ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2009

«Η ομοφυλοφιλία είναι διαστροφή»

271209-kinaidoiτου Κωνσταντίνου Πλεύρη Σχετικώς προς διεξαγόμενην προκαταρκτικήν πειθαρχικήν εξέτασιν κατόπιν αναφοράς κιναίδων και λεσβιών σας γνωρίζω, ότι αι απόψεις μου, δια τους ανωτέρω γενετησίως διεστραμμένους έχουν επαρκώς αναληθεί στο βιβλίον μου "Οι κίναιδοι" το οποίον ήδη κατέθεσα και επικαλούμαι.
Τονιστέον, ότι οι "θιγόμενοι" δεν απετόλμησαν να αντικρούσουν τα στοιχεία και τα επιχειρήματα του βιβλίου μου, αλλά αποπειρώνται να παρασύρουν τον Δ.Σ.Α. Να λάβη, έστω και εμμέσως, θέσιν υπέρ των σεξουαλικώς ανωμάλων, διότι τάχα προκαλώ μίσος εναντίον των, ενώ πράγματι εκείνοι προκαλούν αηδίαν και από αισθητικής ακόμη πλευράς. π.χ. σκεφτείτε τον Βαλλιανάτο να φιλή στο στόμα τον Δημητρά τι αηδιαστικό θέαμα θα εμφανίζουν.
Οι κίναιδοι και αι λεσβίαι έχουν ευτελίση την ωραιότητα του έρωτος, ο οποίος εκ φύσεως πραγματοποιείται από την έλξιν των αντιθέτων φύλων. Με γλοιώδες θράσος εκφύλων παριστάνουν τον πρόεδρο (!) των ομοφυλοφίλων χάριν της σεξουαλικής ελευθερίας, εν ονόματι της οποίας θα έχωμεν και πρόεδρος των κτηνοβατών, αυνανιζομένων κτλ.
Οι αναφερόμενοι εναντίον μου κίναιδοι, διαπράττουν μεταξύ των παρά φύσιν ασελγείς πράξεις και προκαλούν με την ακολασίαν των το δημόσιον αίσθημα που δεν ανέχεται τας αηδείς σαρκικάς αισχροτητάς των. Μία ανάγνωσις του 19ου κεφαλαίου του Π.Κ. Είναι διαφωτιστική, διά την αρνητικήν στάσιν έναντι των της έννομου τάξεως.
Εν πάση περιπτώσει η Ελληνική Κοινωνία αποβάλλει τους κιναίδους και τας λεσβίας, διά τους λόγους, που λεπτομερώς εξέθεσα στο βιβλίον μου και η ιδιότης των αποτελεί ύβριν διά κάθε άνθρωπον. Αναμφισβήτω ουδείς γονεύς επιθυμεί να ιδή το τέκνον του ομοφυλόφιλον, αλλά θέλει αυτό να δημιουργήση οικογένειαν.
Οι κίναιδοι και αι λεσβίαι δεν έχουν σχέσιν με τον έρωταν, διότι έρως δεν τελείται με αφυσίκους πράξεις, όπως είναι η διαστροφή των.
Τας απόψεις μου αυτάς διετύπωσα δημοσίως και κατ' ουδένα τρόπον υποχωρώ αυτών.
Επιμένω, ότι μία λεσβία δεν μπορεί να είναι κυρία, διότι στην έννοιαν της κυρίας εμπεριέχεται ήθος, που δεν μπορεί να το διαθέτη κάποια, η οποία δεν σέβεται την γυναικείαν φύσιν.
Επιμένω, ότι οι ομοφυλόφιλοι εκδηλώνουν σεξουαλικήν διαστροφήν και εσχάτην αναισχυντίαν δι' έναν άνδρα, που καταντά να εισάγη το πέος του εντός των κοπράνων ενός άλλου.
Ελπίζω ο Δ.Σ.Α. Να μη ασχοληθή περαιτέρω με αυτά τα σιχάματα, δια τα οποία οι κίναιδοι και αι λεσβίαι επαίρονται!
Εν Αθήναις τη 30η Νοεμβρίου 200

Δεν υπάρχουν σχόλια: