ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2009

Υπάρχουν ακόμα ορισμένοι αφελείς ή ανόητοι, που νομίζουν ότι η ΚΚΕ α.ε ,είναι κόμμα της Εργατικής Τάξης.

Για τη θέση του ΚΚΕ



Σπύρος Χατζάρας

Ας σκεφτούν λιγάκι.(Αν το μπορούν)

Οι προλετάριοι δεν έχουν «πατρίδα». Γι΄ αυτό έρχονται, κατά εκατοντάδες χιλιάδες, οι «προλετάριοι» της Μαφίας, και των μυστικών υπηρεσιών της Τουρκίας και του Πακιστάν, που διακινούν την ηρωίνη.Και General manager, ανέλαβε η Αλέκα, που απαιτεί επίδομα 1400 εύρώ για τους Αλβανούς, που δουλεύουν με «μαύρα» μεροκάματα στις οικοδομές και στους εργολάβους ΣΔΙΤες.

Η «ανυπάκουη» General manager Αλέκα, όχι μόνο υπακούει στο σχέδιο της Ανοιχτής Κοινωνίας αλλά υιοθέτησε και την "ανθρωπιά". Έκανε και «χριστουγεννιάτικη εκδήλωση» (ή κομμουνίστρια), για τους λαθρομετανάστες.

Αυτή και ο Ιερώνυμος.(Γιάννης Λιάπης).

«Σας ευχόμαστε από καρδιάς τα παιδάκια σας να μεγαλώσουν όσο γίνεται καλύτερα, με υγεία, με τη δική σας φροντίδα αλλά και την ανθρώπινη αλληλεγγύη. Για εμάς αυτό το χρόνια πολλά και καλή χρονιά σημαίνουν και κάτι άλλο: Ξέρουμε τα βάσανα που έχετε εσείς ως μετανάστες αλλά και τα αδέρφια σας οι εργάτες και οι φτωχοί αγρότες εδώ στην Ελλάδα. Εμείς οι κομμουνιστές ξέρουμε και πού οφείλονται και ότι έχουν την ίδια αιτία. Για εμάς καλή χρονιά σημαίνει και καλοί αγώνες, δυνατοί αγώνες και για τους Έλληνες αλλά και για εσάς, που για εμάς είστε το ίδιο με όλους». Είπε η Αλέκα.

Και μπορεί σαν άνθρωποι να μην έχουμε διαφορές. Αλλά σαν πολίτες έχουμε.Εμείς έχουμε πολιτικά δικαιώματα, εδώ, στην Πατρίδα μας, και εκείνοι στην πατρίδα τους.

Η Αλέκα, που δεν έχει πατρίδα, είναι σύμφωνη για την κατάργηση των κυριαρχικών δικαιωμάτων του Έλληνα πολίτη. Είναι σύμφωνη με μια κοινωνία «πολιτών-πελατών», χωρίς κυριαρχικά δικαιώματα. Αχταρμάς Μπένετον.

«Εμείς απαιτούμε ίσα δικαιώματα και ανθρωπιά για όλους τους μετανάστες και τα παιδιά τους χωρίς όρους και προϋποθέσεις», είπε η General manager.

Για μια ακόμα φορά στην προδοσία. Όπως στο μέτωπο της Μικράς Ασίας. Όπως με την υποστήριξη της ανεξάρτητης Μακεδονίας, όπως με τον Εμφύλιο.

Η απεργία του ΚΚΕ στην ΒΙΔΟΜΕΤ, που οδήγησε στο κλείσιμο της επιχείρησης ενός Έλληνα μετανάστη, (που έκανε βίδες),ποιόν ωφέλησε; Τον εργάτη, που έχασε το μεροκάματο; ή τις πολυεθνικές που μας τις πουλούσαν;

Μετά , από 35 χρόνια «αγώνα υπέρ της εργατικής τάξης της ΚΚΕ α.ε» , πόσοι Έλληνες εργάτες υπάρχουν στην Ελλάδα; Και με τι μεροκάματα;

Η πολιτική βάση της συγκυβέρνησης του 89, ήταν ή προστασία που προσέφερε ο Μητσοτάκης στην ηγεσία του ΚΚΕ, αρνούμενος να ικανοποιήσει το αίτημα ,για δικαστική συνδρομή, της εισαγγελίας της Μόσχας, που αναζητούσε τα κεφάλαια του ΚΚΣΕ.

Το αντίτιμο σε ρευστό,ήρθε, με την real estate συναλλαγή, με την πώληση του κτιρίου της Μπουμπουλίνας στην Ντόρα -Culture.

ΥΓ.Γιατί ήταν "βρεγμένη Γάτα" στη συζήτηση του προϋπολογισμού στην Βουλή η Αλέκα; Μήπως για τον Γερμανό;

Δεν υπάρχουν σχόλια: