ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2009

ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΠΙΑ

Πρωτοφανείς ύβρεις κατά Αρχιεπισκόπου


Έντονα ενοχλημένα είναι αρκετά στελέχη του Δημοκρατικού Συναγερμού, σε σχέση με το περιεχόμενο χθεσινής γραπτής δήλωσης του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του κόμματος Χρίστου Πουργουρίδη. Παρά το γεγονός...

ότι ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Νίκος Αναστασιάδης, μόλις την περασμένη Δευτέρα είχε δηλώσει ότι δεν πρόκειται να μπει «σε μία λογική χαρακτηρισμών» σε σχέση με τον Αρχιεπίσκοπο Χρυσόστομο και κάλεσε όλους σε «ψυχραιμία, νηφαλιότητα και ολιγότερες δηλώσεις», ο κ. Πουργουρίδης προέβη χθες σε δήλωση πλούσια σε χαρακτηρισμούς, η οποία δεν χαρακτηριζόταν ούτε από ψυχραιμία, ούτε από νηφαλιότητα, ούτε από φειδώ.

«Ανοησίες» που διώχνουν τον κόσμο από την Εκκλησία
Σύμφωνα με τη δήλωσή του, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ αν είχε τη δυνατότητα να εκκλησιάζεται σε ορθόδοξη εκκλησία, η οποία να μην ανήκει στην Εκκλησία της Κύπρου, θα το έκανε ευχαρίστως. Όπως εξήγησε, «πηγαίνω εκκλησία για να βρω γαλήνη και φεύγω με ταραχή μεγάλη κάθε Χριστούγεννα και Ανάσταση, από τις ανοησίες που περιέχονται στις εγκυκλίους του Αρχιεπισκόπου». Πρόσθεσε δε, ότι ο λόγος του Αρχιεπισκόπου «αντί να ενώνει διχάζει» και ότι οι πράξεις του «αντί της αγάπης καλλιεργούν το μίσος»! Συνεπώς, επισήμανε, «απωθούν τον κόσμο αντί να τον φέρνουν κοντά στην Εκκλησία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: