ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2009

Η ΓΚΕΜΠΕΛΙΚΗ ΠΑΣΟΚΟΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΝΑΒΙΩΝΕΙ ΣΤΑ ΕΡΤΖΙΑΝΑ


Έπιασαν δουλειά Νεοταξίτες, ΠΑΣΟΚοφρουροί, Δεξιούληδες της πολυθρόνας και της μάσας ,γελοίοι χρηματοδοτούμενοι πουθενάδες και υποταγμένοι νενέκοι με χορηγούς σήμερα στο ραδιόφωνο φωνάζοντας "ναι στην ιθαγένεια, όλοι να πάρουν ιθαγένεια". Ποιοί; Αυτοί που ΔΕΝ καλέσαμε να έλθουν στην χώρα μας και ΔΕΝ τήρησαν κανέναν κανόνα από τους στοιχειώδεις της μετανάστευσης.
Από Σκάι, Θέμα, Flash μέχρι και η κρατική ΝΕΤ σήκωσαν τα μανίκια και έπεσαν με τα μούτρα στη δουλειά που ανέλαβαν:Να πείσουν τον Έλληνα ότι η ιθαγένεια και η ψήφος στους πρώην λαθρομετανάστες είναι κάτι που το δικαιούνται... όλοι αυτοί δηλαδή που κατάφεραν να την σκαπουλάρουν και να μείνουν στην Ελλάδα ΔΙΧΩΣ να συλληφθούν παρότι ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ δικαιούνται και ΕΠΑΘΛΟ! Παραποιώντας συλλήβδην τον όρο "ιθαγένεια" που προϋποθέτει την καταγωγή από Έλληνες γονείς και έχοντας την εντύπωση πως απευθύνονται σε αποκτηνωμένο και αποχαυνωμένο κοινό που είναι δεκτικό στην πρωτοφανή προπαγάνδα που είναι σε εξέλιξη άρχισαν το Γκεμπελικό τους έργο.


Ο δεξιούλης Σταυρόπουλος ακούσαμε να ωρύεται με έναν ΛΑΘΡΟμετανάστη ομιλητή γλείφοντάς τον και απαξιώνοντας το ελληνικό του κοινό ότι με το σπαθί τους την δικαιούνται την ιθαγένεια.
 Η γνωστή γλοιώδης ΠΡΑΣΙΝΟφρουρός Κάτια Μακρή(φωτο με πράσινο) που έχει μεταμορφωθεί σε ένα αδίστακτο σταλινικοχιτλερικό απολίθωμα, μόνο HEIL YIORGOS δεν φώναζε. Δεν διάβαζε τα μηνύματα ακροατών και όταν η κάπως συντηρητικότερη και φανερά εκνευρισμένη συμπαρουσιάστριά της Μαριάνα Πυργιώτη την ρώτησε γιατί το κάνει αυτό η απάντησή της ήταν πως "Ευτελίζουν τον κ. Παπανδρέου". "Μα δεν γράφουν τίποτα υβριστικό" την καλούσε η κ. Πυργιώτη να συμμορφωθεί υπενθυμίζοντάς την πως με υπερβάλλοντα ζήλο επί προηγούμενης κυβέρνησης διάβαζε πολύ πιο απαξιωτικά μηνύματα προς τον τότε πρωθυπουργό. Γαργάρα έκανε το σχόλιο της συναδέλφου της το κομματικό απολειφάδι και συνέχισε με διθυράμβους προς τον αφέντη της.

Στην συνέχεια η κ. Πυργιώτη διάβασε ένα μήνυμα ενός μετριοπαθή ακροατή που επισήμαινε να δείξει η κυβέρνηση προσοχή στα άτομα που δίνει ιθαγένεια και ειδικά αν αυτά προέρχονται απο χώρες εχθρικά προσκείμενες προς την Ελλάδα. "Τι μηνύματα κάθεσαι και διαβάζεις" της λέει το κομματόσκυλο -δημοσιογράφος. "Μα έχει κάποιο δίκιο σε αυτό που λέει" σχολίασε η κ. Πυργιώτη. "Νομίζω ότι πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί γιατί δεν είμαστε Σουηδία". "Ο Γιώργος θα μας κάνει Σουηδία και η χώρα μας θα γίνει η πιο προχώ" απαντά το πράσινο παπαγαλάκι. "Μα πως είναι δυνατόν να το λες αυτό όταν η Σουηδία δεν έχει δει πόλεμο τουλάχιστον 100 χρόνια και από που απειλείται από τη Δανία;"

Ακολούθησε ένα προχω-πασοκοντελίριο της εν λόγω υποτακτικής της Νέας Τάξης αφαιρώντας κάθε σχόλιο που αντίτιθετο στην ΦΑΣΙΣΤΟΠΑΣΟΚΙΚΗ άποψή της.

Όλα αυτά διαδραματίστηκαν στον ραδιοφωνικό σταθμό...Real του "δεξιούλη" Νίκου Χατζηνικολάου.

Ο χορός της σύγχρονης ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ άρχισε φίλοι μου. Όσο και αν προσπαθήσετε εναλλάσοντας σταθμούς να ακούσετε άλλη άποψη ματαιοπονείτε. Όλα τα πόστα τα έχουν καταλάβει οι ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΕΣ της Νεο Χιτλερικής Παγκόσμιας Αυτοκρατορίας και το μόνο που περιμένουν από εσάς είναι η ΥΠΟΤΑΓΗ σας αφού πρώτα σας λιώσουν την φαιά ουσία, σας γεμίσουν με ψεύτικα σύνδρομα ενοχής και ρατσισμού και το κυριότερο αφού σας πείσουν ότι η λέξη ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ είναι νοσηρή ακόμα και να την σκέφτεστε. Είστε εγωιστές, και αλαζόνες να νομίζετε ότι αυτή η ΠΑΤΡΙΔΑ σας ανήκει. Η πατρίδα αυτή ανήκει σε όσους σας σβερκώθηκαν, τους ταΐσατε, τους ποτίσατε και που τώρα την διεκδικούν.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: