ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2009

Καλώς ήρθατε στη "Δημοκρατία της Μακεδονίας" - Ελληνική Έκδοση..


Εκτύπωση
Στα χέρια μας έφτασε σήμερα το παρόν φυλλάδιο, το οποίο διανέμεται σε όσους Έλληνες οδηγούς περνούν τα σύνορα των Σκοπίων και το οποίο δέχτηκε να παραλάβει Έλληνας από την Κομοτηνή.
Με έκπληξη διαβάζουμε, όχι τόσο το "καλώς ήρθατε στη Δημοκρατία της Μακεδονίας", όσο το "Ελληνική Έκδοση" που βρίσκεται τυπωμένο στην πάνω δεξιά γωνία του φυλλαδίου.
Η κίνηση αυτή των γειτόνων μας δε θα πρέπει να μας ξαφνιάσει, καθώς καταφέρνουν πάντα να ξεπερνούν τον εαυτό τους σε θράσος και προσβλητικές κινήσεις εναντίον της Ελλάδας.

Παρ' όλα αυτά, και ενώ μπορεί να γίνει κατανοητή η ανάγκη των κατά φαντασίαν "Μακεδόνων" να προβάλουν παντού το όνομα που έχουν αυθαίρετα δώσει στη χώρα τους, οφείλουν να κρατήσουν έστω τα τυπικά, αναγράφοντας το όνομα της χώρας τους όπως αυτή είναι αναγνωρισμένη-έστω και προσωρινά- στην Ελληνική Έκδοση του φυλλαδίου τους, εφόσον για την Ελλάδα, ισχύει το ΠΓΔΜ.
Δε θα μιλήσουμε για το τι θα έπρεπε κάθε Έλληνας οδηγός να κάνει σε περίπτωση που του δοθεί το παρόν φυλλάδιο, καθώς αυτό εναπόκειται στη συνείδηση του καθενός.

Δε θα θέσουμε ερωτήματα ως προς το πού τυπώθηκε και από ποιούς μεταφράστηκε το εν λόγω φυλλάδιο.
Δε θα αναρωτηθούμε καν για το αν η Ελληνική κυβέρνηση γνωρίζει  την ύπαρξη του φυλλαδίου, μια που από ρητορικά ερωτήματα είμαστε πλήρεις.
Θα περιμένουμε όμως από την κυβέρνηση να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων δίνοντας επιτέλους την απάντηση που αρμόζει στην ανεξάντλητα ξιπασμένη συμπεριφορά των Σκοπίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: