ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2009

ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΑΣ ΤΟ ΧΑΛΙ...ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ



Η ΕΛΛΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΚΡΟΝ ΕΙΣ ΑΚΡΟΝ ΚΑΙ  ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΚΑΙ  Η ΒΑΣΙΛΟΜΗΤΩΡ, ΣΧΕΔΟΝ ΑΙΩΝΟΒΙΑ,  MARGARET CHAD ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ
Το ζεϊμπέκικο της Μαργαρίτας Παπανδρέου! Εστω και ετεροχρονισμένα, το έκαψε για τη μεγάλη νίκη του γιου της στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου. Χόρεψε ένα βαρύ ζεϊμπέκικο για τον Γιώργο της. Αλλωστε, δέκα μονάδες ήταν αυτές... Παρασκευή μεσημέρι, η Μαργαρίτα Παπανδρέου βγαίνει από μια πολυτελέστατη Mercedes μαζί με τρεις φίλες της. Ολες μαζί κατευθύνονται στη «Στοά Αθανάτων». Είναι καλεσμένες της προξένου της Ακτής Ελεφαντοστού Μέρως Κεσεσίογλου. Η κ. Παπανδρέου είναι εδώ και πολλά χρόνια καλή φίλη της κ. Κεσεσίογλου και δεν μπορούσε να αρνηθεί την πρόσκληση. Στην παρέα τους είναι επίσης η Βίκυ Τσιμάρα, πρώην νομαρχιακή σύμβουλος Αχαΐας.
Το μαγαζί δεν έχει γεμίσει ακόμα, όμως στο κεντρικό τραπέζι κάθεται η Μαργαρίτα Παπανδρέου με την παρέα της και, όπως είναι φυσικό, τα βλέμματα στρέφονται πάνω τους. Ντυμένη απλά και σικάτα, με παντελόνι και σακάκι, δείχνει καθαρά ότι απολαμβάνει τη μουσική. Παροτρύνει δε τις φίλες της να ανέβουν στην πίστα. Μαζί με τις υπόλοιπες κυρίες απολαμβάνει εκλεκτά εδέσματα τα οποία συνοδεύει με λευκό κρασί και σαλάτες. Κάποια στιγμή το μαγαζί αρχίζει να γεμίζει... Η κ. Παπανδρέου εξακολουθεί να είναι σε μεγάλα κέφια. Ζητάει από την ορχήστρα παραγγελιά, το «Νύχτωσε χωρίς φεγγάρι», και αμέσως ανεβαίνει στην πίστα και το χορεύει. Την ακολουθούν οι φίλες της που της χτυπάνε παλαμάκια και τη ραίνουν με λουλούδια. Εκείνη την ώρα αρχίζει να καταλαβαίνει όλο το μαγαζί ποια είναι η ψηλή, αριστοκρατική κυρία στην πίστα και αρχίζουν να τη χειροκροτούν και να της φωνάζουν «γεια σου Μαργαρίτα»!
Αφού χόρεψε το ζεϊμπέκικο, η μητέρα του πρωθυπουργού κάθισε και πάλι στη θέση της και αμέσως πολλοί από τους θαμώνες -ανάμεσά τους νέες κοπέλες αλλά και μεγαλύτερες γυναίκες- έσπευσαν να της ζητήσουν να φωτογραφηθούν μαζί της. Γλυκιά και ευγενική, η κυρία Παπανδρέου δεν τους χάλασε το χατίρι. Οπως άλλωστε έκανε και με το φωτογραφικό φακό της «Espresso», που την απαθανάτισε πιο κεφάτη από ποτέ!
απο την ESPRESSO

Δεν υπάρχουν σχόλια: