ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2009

ΠΙΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ;

Ο Σιωνιστής Γκόρ ανέλαβε ''εργολαβικά'' να μας σώσει από τι? ρε καραγκιόζη? Από Σένα κινδυνεύει η ανθρωπότητα από το CO2 οχι !!! Ο Ηλιος ΗΛΙΘΙΕ ΓΚΟΡ αυτός κάνει κουμάντο!

!!!Σήμερα είναι ο ιδρυτής και πρόεδρος της Συμμαχία για την προστασία του κλίματος, Η συν-ιδρυτής και πρόεδρος της Generation Investment Management, Η συν-ιδρυτής και πρόεδρος της Current TV, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Apple συμπ., Και ανώτερος σύμβουλος Google.[6] Γκορ είναι επίσης εταίρος στην επιχειρηματικών κεφαλαίων επιχείρηση, Kleiner Perkins Caufield & Byers, Η αλλαγή κλάσης επιχείρησης λύσεις ομάδα του κλίματος.[7][8] Επιπλέον, είναι για τις σχολές της Middle Tennessee State University ως επισκέπτης καθηγητής, και ήταν επισκέπτης καθηγητής στο Columbia University Graduate School of Journalism, Fisk University, Και το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, Λος Άντζελες.


Αλ ΓκορΟ πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Αλ Γκόρ είπε πως Κίνα και ΗΠΑ πρέπει να ενεργήσουν άμεσα για τις κλιματικές αλλαγές.
"Η κρίση χειροτερεύει με ταχύτητα, με "τ" κεφαλαίο. Πρέπει να πάρουμε περισσότερες πολιτικές αποφάσεις σε παγκόσμια κλίμακα για να προσπαθήσουμε να κάνουμε τις απαραίτητες αλλαγές και ό,τι άλλο χρειάζεται προκειμένου οι χώρες- κλειδιά του κόσμου να επιλύσουν την κρίση" είπε ο Αλ Γκορ σε γαλλικό κανάλι. 
ΙΔΡΥΤΗΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΟΣ ΜΕΤΟΧΟΣ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ !

Generation Investment Management LLP (GIM) είναι με έδρα το Λονδίνο εταιρεία διαχείρισης επενδύσεων με στυλ επενδύσεων που συνδυάζει τις παραδοσιακές έρευνα ιδίων κεφαλαίων, με έμφαση σε παράγοντες της βιωσιμότητας, συμπεριλαμβανομένης της κοινωνικής και περιβαλλοντικής ευθύνης και της εταιρικής διακυβέρνησης.
Πρώην U. S. Αντιπρόεδρος Αλ Γκορ Είναι πρόεδρος της Παραγωγής, και David Blood - Πρώην διευθύνων σύμβουλος της Goldman Sachs Asset Management - είναι Διευθύνων Σύμβουλος. Το ζεύγος έχει δώσει η εταιρία παρατσούκλι του, "Αίμα και Γκορ."
Generation Investment Management LLP είναι άδεια και ελέγχεται από την Financial Services Authority στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Γενιά έχει οικοδομήσει μια παγκόσμια πλατφόρμα της έρευνας για την ενσωμάτωση της αειφορίας στην έρευνα θεμελιωδών κεφάλαιο ανάλυση. Η εταιρεία εστιάζει στην οικονομική, περιβαλλοντική, κοινωνική, και τους κινδύνους της διακυβέρνησης και των ευκαιριών που μπορούν να επηρεάσουν ουσιωδώς την ικανότητα μιας εταιρείας να διατηρηθεί η αποδοτικότητα και να παραδώσει επιστρέφει.
Generation Investment Management LLP
Τύπος Ανεξάρτητη, ιδιωτικές, ιδιοκτήτης-διαχείριση της εταιρικής σχέσης
Ιδρύθηκε 2004
Έδρα Flag of the United Kingdom.svg Λονδίνο, Αγγλία
Flag of the United States.svg Ουάσιγκτον συνεχές
Ανθρώπους-κλειδιά Αλ Γκορ, Πρόεδρος
David Blood, Managing Partner
Mark Ferguson, Chief Investment Officer
Peter Harris, Chief Operating Officer
Peter S. Knight, Πρόεδρος της γενιάς των ΗΠΑ
Colin le Duc, Επικεφαλής της Έρευνας
Μισθωτοί 32 (2008)
Ιστοσελίδα www.generationim.com


Δεν υπάρχουν σχόλια: