ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2009

Σχηματισμός δικογραφιών για την υποστολή και τον εμπρησμό τής Σημαίας ΜΑΣ , αλλά και για τον σοβαρό τραυματισμό τού Πρυτάνεως

Αθήνα, Ελλάδα 07/12/2009 13:18 (ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Δικογραφία για τα χθεσινά επεισόδια

Εντολή για τον σχηματισμό τριών δικογραφιών για γεγονότα που συνέβησαν χθες κατά τη διάρκεια της πορείας για την επέτειο απο τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, έχει δώσει στην Ασφάλεια ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών κ. Ιωάννης Σακελάκος.Σύμφωνα με την εντολή του Εισαγγελέα, η Ασφάλεια πρέπει να σχηματίσει δικογραφία για την εισβολή κουκουλοφόρων στο Πανεπιστήμιο και τον σοβαρό τραυματισμό τού Πρύτανη κ. Χρήστου Κίττα.

Η Ασφάλεια, που απο χθες έλαβε εντολή να ερευνήσει την υπόθεση, θα πρέπει να αναζητήσει στοιχεία απο καταγραφές καμερών διαχείρησης κυκλοφορίας και τηλεοπτικών συνεργείων, προκειμένου να εντοπίσει τους υπαίτιους για την επίθεση σε βάρος του πρύτανη.

Ο κ. Σακελάκος ζητά να σχηματιστεί ξεχωριστή δικογραφία για την υποστολή τής Σημαίας απο το κτίριο τής πρυτανίας και για το...κάψιμό της στη συνέχεια, καθώς και για φθορές που έγιναν απο τους δράστες εντός του χώρου του Πανεπιστημίου.Τέλος, σύμφωνα με την εισαγγελική εντολή δικογραφία θα σχηματιστεί και για το συμβάν, όπου αστυνομικός της Ομάδας Δ χτύπησε με τη μηχανή του 55χρονη γυναίκα στην πλατεία Συντάγματος.Και σε αυτή την δικογραφία οι αστυνομικοί θα αναζητήσουν στοιχεία απο κάμερες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: