει σε υψηλά επίπεδα το απαράδεκτο παράβολο και δεν προτάθηκε κανένα μέτρο για την .........
επιτάχυνση των διαδικασιών που καθυστερούν απαράδεκτα.

Για τη μεγάλη πλειοψηφία των μεταναστών, θα εφαρμοστεί ακόμη μεγαλύτερη καταστολή, το κυνηγητό στα σύνορα και την ενδοχώρα με ακόμη μεγαλύτερη συμμετοχή του Frontex, ο απόλυτος εγκλωβισμός στην Ελλάδα και η απέλαση όσων έχουν τελικό προορισμό άλλο κράτος - μέλος της ΕΕ. Ο υπουργός αναφέρθηκε σε αυτή τη μεγάλη κατηγορία μεταναστών και προσφύγων σαν να επρόκειτο για μεταφορά εμπορευμάτων και όχι ανθρώπων, γεγονός που αποκαλύπτει την υποκρισία στα περί σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Το ΚΚΕ απαιτεί και αγωνίζεται για νομιμοποίηση όλων των μεταναστών που ζουν κι εργάζονται στην Ελλάδα, να δοθεί άσυλο στα θύματα των ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων, πλήρη δικαιώματα στους ίδιους και τις οικογένειές τους και χορήγηση ταξιδιωτικών εγγράφων για να μεταβούν στις χώρες της επιλογής τους με την κατάργηση του Κανονισμού του Δουβλίνου».                                                                     
Υ.Γ.:ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΞΥΠΝΗΣΑΝ

Αρεστός και χωρίς πτυχίο ο νέος γενικός γραμματέας

Τα «χρυσά» βιογραφικά πολλές φορές δεν αρκούν. Παρά τις προσδοκίες που καλλιέργησε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου ότι...

               Τα «χρυσά» βιογραφικά πολλές φορές δεν αρκούν. Παρά τις προσδοκίες που καλλιέργησε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου ότι η στελέχωση των υπουργείων θα γίνει με αυστηρή αξιολόγηση των βιογραφικών όλων των ενδιαφερομένων μέσω Διαδικτύου, οι κομματικοί δεσμοί αποδεικνύεται ότι παραμένουν απόλυτα ισχυροί. «Θέλουμε τους άριστους όχι τους αρεστούς», ήταν το σύνθημα του πρωθυπουργού που… μπήκε στο συρτάρι μαζί με τα βιογραφικά. Ο νέος γενικός γραμματέας Τουριστικής Ανάπτυξης (υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού) Γιώργος Πουσσαίος, ο οποίος ορίστηκε με απόφαση του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου στις 24 Νοεμβρίου, δεν διαθέτει πτυχίο. Είναι κομματικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και επί σειρά ετών δήμαρχος Ιητών (Ιος, Κυκλάδες). Το παρασκήνιο λέει ότι η φιλία του με τον Νίκο Παπανδρέου, ο οποίος επιλέγει ως θερινό προορισμό την Ιο, τον οδήγησε στη θέση του γενικού γραμματέα ενώ, κατά άλλους, είναι ιδιαίτερα στενή η φιλία του με τον Γιάννη Ραγκούση όταν ο νυν υπουργός ήταν δήμαρχος Πάρου.
Ο ίδιος ο γενικός γραμματέας, Γιώργος Πουσσαίος, δηλώνει στον «Ε.Τ.»: «Πτυχίο με τη στενή έννοια του όρου, έτσι όπως το εννοείτε, δεν έχω. Τις περγαμηνές μου όμως μπορεί να τις αναζητήσει κανείς στα 19 χρόνια που διατέλεσα δήμαρχος Ιου. Με την εμπειρία μου στον τομέα της Αυτοδιοίκησης και το έμπρακτο ενδιαφέρον μου για τους πολίτες καλύπτω τις αξίες που έχει θέσει ο ίδιος ο πρωθυπουργός ως κριτήριο για να υπηρετήσω τον τομέα που μου ανατέθηκε». Οπως αναφέρεται στο βιογραφικό του κ. Πουσσαίου, γεννήθηκε το 1955 στην Αθήνα και «παρακολούθησε σπουδές στο Πανεπιστήμιο Lille ΙΙΙ της Γαλλίας. Εργάστηκε από το 1973 έως το 1987 ως στέλεχος ναυτιλιακών εταιριών. Το 1987 εγκαταστάθηκε στην Ιο και στις δημοτικές και κοινοτικές εκλογές του 1991 εξελέγη πρόεδρος της τότε κοινότητας Ιου Νομού Κυκλάδων. Το 1994 αναδεικνύει την κοινότητα Ιου σε Δήμο Ιητών και στις δημοτικές εκλογές των ετών 1994, 1998, 2002, 2006 εκλέγεται συνεχώς δήμαρχος Ιητών. Σήμερα διανύει τη 5η συνεχή θητεία του, έχοντας αναπτύξει έργο ως προς τις υποδομές του νησιού, την Υγεία, τον Πολιτισμό, την τουριστική αναβάθμιση και ανάδειξη της Ιου, την προστασία της πολιτιστικής κληρονομιάς και του φυσικού πλούτου. Είναι παράλληλα μελισσοκόμος - βιοκαλλιεργητής. Μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά».

Δεν υπάρχει βασίλισσα! Ζήτω οι βασιλιάδες!


Να οι βασιλιάδες με 628,000 ευρώ!



Ποια Μενεγάκη και πράσινα άλογα! Βασιλιάδες με χρυσά κουτάλια αναδεικνύονται οι Λυριτζής και Οικονόμου, καθώς οι αμοιβές τους πλησιάζουν...



τα 628,000 ευρώ μεικτά! Ζήτω η ΕΡΤ!                                                  Υ.Γ: ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ

Το μέγαρο μουσικής το πλήρωσε ο Ελληνικός λαός - Να σταματήσει η παραπληροφόρηση

ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ

Αυτή την ώρα κηδεύεται ο Χρήστος Λαμπράκης. Ο Θεός να τον αναπαύσει. Είναι ΌΛΟΙ εκεί. Οι επώνυμοι, επιχειρηματίες, πολιτικοί, εφοπλιστές, δημοσιογράφοι. Μα όλοι. Δεν κάνει τώρα να πούμε τίποτα.

Μόνο ένα πρέπει να πούμε επειδή το χρωστάμε στον κόσμο.

ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ! Να σταματήσει η παραπληροφόρηση. Και το πληρώσαμε καλά. Eμείς οι...άγνωστοι στρατιώτες είμαστε οι ευεργέτες. Ίσως αν κάποιος είχε την μισή εξουσία να έκανε πολλά περισσότερα.

Τα ξαναλέμε κάποια άλλη στιγμή για τις εφημερίδες που διέλυσαν τον τόπο και δημιούργησαν κλίμα διαπλοκής με αποτέλεσμα να μην γνωρίζει κανείς τον υπερδανεισμό που έπαιρναν οι πρωθυπουργοί που στηρίζονταν από την διαπλοκή. Τώρα πάλι εμείς τα πληρώνουμε.
Κάποια στιγμή ο κόσμος πρέπει να μάθει....

Οπλοστάσιο διατηρούσε αλλοδαπός που συνελήφθη στο Νέο Παντελεήμονα Πιερίας

Υ.Γ: ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟ...


http://a.imagehost.org/0978/main10.jpgΓια όπλα και ναρκωτικά συνελήθησαν 24χρονη και 40χρονος αλλοδαπός στο Νέο Παντελεήμονα Πιερίας από το τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών με την κατηγορία κατοχής - χρήσης - εμπορίας ναρκωτικών και κατοχή όπλων.
Η 24χρονη είχε κρυμμένα 18 γραμμάρια κοκαϊνης σε σημεία του σώματος της.
Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του αλλοδαπού βρέθηκαν ποσότητες ναρκωτικών, αλλά ανακαλύφθηκε και ολόκληρο οπλοστάσιο : δύο πιστόλια διαφορετικών διαστάσεων, ένα εκ των οποίων με γεμιστήρα, μια κηνεγητική καραμπίνα, ένα μαχαίρι τύπου στιλέτο, ένας γεμιστήρας πιστολιού, αναισθητικό σπρεϋ και διόπτρες όπλων.
Οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα εις βάρος τους δικογραφία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Κατερίνης.

Συνελήφθησαν στην Κατερίνη τρεις Βούλγαροι με στιλέτο και ρόπαλο

Υ.Γ:ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΒΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

http://www.zougla.gr/Image.ashx?fid=81960&w=400&h=300&q=80Έξω από σουπερμάρκετ της Κατερίνης συνελήφθησαν από άνδρες του τμήματος ασφαλείας τρεις Βούλγαροι που έφεραν πάνω τους ένα πτυσσόμενο στιλέτο και ένα ρόπαλο.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Κατερίνης μετά τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία.

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ (1871-1910):Έκκλησις προς το πανελλήνιον κοινόν 1907

Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ πιο επίκαιρος απο ποτέ σχετικά με την εκκλησία.                                                                                                                                                    "ΚΟΝΤΟΣ ΨΑΛΜΟΣ ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ: ΠΑΣ ΠΑΠΑΣ ΑΙΣΘΑΝΟΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΛΛΗΝ ΞΟΥΡΑΦΙΣΘΗΤΩ"                                                                                                                                                        "ΩΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΙΣΘΕ ΧΑΜΕΝΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΑΓΕΛΗΣ ΤΩΝ ΘΗΡΙΩΔΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ ΛΑΩΝ.ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΧΩΡΙΖΟΜΕΝΟΙΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ"

Τους γ...είς ή δεν τους γ...είς;

Μπα; Τι μας λένε εδώ;

Οι μισοί Έλληνες θεωρούν τους μετανάστες απειλή!

Και η πλειοψηφία των ιδίων, όταν πάει στην κάλπη ψηφίζει εναλλάξ ανθέλληνες (ΝΔ-ΠΑ.ΣΟ.Κ) λέω εγώ (υποθέτω ότι Συριζαίοι-ΚΚέδες και μέρος των Πασόκων είναι οι άλλοι μισοί, οι οποίοι ως μεταναστολάγνοι, καλά κάνουν και ψηφίζουν ανθέλληνες).

Νταξ μωρέ! Το κόμμα μας και ξερό ψωμί (και μετανάστη αφεντικό).

Ε, τους γ...είς ή δεν τους γ...είς κύριε πρόεδρε;

«Ελληνοποιούν», μπερδεύουν, μεθοδεύουν...


Νίκος Χιδίρογλου
Άναυδοι παρακολουθούν οι πολίτες τα έργα και τις ημέρες της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, λίγους μόλις μήνες μετά την ανάληψη της εξουσίας από τους «πράσινους». Στην οικονομία, η μια υποβάθμιση διαδέχεται την άλλη, θέτοντας σε κίνδυνο την ίδια την υπόσταση του ελληνικού κράτους. Από την άλλη και ενώ ο πρωθυπουργός κάνει λόγο για κινδύνους για την εθνική μας κυριαρχία, η κυβέρνησή του καταβάλλει προσπάθειες για τον εθνικό και θρησκευτικό αποχρωματισμό της χώρας, ετοιμάζοντας την αθρόα χορήγηση υπηκοοτήτων. Και όλα αυτά, την ώρα που .......σε πανελλαδική δημοσκόπηση της Kάπα Research, το 51,6% των Ελλήνων φέρεται να θεωρεί «απειλή» την παρουσία των μεταναστών στη χώρα μας, σε αντίθεση με το 30,6% που τη θεωρεί «ευκαιρία».
Παράλληλα όμως, βρίσκεται σε εξέλιξη ένα επικοινωνιακό παιχνίδι, ώστε οι πολίτες να μην αντιληφθούν την πλεκτάνη που το εθνομηδενιστικό ΠΑΣΟΚ, στήνει εις βάρος του εθνικού κορμού. Στο πλαίσιο αυτό, επενδύουν στη σκανδαλολογία. Πρόταση λοιπόν για πέντε (!!!) εξεταστικές επιτροπές (μεταξύ των οποίων και για την πώληση της «Γερμανός» στην COSMOTE...), με τη ΝΔ να υπογραμμίζει ότι «δεν πέρασαν πολλές μέρες και οι πολιτικές επιφυλάξεις της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης επιβεβαιώνονται πλήρως. Καθώς η πλειοψηφία του ΠΑΣΟΚ επιδίδεται σε “μαζική βιομηχανική παραγωγή” προτάσεων για Εξεταστικές Επιτροπές, που ήδη - με τη σημερινή που υποβλήθηκε - φθάνουν τον αριθμό πέντε…

Η προσπάθεια της ηγετικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ να εκτρέψει την προσοχή του ελληνικού λαού από την προφανή αδυναμία του κ. Παπανδρέου να κυβερνήσει αποτελεσματικά, σε αναλώσιμα “θεάματα”, καθίσταται πλέον κραυγαλέα και εκθέτει τον Πρωθυπουργό και την κυβέρνησή του».

Οικονομία

Mάθαμε δια του κυβερνητικού εκπροσώπου για μια υποβάθμιση που δεν είναι υποβάθμιση, της πιστοληπτικής ικανότητας της χώρας. Διαβάστε το παρακάτω και παρακαλούμε πολύ, αν βγάλετε άκρη, να μας ενημερώσετε:

«Πρώτα απ’ όλα να ξεκαθαρίσουμε, τι έγινε με τον οίκο Moody`s. Υπάρχει μια σχετική υποβάθμιση, αλλά είναι πολύ πιο θετική από τις άλλες υποβαθμίσεις και από όλα αυτά τα οποία εξελίσσονται το τελευταίο χρονικό διάστημα στην ελληνική οικονομία… Μια υποβάθμιση είναι πάντα υποβάθμιση. Αλλά κρίνουμε στη συγκεκριμένη χρονική συγκυρία και κρίνουμε τι σημαίνει η κάθε υποβάθμιση. Και αυτό που είπα, το επαναλαμβάνω: στη συγκεκριμένη υποβάθμιση, βρισκόμαστε πάλι στο βαθμό Α και μάλιστα πέφτουν τα spreads, που σημαίνει ότι κρίνεται θετική από τις διεθνείς αγορές».

Η τελευταία λοιπόν υποβάθμιση, «είναι πολύ πιο θετική από τις άλλες υποβαθμίσεις». Μάλιστα. Τώρα, πως είναι δυνατόν να χρησιμοποιείται το επίθετο «θετική» για να πλαισιώσει έναν αρνητικό όρο όπως η «υποβάθμιση», αυτό είναι ένα μάλλον αναπάντητο ερώτημα. Η προσφυγή εδώ σε γλωσσολόγους, δεν θα μας λύσει το πρόβλημα. Το ΠΑΣΟΚ αποδεικνύει τον αδόκιμο χαρακτήρα του! Ό,τι θέλουν λένε, με την ανοχή των ΜΜΕ. Υπόψη: εκτός από τη μείωση της πιστοληπτικής ικανότητας της χώρας, ανάλογη εξέλιξη υπήρξε και για το Δήμο Αθηναίων και τρεις μεγάλες ελληνικές τράπεζες! Την ίδια ώρα, οι του ΠΑΣΟΚ, επιστρατεύοντας και τον φίλο τους τον Αρχιεπίσκοπο, το έριξαν στο «συμπονετικό καπιταλισμό», υιοθετώντας ένα δόγμα της σκληρής ρεπουμπλικανικής Δεξιάς των ΗΠΑ. Παπανδρέου και Ιερώνυμος επισκέφθηκαν μαζί, πριν τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, το δημοτικό κέντρο σίτισης αστέγων της Αθήνας...

Αλλοίωση του εθνικού κορμού στο βωμό μικροκομματικών συμφερόντων

Όλα τα παραπάνω θα κριθούν πολύ αυστηρά και στο ΠΑΣΟΚ το ξέρουν ότι θα μείνουν άνευ ψηφοφόρων. Και φροντίζουν γι’ αυτό... Σκοπεύουν λοιπόν να χορηγήσουν ιθαγένεια και δικαίωμα ψήφου σε μετανάστες, για να μπορούν να ανανεώσουν την εκλογική τους δεξαμενή, έστω και με οπισθοδρομικά, ισλαμικά κυρίως, στοιχεία (δεν αντιλαμβάνονται ότι οι μετανάστες θα κάνουν σε βάθος χρόνου δικά τους κόμματα...)! Ειδικότερα, όπως προκύπτει από το υπουργικό συμβούλιο, οι του ΠΑΣΟΚ σκοπεύουν να αποδώσουν την ελληνική ιθαγένεια στα παιδιά μεταναστών που γεννήθηκαν στην Ελλάδα (με τον όρο οι γονείς να διαμένουν στη χώρα μας τουλάχιστον 5ετία, αν και αυτό είναι δύσκολο να αποδειχθεί καθώς όλοι αυτοί έχουν μπει παράνομα στη χώρα), αλλά και ψήφο στους επί τριετία διαμένοντες στη χώρα μας μετανάστες, για τις επόμενες εκλογές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Όλα αυτά με τη συνδρομή των διεθνιστών του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ, που τρίβουν τα χέρια τους με ευχαρίστηση. Αλλά και με τη συνδρομή της αλωμένης (πάλαι ποτέ ελληνικής) εκκλησίας μας, που (προσφέροντας άλλοθι, ενώ έχει εδώ και καιρό υποταχθεί στη Νέα Τάξη και υιοθετήσει τον οικουμενισμό) επικαλείται μέσω κύκλων της την καλοσύνη προς το συνάνθρωπο και παρίσταται δια του Αρχιεπισκόπου στο υπουργικό συμβούλιο! Αν δεν είναι αυτό πρωτοφανής ενέργεια... Η Εκκλησία μας στην υπηρεσία της κυβέρνησης του εθνομηδενιστικού ΠΑΣΟΚ; Ή o tempora o mores (ω καιροί ω ήθη); «Χαίρομαι που η Εκκλησία συμβάλλει στη στήριξη των αποκλεισμένων και των μεταναστών, θα σταθούμε αρωγοί στο έργο της εκκλησίας», δήλωσε ο Γιώργος Παπανδρέου...

Στην κυβέρνηση, μιλάνε για δημόσια διαβούλευση και «συζήτηση» με τα άλλα κόμματα στη Βουλή (έχοντας στο τσεπάκι εκεί τους αριθμούς, αλλά και τη στήριξη του διαπλεκόμενου «προοδευτικού» Τύπου) και μέσω συζήτησης στο... Internet! Εκεί όπου ένα πολύ μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού, δεν έχει πρόσβαση! Αλλά και να είχε... Αποφασίζουν λοιπόν και διατάζουν τη μετατροπή της χώρας μας σε πολυεθνικό σκουπιδοτενεκέ, θυσιάζοντας την ίδια την υπόσταση της χώρας στα μικροκομματικά τους συμφέροντα!

Προς δεξιούληδες...

Ακούστε δεξιούληδες...

Ακούστε "θετικοί", "συντηρητικοί", "νοικοκυραίοι", "αγνοί" νεοδημοκράτες ψηφοφόροι.

Είστε συνένοχοι.

Οι ΠασοκοΣυριζοΚΚέδες έχουν συνέπεια. Είπαν "Ελλάς τέλος" και το εννοούν. Και εργάζονται νυχθημερόν για να το πετύχουν.

Εσείς όμως;

Είστε τραγικοί.

Τρέξατε να ψηφίσετε τον υπερΈλληνα Αντώνη και τους "πατριώτες" του, οι οποίοι για την επικείμενη νομιμοποίηση των εποίκων... μόκο! (τι να πουν; αφού συμφωνούν!)

Εσείς; Κι εσείς μόκο; Θα τους αφήσετε; Όχι τους Πασόκους. Για τους δικούς σας λέω.

Οι έποικοι είναι εκατομμύρια, το εκλογικό σώμα αλλάζει σύσταση. Βάλτε τώρα την ψήφο σας εκεί που ξέρετε... Δεν μετράει πια...

Είστε αξιοθρήνητοι.

Από την τσέπη σου παπά...

Θα με πείτε απόλυτο, θα με πείτε αντιδραστικό, θα με πείτε αντίχριστο.

Εγώ όμως θα το πω. Θα το προτείνω. Και προσωπικά θα το εφαρμόσω.

ΚΑΜΙΑ ΔΩΡΕΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ. ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΣΟ (ΟΥΤΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ) ΣΤΟ ΠΑΓΚΑΡΙ. ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.

Εφόσον ο πράσινος Αρχιερέας διάλεξε το ρόλο της γλάστρας στα συμβούλια των ανθελλήνων-αντιχριστιανών κοσμικών, εφόσον στηρίζει απλόχερα, αυτός και οι πεφωτισμένοι δεσποτάδες του, τον αφελληνισμό της πατρίδας, εφόσον προσφέρει άλλοθι "φιλευσπλαχνίας" στην εγκαθίδρυση "δικτατορίας των εποίκων"...

...ΟΥΤΕ ΠΕΝΤΑΡΑ!

Τα λεφτά για τις επιδοτήσεις των εθνομηδενιστών, τη λειτουργία των πρακτορικών Μ.Κ.Ο, το χτίσιμο τζαμιών, την ενίσχυση των παρανόμων...

...ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΘΙΑ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ!

Εμείς να βοηθήσουμε απευθείας τους φτωχούς και αναξιοπαθούντες. ΟΧΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ!

ΑΚΟΥΣ Ω! ΑΡΧΙΕΡΕΑ; ΔΕΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΑΣ!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ!!!!

Σύλληψη ληστών στη Θεσσαλονίκη – Είχαν τραυματίσει ιδιοκτήτη σπιτιού κατά τη διάρκεια ληστείας


Συνελήφθησαν οι ληστές, οι οποίοι τις προηγούμενες ημέρες είχαν τραυματίστει ιδιοκτήτη διαμερίσματος, όταν αυτούς τους βρήκε μέσα στο διαμέρισμά του την ώρα που αυτοί το είχαν διαρρήξει. Οι δράστες είχαν επιτεθεί τότε στο 41χρονο θύμα τους και τον είχαν τραυματίσει, προκειμένου...

να διαφύγουν. Όπως προέκυψε, οι τέσσερις συλληφθέντες, ηλικίας από 19 έως και 31 ετών, αλλοδαποί όλοι, εκτός από τη συγκεκριμένη ληστεία, είχαν... διαρρήξει και εννέα αυτοκίνητα την επόμενη ημέρα, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους ραδιοκασετόφωνα και άλλα αντικείμενα. Στην κατοχή τους βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, κουκούλες και σουγιάδες.
newsblog

Ιδού όλοι οι προκλητικοί μισθοί της ΕΡΤ!!! - Προσοχή είναι ακατάλληλο

AΠΙΣΤΕΥΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

Αυτοί είναι οι μισθοί των δημοσιογράφων της ΕΡΤ! Διαβάστε τους και καλά Χριστούγεννα. Ο Π.Γερουλάνος έπρεπε να ξεκινήσει από εκεί την πρώτη ημέρα που πήγε στο υπουργείο.
Όλα τα μεγάλα ονόματα πόσα παίρνουν και μάλιστα κάποιους θα τους δείτε, δύο και τρεις φορές επειδή παίρνουν τα χρήματα ανά εξάμηνο!

Παιδιά σας προειδοποιούμε ότι είναι επικίνδυνο για όσους έχουν την καρδιά τους να δούνε την λίστα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ - ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ


ΛΥΡΙΤΖΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ- ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 324.000 -Δ/ΝΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣΕΤΟΣ 324.000

ΧΟΥΚΛΗ ΜΑΡΙΑ -ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 218.976

ΤΣΟΥΚΑΛΑ ΜΠΗΛΙΩ - ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 176.400

ΤΣΑΠΑΝΙΔΟΥ ΠΑΡΘΕΝΑ - ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ - 143.514

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ - ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ - 136.800

ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ -ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 126.000

ΖΟΥΛΑ ΟΔΥΣΣΕΥΣ - ΤΗΛΕΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ 120.000

ΝΤΑΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ 114.000

ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΑΥΛΟΣ - ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 113.880

ΤΣΑΠΑΝΙΔΟΥ ΠΑΡΘΕΝΑ -ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ - ΕΞΑΜΗΝΟ 113.516

ΧΑΡΙΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗΣ 105.600

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ -ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ -104.400

ΚΥΒΕΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ 102.002

ΛΕΩΝΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ - ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ 98.400

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ -ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 96.000

ΡΟΥΜΠΑΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ -ΣΥΝΤΗΡ.& ΑΝΑΤΥΠ.ΦΩΤΟΓΡ.ΑΡΧΕΙΟΥΕΤΟΣ 94.286

ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ - ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 87.600

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ - ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 84.000

ΓΡΙΠΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ - ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗΣ 84.000

ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ - ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 84.000

ΚΟΡΩΝΑΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ - 84.000

ΜΠΑΛOΔΗΜΟΥ ΜΑΡΙΑ - ΤΗΛΕΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΕΑ ΑΝΝΑ - ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 78.840

ΤΣΩΧΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ - ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 78.840

ΤΑΝΙΜΑΝΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ - ΕΙΚΟΝΟΛΗΠΤΗΣ 76.066

ΓΑΒΡΑ ΠΗΝΕΛΟΠΗ - ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 75.420

ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ - ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Η/Υ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 75.000

ΚΟΥΒΑΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 72.000

ΚΩΣΤΑΡΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ - ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 72.000

ΠΟΛΙΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ - 72.000

ΧΡΗΣΤΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 71.520

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΕΑ ΑΝΝΑ - ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 70.956

ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ - ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 70.800

ΜΑΛΟΥΧΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 70.080

ΖΟΥΛΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ - ΣΥΝΤΗΡ.& ΑΝΑΤΥΠ.ΦΩΤΟΓΡ.ΑΡΧΕΙΟΥ 68.985

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ - ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ 66.000

ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 66.000

ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 66.000

ΒΕΡΝΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 65.880

ΒΕΡΝΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 65.880 (21.960+43.920)Δ/ΝΣΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ - ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 64.800

ΚΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΑΜΑΤΕΛΟΥΑΝΝΑ - ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 64.800

ΜΠΑΛΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ - ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 64.800

ΠΟΛΙΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 64.800 (21.600+43.200)Δ/ΝΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ ΕΚΠΟΜΠΩΝ

ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ - ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ (ΕΞΑΜΗΝΟ)64.547

ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ - ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 64.500

ΜΠΟΓΙΑΤΖΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 64.200

ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ - ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣΕΚΠΟΜΠΗ 63.600

ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ - ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ(ΕΞΑΜΗΝΟ)63.072

ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ - ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ (ΕΞΑΜΗΝΟ) 63.000

ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ - ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ(ΕΞΑΜΗΝΟ) 63.000

ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 63.000

ΑΜΥΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΤΗΛΕΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ 62.400

ΤΣΙΤΣΙΜΠΙΚΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ - ΤΗΛΕΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ 62.400

ΚΑΝΑΒΟΣ ΑΛΕΞΙΟΣ - ΟΡΓ.ΣΧΕΔ.ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ 61.800

ΚΟΤΤΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ - ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 61.320

ΣΚΑΛΙΣΤΗΡΑΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ - ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ 60.160

ΒΕΛΑΝΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ - ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ 60.000

ΚΩΣΤΑΒΑΡΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ - ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ - 60.000

ΛΙΑΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗΣ-ΡΙΑ 60.000

ΣΤΕΦΑΝΕΑΣ ΠΕΤΡΟΣ - ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣΕΚΠΟΜΠΗ 60.00040.00020.000ΔΟΥ-ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΛΕΥΚΟΒΙΤΣ ΣΤΕΛΙΟΣ - ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ (ΔΕΚΑΜΗΝΟ) 59.000

ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣΕΤΟΣ 58.800

ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΣ - ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ 58.799

ΖΟΥΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 58.428

ΤΡΙΛΙΚΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ - ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ (ΕΞΑΜΗΝΟ) 57.300

ΤΡΙΛΙΚΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ - ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ (ΕΞΑΜΗΝΟ) 57.300

ΠΑΚΑΘΕΟΔΩΡΑ ΜΙΧΑΗΛ - ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ (ΔΕΚΑΜΗΝΟ) 57.000

(Οι μισθοί είναι από το fimotro)

Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2009

"Ο μετανάστης δεν είναι εχθρός"μας λέει ο Jeffrey.Aπο κοντά και ο ανάξιος παπάς ,ο Ιερώνυμος

Για την έναρξη μίας νέας πολιτικής, η οποία έχει ως στόχο μία κοινωνία ασφάλειας, ειρήνης και ανθρωπιάς έκανε λόγο ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου στο υπουργικό συμβούλιο, όπου συζητάται το νομοσχέδιο για την απόκτηση ιθαγένειας από μετανάστες δεύτερης γενιάς.


«Εγκαινιάζουμε μια νέα μεταναστευτική πολιτική, οι μετανάστες αποτελούν ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της παραγωγικής Ελλάδας, όσο δεν τους εντάσσουμε αρμονικά στην κοινωνία μας τόσο μπορεί να δημιουργούνται ρήγματα στη συνοχή της. Ο μετανάστης δεν είναι εχθρός και η κοινωνική ένταξη και η δημιουργία προϋποθέσεων αρμονικής συμβίωσης είναι το καλύτερο αντίδοτο για το φόβο και την ανασφάλεια» είπε ο πρωθυπουργός.


Στη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου παρίσταται ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, τον οποίο ο κ. Παπανδρέου ευχαρίστησε για την παρουσία του και επειδή η εκκλησία συμβάλλει στη στήριξη των αποκλεισμένων και των μεταναστών.


Από την πλευρά του, ο Αρχιεπίσκοπος ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό που συμπαραστέκεται στην προσπάθεια της εκκλησίας και τόνισε πως το προνοϊακό έργο πρέπει να είναι στην πρώτη γραμμή.


Αντίδραση ΛΑΟΣ


Σχετικά με την πρόθεση της κυβέρνησης να χορηγήσει ιθαγένεια και δικαίωμα ψήφου σε μετανάστες, ο Εκπρόσωπος του ΛΑ.Ο.Σ, κ. Κώστας Αϊβαλιώτης δήλωσε:


«Αλλοίωσαν τις οικονομικές δυνατότητες της χώρας. Αλλοίωσαν το φρόνημα του λαού. Τώρα αλλοιώνουν και το εκλογικό σώμα.


Αν πιστεύουν πως τους ψήφισε γι΄ αυτό ο Ελληνικός λαός, τους προκαλούμε να θέσουν την πρότασή τους σε δημοψήφισμα.


Ο ΛΑ.Ο.Σ θα απευθυνθεί στον λαό για να σταματήσει το ξεπούλημα της ψήφου του».
Zougla.gr

Η ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ Ε.Ε.


Σύμφωνα με κοινοτική έκθεση που ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες και αξιολογεί «την αποδοτικότητα και το κόστος των μεγάλων έργων» που χρηματοδοτήθηκαν από κονδύλια του Γ’ ΚΠΣ, η Ελλάδα υπερτερεί σε σχέση με τις υπόλοιπες χώρες της ΕΕ στις υπερβάσεις κόστους αλλά και ακρίβειας όσον αφορά συγκεκριμένα έργα υποδομής. Ενδεικτικό είναι ότι σύμφωνα με συγκριτικά στοιχεία της έκθεσης, στη χώρα μας ένα χιλιόμετρο αυτοκινητόδρομου αξίζει ως και 65 εκ. ευρώ, τη στιγμή που το ακριβότερο των έργων στα υπόλοιπα κοινοτικά κράτη έχει δημόσιο κόστος 20 εκ. ευρώ ανά χιλιόμετρο, ενώ το μέσο κόστος των επενδύσεων αυτών ανά την ΕΕ είναι 5 εκ. ευρώ ανά χιλιόμετρο.
Η έκθεση αποκαλύπτει υπερβάσεις κόστους της τάξης του 100% του κόστους των ελληνικών έργων υποδομής. Αξιοπρόσεχτο είναι το σημείο της έκθεσης που αφορά τις τεράστιες αποκλίσεις στο κόστος μεταξύ των ελληνικών έργων ακόμη και όταν ανήκουν σε υπερεργολαβίες του ίδιου άξονα. Μερικά έργα για παράδειγμα, είχαν χαμηλότερο κόστος από τον αρχικό σχεδιασμό. Η κακή διαχείριση των κοινοτικών κονδυλίων αύξησε το κόστος για τον κοινοτικό προϋπολογισμό αλλά και στέρησε από την Ελλάδα άλλες υποδομές που είχε ανάγκη. Τα βασικά στοιχεία που δίνει η μελέτη αφορούν, κυρίως, την Εγνατία Οδό. Το Τμήμα Ιωάννινα-Μέτσοβο της Εγνατίας κόστισε περίπου 65 εκ. ευρώ ανά χιλιόμετρο. Αντιθέτως, υπάρχουν τουλάχιστον 4 έργα υποδομής που ήταν πολύ πιο φθηνά από άλλα κοινοτικά, όπως το τμήμα της Εγνατίας Οδού στη γέφυρα Νέστου, το οποίο κόστισε περίπου 5 εκ. ευρώ ανά χιλιόμετρο. Επίσης, επισημαίνεται ότι οι αρμόδιες ελληνικές υπηρεσίες δεν έδωσαν επαρκή στοιχεία για κάποια έργα έτσι ώστε να εξαχθούν τα αποτελέσματα.
Από την άλλη, 28 από τα 173 έργα αποδείχθηκαν ημιτελή και συνεπώς μεταβιβάζονται στο ΕΣΠΑ. Κάποια άλλα έργα, σύμφωνα με τη μελέτη, δημιουργήθηκαν για να καλύψουν τις τρύπες άλλων οδικών συμβάσεων έργων που χρηματοδοτούνταν από τα κοινοτικά κονδύλια. Το δεύτερο στοιχείο που προβάλλεται είναι αυτό της Αττικής Οδού, έργο που ενώ αρχικά το κόστος του είχε υπολογισθεί στα 9 εκ. ευρώ τελικά έφτασε στα 20 εκ. ευρώ, δηλαδή πρόκειται για αύξηση που υπερέβη το 100% του αρχικού προϋπολογισμού. Αντιστοίχως, το έργο του Κηφισού είχε υπολογισθεί αρχικά στα 26-27 εκ. ευρώ ανά χιλιόμετρο και τελικά το κατασκευαστικό του κόστος ήταν 36 εκ. ευρώ ανά χιλιόμετρο. Τέλος, μιλώντας πάλι για συγκεκριμένα έργα, οι χρονικές καθυστερήσεις φτάνουν στο 24,4% του αρχικού σχεδιασμού όταν πρόκειται για σιδηροδρομικά δίκτυα, στο 17,8% όταν πρόκειται για οδικές υποδομές, στο 13,2% για το τραμ και το μετρό και στο 12,6% στις ενεργειακές επιχειρήσεις.
Απο ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

Η "ΛΥΣΗ" ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΟΔΗΓΕΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ


Ως γνωστόν ο κ. Χριστόφιας ισχυρίζεται ότι προωθεί επειγόντως τη λύση του Κυπριακού "από Κυπρίους για Κυπρίους", με τον συνεχή βέβαια έλεγχο και την έγκριση της τουρκίας, για να αποφύγει δήθεν την διχοτόμηση.Το ελέυθερο σήμερα τμήμα της Κύπρου τίθεται και αυτό υπό τον έλεγχο της τουρκίας με αποτέλεσμα σύντομα και σταδιακά να τουρκοποπιηθεί. Αυτό ο κ. Χριστόφιας το βάφτισε ενοποίηση!!
Είναι δυνατόν οι κομματικές συντροφικές αγκυλώσεις του Προέδρου Χριστόφια να τον κάνουν να μην αντιλαμβάνεται μέχρι που ολίσθησε και ότι οδηγεί την ελληνική Κύπρο (με 82% των κατοίκων της Έλληνες) σε καταστροφή και τουρκοποίηση;
Η ΔΙΖΩΝΙΚΗ ΔΙΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
του Λουκή Γ. Λουκαΐδη*
Ομοσπονδιακό κράτος είναι το κράτος που σε αντίθεση με το ενιαίο αποτελείται από περιοχές που έχουν καθορισμένη αυτονομία την οποία εφαρμόζει η κάθε μια με δικά της όργανα (εκτελεστικά, νομοθετικά και δικαστικά) ενώ παράλληλα υπάρχει μια κεντρική κυβέρνηση (ομοσπονδιακή) η οποία έχει αρμοδιότητες που ασκούνται απ’ ευθείας σε ολόκληρο το ομοσπονδιακό κράτος, δηλαδή σε όλες τις περιοχές, με άλλα δικά της (ομοσπονδιακά) όργανα (εκτελεστικά κλπ).
Συνεπώς ο λαός των σχετικά αυτόνομων περιοχών υπάγεται απ’ ευθείας σε δυο εξουσίες εκείνη της κεντρικής κυβέρνησης και εκείνη της περιοχής όπου κατοικεί. Οι εξουσίες αυτές κατά κανόνα δεν συγκρούονται. Τα περισσότερα κράτη είναι ενιαία π.χ. Γαλλία, Σουηδία, Ελλάς κ.α. Παραδείγματα ομοσπονδιακών κρατών είναι οι Η.Π.Α., Καναδάς, Αυστραλία, Ελβετία.
Ο κλασσικός τρόπος δημιουργίας του ομοσπονδιακού κράτους είναι δια της συνένωσης δυο ή περισσότερων κρατών υπό μια κοινή εξουσία ανεξάρτητη των εξουσιών κάθε κράτους τα οποία το απαρτίζουν (πχ ΗΠΑ, Ελβετία). Υπάρχει όμως και η περίπτωση δημιουργίας ομοσπονδιακού κράτους δια της αποσύνθεσης ήδη υφισταμένου ενιαίου κράτους (π.χ. Ρωσία, Βραζιλία). Το ομοσπονδιακό κράτος είναι πολύπλοκο και πολυδάπανο λόγω των πολλών κρατικών οργάνων και διαδικασιών που απαιτούνται για την λειτουργία του. Βασικές προϋποθέσεις σε κάθε ομοσπονδιακό κράτος είναι η ενότητα του μέσω του σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε ολόκληρη την επικράτεια του(δικαίωμα εγκατάστασης ιδιοκτησίας, πολιτικά δικαιώματα κλπ), του κοινού νομίσματος, των κοινών βασικών αρχών δικαίου και της απαγόρευση φυλετικών διακρίσεων. Στα ομοσπονδιακά κράτη δεν νοείται να διαχωρίζονται οι περιοχές που συνθέτουν το κράτος ή τα ανθρώπινα δικαιώματα με βάση φυλετικά κριτήρια ή, στην περίπτωση των ατομικών δικαιωμάτων, ανάλογα με την περιοχή που τυγχάνει να εισέρχεται ένας υπήκοος του κράτους.
Αυτά τα αρνητικά στοιχεία εντείνονται αν οι περιφέρειες είναι δυο όπως συνέβη με τη Τσεχοσλοβακία, η οποία τελικά χωρίστηκε σε δυο ανεξάρτητα κράτη έστω και αν δεν υπήρχαν τα επιπρόσθετα προβλήματα αναγκαστικού φυλετικού διαχωρισμού και αποκλεισμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε οποιαδήποτε περιοχή. Εξάλλου η σύνθεση ενός ομόσπονδου κράτους με δυο μόνο ισότιμες περιοχές αποτελεί από μόνο του πρόβλημα λόγω της δυνατότητας κάθε περιφέρειας, ανεξάρτητα αν ο πληθυσμός της αποτελεί μειοψηφία στο σύνολο του κράτος, να μπλοκάρει από μόνη της τις αποφάσεις της κεντρικής ομοσπονδιακής κυβέρνησης.
Στην Κύπρο το προτεινόμενο ομοσπονδιακό κράτος θα απαρτίζεται (όπως ο όρος διζωνική εξυπακούει) από δυο μόνο περιφέρειες και θα κυβερνώνται από τις δυο κοινότητες Ε/Κ και Τ/Κ αντιστοίχως.
Τέτοιο πολιτειακό κατασκεύασμα δεν υπήρξε ούτε αναμένεται να υπάρξει άλλο ποτέ σε όλο τον κόσμο. Για να επιτευχθεί δε αυτό απαιτείται
α) δημιουργία περιοχών βάσει γεωγραφικού διαχωρισμού και κοινοτικών/φυλετικών διακρίσεων και β) αποκλεισμός των πολιτικών δικαιωμάτων και της πρόσβασης στις δημόσιες υπηρεσίες με ίση μεταχείριση των μελών κάθε κοινότητας στην περιοχή που θα διοικείται από την άλλη κοινότητα.
Και οι δυο αυτές συνέπειες θα συγκρούονται με διεθνείς Συνθήκες Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων που οπωσδήποτε θα συνεχίσουν να δεσμεύουν την Κύπρο. Βέβαια οι Τούρκοι ζητούν επιπρόσθετα να αποκλεισθούν τα ανθρώπινα δικαιώματα εγκατάστασης και περιουσίας σε κάθε περιοχή σε σχέση με την κοινότητα της άλλης περιοχής.
Και τούτο διότι για την εξασφάλιση της δικοινοτικής μορφής της λύσης που θα συνεπάγεται διοίκηση της μιας από τις δυο περιοχές από τους Τ/Κ επιδιώκεται η πλειοψηφία των κατοίκων και της ακίνητης ιδιοκτησίας να είναι Τ/Κ πάνω σε μόνιμη βάση.
Ουσιαστικά οι Τούρκοι επιδιώκουν ένα εθνικό ξεκαθάρισμα στην περιοχή που θα διοικούν για να διαιωνίσουν την τουρκοποίηση της περιοχής αυτής ως πρόδρομο ανεξαρτητοποίησής τους ως κρατικής οντότητας για να μην πω και τουρκοποίηση της υπόλοιπης Κύπρου. Αυτή ήταν πάντοτε η Τουρκική επιδίωξη και πέτυχαν ουσιαστικά την υλοποίηση της με το Σχέδιο Ανάν. Ένα Σχέδιο που καταδίκασε ο Κυπριακός λαός αλλά που δυστυχώς συνεχίζουν ορισμένοι πολιτικοί να προσπαθούν να το επαναφέρουν αφού το τσιμεντώσουν.
Με τα δεδομένα λοιπόν της Κύπρου η διζωνική δικοινοτική ομοσπονδία θα πάσχει από τα εξής σοβαρά προβλήματα: Θα διαχωρίζεται το κράτος σε δυο περιοχές Ε/Κ και Τ/Κ που η κοινοτική διακυβέρνησή τους θα καταστήσει την Τ/Κ περιφέρεια ουσιαστικά ανεξέλεγκτη. Και τούτο λόγω
α) της διαχρονικής πολιτικής της Τουρκίας για ανεξαρτησία της Τ/Κ περιοχής, β) της άρνησης της Τ/Κ πλευράς να υπαχθεί σε μια κεντρική κυβέρνηση με ευρείες εξουσίες σε ολόκληρο το ομοσπονδιακό κράτος και γ) την απαίτηση της Τουρκικής πλευράς για λήψη των αποφάσεων της κεντρικής κυβέρνησης σε σχέση με όλα τα θέματα με τη σύμφωνη γνώμη της Τ/Κ περιφέρειας.
Οι Τουρκικές αυτές απαιτήσεις έγιναν ήδη αποδεκτές από την παρούσα κυβέρνηση. Συνέπεια αυτή της κατάστασης είναι ότι
α) οι έποικοι θα πολλαπλασιάζονται και νόμιμα και απεριόριστα λόγω του ελέγχου των βορείων συνόρων της Κύπρου από μία ανεξέλεγκτη Τ/Κ διοίκηση υποταγμένη στην Τουρκία, β) οι Ε/Κ θα στερούνται βασικών ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Τ/Κ περιφέρεια και γ) θα καταλήξουμε σε νομιμοποίηση ουσιαστικής διχοτόμησης που θα οδηγήσει τελικά σε ένα ανεξάρτητο Τ/Κ κράτος που πολύ ευκολότερα παρά τώρα θα τύχει διεθνούς αναγνώρισης και που θα επεκτείνει την επιρροή του και στην υπόλοιπη Κύπρο.
Το σχέδιο Ανάν που διευκόλυνε τα Τουρκικά σχέδια και διέλυε την Κυπριακή Δημοκρατία συντάχθηκε από την ομάδα των συνεργατών του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών. Στην ομάδα αυτή πρωταρχικό ρόλο διαδραμάτισε ως νομικός σύμβουλος για το σχέδιο ο Ελβετός Didier Pfirter.
Σε ένα άρθρο που δημοσίευσε το 2007[1] προ τιμή του φίλου του επίσης Ελβετού Προέδρου, τότε, του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Κου Wildhaber παραδόξως, καταδικάζει το γεωγραφικό διαχωρισμό ξεχωριστών εθνικών ομάδων λέγοντας τα εξής:
«Από πλευράς ανθρωπίνων δικαιωμάτων ο γεωγραφικός διαχωρισμός δυο ξεχωριστών εθνικών ομάδων είναι εξαιρετικά προβληματικό εγχείρημα που δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί χωρίς επέμβαση με πολύ οδυνηρούς και δραστικούς τρόπους με τις ζωές και τα ανθρώπινα δικαιώματα του επηρεαζόμενου λαού.
Οποτεδήποτε αυτό συνέβηκε οι ζωές των θυμάτων κατεστράφησαν σε ουσιαστικό βαθμό και μόνο τα παιδιά τους ή άλλοι απόγονοι τους μπόρεσαν λίγο πολύ να αναπτύξουν ρίζες κάπου αλλού. Κάτω από ομαλές συνθήκες φαίνεται κυριολεκτικά αδύνατο να βρεθεί ένα νόμιμο δημόσιο συμφέρον που θα ήταν αρκετά ισχυρό για να δικαιολογήσει μια τέτοια δραστική επέμβαση στα ανθρώπινα δικαιώματα.»
Υπενθυμίζω πάλιν εδώ την κατάρρευση της διζωνικής ομοσπονδίας της Τσεχοσλοβακίας που ήταν διαμελισμένη σε δυο περιφέρειες που κατοικούντο από Τσέχους και Σλοβάκους αντιστοίχως. Η κατάρρευση επήλθε μόλις έφυγε το κομμουνιστικό σύστημα που επιβαλλόταν από τη Σοβιετική Ένωση δια της βίας και επενεργούσε σαν ενοποιητικό στοιχείο. Σημειώνω εδώ ότι μετά την απελευθέρωση της από το κομμουνιστικό καθεστώς και παρόλο που τα ανθρώπινα δικαιώματα όπως της ελεύθερης εγκατάστασης, ιδιοκτησίας και πολιτικών δικαιωμάτων ήταν κατοχυρωμένα βάσει τη Ευρωπαϊκής σύμβασης ανθρωπίνων δικαιωμάτων την οποία η Τσεχοσλοβακία επικύρωσε, η κατάρρευση του ομόσπονδου κράτους δεν αποφεύχθηκε. Και τούτο οφειλόταν απλώς στη διπεριφερειακή φύση του κράτους και στο γεωγραφικό de facto διαχωρισμό των δυο εθνικών ομάδων. De facto γεωγραφικός διαχωρισμός εθνικών ομάδων υπάρχει και στο Βέλγιο που γι’ αυτό και μόνο τον λόγο κινδυνεύει να διαλυθεί.
Η χώρα αυτή είναι μεν ομόσπονδο κράτος άλλα παρά την εκ των πραγμάτων διαίρεση σε περιφέρειες που κατοικούνται από διαφορετικές εθνικές κοινότητες το Σύνταγμα διασφαλίζει τα ανθρώπινα δικαιώματα χωρίς φυλετικές διακρίσεις όπως ορισμένοι στην Κύπρο εκ του πονηρού διατείνονται.
Στο Βέλγιο υπάρχει ελευθερία εγκατάστασης και ιδιοκτησίας όλων των Βέλγων σε ολόκληρη την επικράτεια της χώρας.
Χρήσιμη είναι και η αναφορά στη Βοσνία και Ερζεγοβίνη. Το πρόβλημα είναι γνωστό. Υποτίθεται ότι δόθηκε λύση σ’ αυτό με τη συμφωνία Dayton στις Η.Π.Α. Η λύση στηριζόταν και προέβλεπε διαχωρισμό και ξεχωριστά δικαιώματα των τριών εθνικών ομάδων του πληθυσμού δηλ. των Σέρβων, των Βοσνίων και των Κροατών. Κατοχύρωνε συνεταιρική και εκ περιτροπής διακυβέρνηση της χώρας με βάση εθνικιστικά και φυλετικά κριτήρια.
Μέχρι σήμερα η λύση αυτή δεν λειτουργεί. Διατηρείται επιφανειακά και τυπικά λόγω της παραμονής των ευρωπαϊκών στρατευμάτων που βρίσκονται εκεί για την υλοποίηση της λύσης. Η ένταση υπάρχει, η δυσλειτουργία συνεχίζεται και μόλις φύγουν τα στρατεύματα αναμένεται ότι το όλο πολιτειακό κατασκεύασμα θα καταρρεύσει.
Η λύση της διζωνικής δικοινοτικής ομόσπονδης κυπριακής πολιτείας υιοθετήθηκε, λόγω και της δικής μας πολιτικής στο θέμα αυτό, σε ψηφίσματα των Ηνωμένων Εθνών και άλλων διεθνών οργανισμών. Δυστυχώς αντί οι πολιτικές μας ηγεσίες να αναπροσαρμόζουν τις επιδιώξεις τους σύμφωνα με τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις άλλες αρχές του διεθνούς δικαίου επέμεναν στη διζωνική δικοινοτική ομοσπονδία.
Όμως παρά την παραχώρηση αυτή οι Τούρκοι για 35 ολόκληρα χρόνια επεδίωκαν ακόμα χειρότερη λύση για την Κύπρο, μια λύση που θα εξυπηρετούσε αποκλειστικά τα συμφέροντα της Τουρκίας.
Έστω και τώρα όμως πιστεύω ότι μεταξύ νομιμοποίησης της διχοτόμησης- που όπως εξήγησα προηγουμένως θα επέλθει οπωσδήποτε με την παρούσα πολιτική- και της εφαρμογής των αρχών της Ε.Ε. δεν βλέπω γιατί οι ξένοι να μπορούν λογικά να αντιτάξουν την πρώτη πορεία αντί της δεύτερης. Έχω τη γνώμη ότι θα προτιμούσαν να μη δεχτούν στην οικογένεια τους ένα κράτος διαμελισμένο βάσει φυλετικών διακρίσεων.Οι Τούρκοι θα το δεχτούν; Οι Τούρκοι δεν δέχονται ούτε κράτος ενοποιημένο με βάση αρχές ούτε καν τις αρχές της Ε.Ε. Συνεπώς επειδή οι θέσεις τους είναι αδιάλλακτες και καταστρεπτικές για την πατρίδα μας έχουμε τουλάχιστον υποχρέωση να υπερασπίσουμε τον κυπριακό λαό με ασπίδα τις αρχές της Ε.Ε. Και να προσπαθήσουμε να πείσουμε τους ξένους για την ορθότητα των επιδιώξεων μας αφού τους ενημερώσουμε για τις απαράδεκτες θέσεις των Τούρκων κάτι που δεν έγινε αποτελεσματικά από την πολιτική μας ηγεσία.
Η συνεχής δε αρνητική Τουρκική στάση σε σχέση μάλιστα με από μέρους μας παραχωρήσεις πέρα ακόμη και από τις αρχές που ανάφερα, που συνεχίζει μέχρι σήμερα δίνει την ευκαιρία στην πολιτική μας ηγεσία να εκθέσει την Τουρκία ως κατέχουσα μια ευρωπαϊκή χώρα για 35 χρόνια ως παραβιάζουσα τα ανθρώπινα δικαιώματα και ως επιδιώκουσα μια λύση που να διχοτομεί την Κύπρο δίνοντας έτσι σε μας το δικαίωμα να επανέλθουμε στη διεκδίκηση αρχών και αξιών πάνω στις οποίες να στηρίζεται η λύση του προβλήματος μας. Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία καταστρατηγεί τα ανθρώπινα δικαιώματα και αποτελεί σίγουρη συνταγή για καταστροφή της Κυπριακής Δημοκρατίας και του Κυπριακού Ελληνισμού. Πρέπει να την αποτρέψουμε.
Σε αυτή την προσπάθεια πρέπει όλοι μας να στρατευθούμε. Το χρωστούμε στους νεκρούς ήρωες μας, στα παιδιά μας, στις επόμενες γενιές, στην πατρίδα μας.
* Ο δικηγόρος Λουκής Γ. Λουκαΐδης είναι τέως Δικαστής του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου
Εστάλη απο http://www.berlin-athen.eu/